TERVEELLINEN TAPAS-LEVITE

Terveellinen_tapas-leviteGluteeniton kauraleipä on suurinta herkkuani. Olen kuitenkin useammin kuin kerran tuskastellut mitä käyttäisin sen kanssa levitteenä, sillä sinappi tulee jopa minulla joskus korvista ulos. Rakastan erilaisia levitteitä ja koska en ollut koskaan aikaisemmin maistanut vihreää tapas-levitettä, halusin keksiä sellaisen reseptin itse. Niin syntyi ihanan mausteinen, kevyt, ja maukas täynnä ravinteita oleva terveellinen levitteeni. Ihan KILLERI! Oikeasti, nyt kannattaa testata. Levitteen valmistamiseen kuluu vain muutama minuutti!

Terveellinen tapas-levite

2 rkl Puhdistamon vihersmoothie-jauhetta

1 avokado

0,5 tl Guerande suolaa

1 rkl MCT-öljyä

1 rkl oliiviöljyä

kourallinen basilikaa

100 g tuoretta pinaattia

1 kokonainen chili

4 valkosipulinkynttä

Puolikkaan sitruunan mehu

Mustapippuria

0,5 dl vettä

Laita kaikki ainekset blenderiin tai sekoita sauvasekoittimella. Nauti leivän ja hyvän seuran kera <3Puhdistamo_vihersmoothie_resepti Minifitness_levite_leivalle_resepti Terveellinen_resepti_leivalle Terveelliset_nopeat_reseptit Tapas-levite_terveellinen_vihrea

 

Herkullista lauantaita <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “TERVEELLINEN TAPAS-LEVITE”

  1. Et ole tainnut huomata, mutta tuossa eka kuvassa sun paidasta näkyy aika pahasti läpi. Pakko huomauttaa, en pahalla 🙂

    • Meinasin laittaa samasta, mut hyvä et joku ehti jo. Siis ainoostaan ekassa kuvassa 🙂 Hyvältä kuullostaa toi resepti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 11
Tykkää jutusta