KANELIPULLAN MAKUINEN PROTEIINIVANUKAS

Proteiinivanukas_kanelipulla_M-NutritionProteiinivanukas on todella helppo valmistaa ja se toimii niin välipalana kuin terveellisenä herkkunakin. Tämä lämmin vanukas on yksi omista lemppareistani, sillä keveydestään huolimatta maku on ihan mielettömän herkullinen!

LÄMMIN KANELIPULLAN MAKUINEN PROTEIINIVANUKAS

1-2 omenaa

40 g M-Nutrition Protein Pudding-jauhetta (kanelipulla)

1 kokonainen muna

1 valkuainen

1,5 dl vettä

Kardemummaa, Guerande-suolaa ja kanelia

Laita uuni kuumenemaan 170 asteeseen. Sekoita kaikki ainekset keskenään juoksevaksi taikinaksi blenderissä tai sauvasekoittimella. Annostele taikina (2-3 kpl) syviin tarjoiluastioihin. Älä tee vanukkaasta kuitenkaan liian paksua, jotta se kypsyy tasaisesti. Laita päälle omenasiivuja ja siirrä vanukkaat uunin keskitasolle. Kypsennä hieman uunista riippuen 15-25 minuuttia. Nauti lämpimänä!

Ps. Koodilla Minifitness17 saatte te lukijat 10 % alennusta kaikista M-Nutrition ja Supermass Nutrition tuotteista. Ostoksille pääset tästä

Minifitness_Protein_pudding_resepti_kanelipulla Proteiinivanukas_uunissa_resepti

 

Loistavaa viikkoa kaikille <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “KANELIPULLAN MAKUINEN PROTEIINIVANUKAS”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 5
Tykkää jutusta