TREENIMOTIVAATIO NOUSUUN

Treenimotivaatio_minifitnessAjat kotiin rättiväsyneenä pitkän työpäivän jälkeen ja tiedät että pitäisi suunnata salille. Motivaatio on kuitenkin kateissa, sillä väsymys painaa ja tekisi mieli painaa viltti korviin – tämähän on ok silloin tällöin, mutta emme voi sallia tätä laiskuus puuskaamme ihan joka päivä. Haluathan kuitenkin oikeasti mennä salille ja voida hyvin! Motivaatiomme ei itseasiassa koskaan varsinaisesti katoa tai häviä mihinkään, vaan se tarvitsee vain elvyttämistä. Olemmehan motivoineet itseämme jo monien erilaisien puuhien pariin päivän aikana, joten miksi tämä omaan hyvinvointiin kohdistettava aika olisi jotenkin poikkeus? Senhän kuuluisi olla yksi tärkeimmistä askareistamme. Siksi olisikin tärkeää löytää ne omat toimivat keinot uuden energian virittämiseen! Itselläni parhaimpina keinoina toimivat kolme asiaa; kova treenikaveri, boostaava musiikki ja motivoivat nauhoitukset – nyt kerron tuosta viimeisestä hieman.

Olen ladannut puhelimeeni SoundCloud-sovelluksen, jonka kautta kuuntelen erilaisia itseäni motivoivia äänitteitä. Yksi paras fiiliksen nostattaja on Sayasuken 1 tunnin mittainen motivaatio-nauhoite. Tämä toimii myös aamuina, jolloin vaaditaan järkkymätöntä asennetta ja itsevarmuutta. Myös silloin kun päivä tuntuu ihan surkealta, saattaa tästä nauhoituksesta saada lisää virtaa. Käytän usein omat automatkani hyödyksi joko motivoitumalla musiikin, puhe nauhoituksien tai äänikirjojen avulla. Jos joku on joskus valittanut ruuhkasta, kannattaa siitäkin ajasta opetella ottamaan kaikki hyöty ja ilo irti!

Salille voi valmistautua monella tapaa ja ainakin itse olen huomannut monesti kuinka oman mielen virittäminen vaikuttaa itse päivän treenituloksiin. Eilen hyödynsin omia latautumiskeinojani ja vaikka väsymys painoi ennen treeniä ihan hulluna, tykitettiin Lindan kanssa penkkienkkana molemmat 70 kiloa! Hassua että usein kun tuntuu olevansa oikeasti lopussa irtoaa treeneissä silti eniten. Älä siis anna mielesi huijata sinua, vaan opi työstämään sitä oikein – eilen käytin näitä kaikkia kolmea (musiikki, puhe ja treenikaveri) omana motivointikeinonani.Salitreeni_automatka

 

Mahtavaa treeniviikkoa tyypit <3 -E

Kuvat – Mona Salminen

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “TREENIMOTIVAATIO NOUSUUN”

  1. Hei Eevi 🙂

    Tää blogi on mahtava! 🙂 Sun blogi on iloa lukea joka päivä kun olet oma itse ja olet myös aito ja se on mun ykkönen listalla! 🙂 josta sain sulta motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämääni 🙂Aww sun koirasi on niin suloinen ja ihana näköinen 😍 🙂 että on ihan pakko kysyä mikä rotuinen se on?

  2. Hei Eevi! 🙂

    Tää sun blogi on mahtava! 🙂 Se on mun ykköinen listalla koska on niin ihana ja iloa lukea joka päivä. Kun oot niin hyvä tuulinen, aito ja iloinen ihminen! 🙂 sain sulta motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämääni! Aww miten suloinen koira sulla on 😍🙂 pakko ihan kysyä että mikä rotuinen se on?

    • Oi, kiitos! Lola on sekoitus Chihua ja Cottonia 🙂 Ja hän kyllä aivan ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 11
Tykkää jutusta