5 MINUUTIN LOUNAS

Lohiresepti_riisinuudeliTämän terveellisen, kevyen ja erittäin helpon lounaan valmistukseen menee tilanteen niin vaatiessa vain 5 minuuttia! Tämä lohi-riisinuudelikulho on myös täynnä makua ja ravinteita, joista saat puhtia loppupäivän haasteisiin. 

LOHI-RIISINUUDELIKULHO

(valmistus 5-15 minuuttia)

120 g valmista lohta

1 pussi riisinuudelia

10 kpl kirsikkatomaatteja

2 porkkanaa (tai 10 kpl miniporkkanoita)

lehtikaalia

15 g cashew-pähkinöitä

Guerande-suolaa (Puhdistamo)

 

15 minuutin resepti: kypsennä valmiiksi pilkotut kasvikset ja pähkinät pannulla noin 10 minuutin verran tilkassa oliiviöljyä, ghee-voita, kookosöljyä tai voita. Lisää sekaan suola ja haluamasi mausteet. Valmista riisinuudeli kuumaan keitinveteen ja kaada sekaan valmiit mausteet. Anna hautua muutama minuutti, kunnes nuudeli on pehmeää. Kaada keitinvesi pois ja sekoita nuudeli, kasvikset ja lohi keskenään tarjoilukulhoon

5 minuutin resepti: pese ja pilko kasvikset. Valmista riisinuudeli keitinveteen ja kaada sekaan valmiit mausteet. Anna hautua muutama minuutti, kunnes nuudeli on pehmeää. Kaada keitinvesi pois ja sekoita nuudeli, kasvikset ja lohi keskenään tarjoilukulhoon. Lisää sekaan vielä haluamasi mausteet ja suola

Minifitness_nopea lounas_reseptiMinifitness_terveelliset_reseptit Lohi-riisinuudelikulho_resepti_nopea_helppo

Maistuvaa viikonloppua kaikille -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 13
Tykkää jutusta