SELKÄÄNI VASTEN

Yksinäiset sudet eivät pärjää, sillä me jokainen tarvitsemme läheisyyttä, apua, hyväksyntää ja rakkautta. Olemme laumaeläimiä, vaikka nykypäivänä yksin pärjääminen tuntuukin olevan arvossaan. Unohdamme kuitenkin yhden tärkeän tosiseikan;  Vaikka yksi susi saattaisikin kiivetä vuoren huipulle, ei hän kykene valloittamaan tuota kukkulaa ilman laumansa apua. Kirjoitan tästä siitä syystä, että olen vain niin älyttömän kiitollinen omille taustajoukoilleni. Niille jotka vain pysyvät siellä vuorella kanssani ja hyväksyvät minut sellaisena kuin olen. Näkevät potentiaalini silloin kun minä en, iloitsevat kanssani aina kun siihen on mahdollisuus ja itkevät kanssani kun olen rikki. Ajan antaminen toiselle on kallisarvoista ja tärkeää.

Kaikki on vuorovaikutuksessa keskenään. Jokainen katse jonka luomme, jokainen kosketus jonka annamme, jokainen kaunis teko ja jokainen positiivinen sana jonka lausumme. Niitä kaikkia pitäisi viljellä vain lisää, sillä niiden avulla me hengitämme enemmän. Pärjääminen on kiinni laumastasi ja siitä kuinka näitä asioita osataan käyttää arkielämässä. Minäkään en olisi saavuttanut moniakaan asioita ilman oman laumani tukea. Hyvät hetket ja onnistumiset ovat helppoja olotiloja, mutta kuka tarpoo kanssasi läpi synkät ajat?

Aivan sama onko omassa laumassasi yksi tai kahdeksan, valitse laumasi jäsenet tarkkaan. Joskus laumaa on rakennettava uudestaan ja sekin on täysin luonnollista ja jopa kannattavaakin. Jokaisen ihmisen lähelläsi täytyy tuntua oikealta, sillä energiat ovat suorassa vuorovaikutuksessa keskenään. Sen täytyy tuntua samalta kuin jokainen hyvä parisuhdekin – aina on syli johon kaatua ja selkä johon nojata. He haluavat sinun onnistuvan, mutta eivät vaadi sitä sinulta ikinä. Positiivinen, voimaannuttava ja kannustava ilmapiiri on se mikä kantaa pitkälle. 

Biisi jota voi fiilistellä tänään

<3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “SELKÄÄNI VASTEN”

  1. Usein se kyllä tuppaa menemään niin, että matkan lopulla ei niitä ystäviä enää ole. Kun tarpeeksi monta kertaa joutuu sanomaan ystävilleen ei, syistä jotka takaisivat oman menestymisen ja pärjäämisen, ei ystäviä enää kiinnosta. En ihmettele ollenkaan, mutta itseni lisäksi olen huomannut aika monilla olevan näin. Mutta niinhän se menee, että kaikkea ei voi saada.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 14
Tykkää jutusta