PROTEIINIJÄÄTELÖ

Terveellinen_nopea_jaatelo_proteiiniTämä proteiinijäätelö resepti on yksinkertaisuudessaan niin huikea, ettei siihen voi kyllästyä ikinä! Se sopii välipalaksi, treenin jälkeiseksi ateriaksi tai iltapalaksi. Sen valmistukseen menee vain minuutti ja herkullisuudestaan huolimatta todella kevyt! Kaloreita tästä näppärästä herkusta löytyy nimittäin vain 186. Olen kokeillut tätä proteiinijäätelöä monien eri marjojen kanssa, mutta herukat ovat ehdottomia lemppareitani. Koostumus on täydellinen ja makeus juuri sopiva. Jäätelöä voi tuunata helposti esimerkiksi lisäämällä jäätelöön raakasuklaanibsejä, pähkinärouhetta, lakusuolaa, yrttejä (basilika ja vahva minttu toimivat tosi hyvin) tai vaikka kardemummaa. Proteiinijäätelön Hydro Iso-suklaa luo jäätelöön pehmeän, makean ja suklaisen koostumuksen. Tämä klassikko suklaaprode toimii siis aina!

PROTEIINIJÄÄTELÖ

186 kcal

(valmistus 1-2 minuuttia)

30 g HydroIso suklaa proteiinijauhetta

150 g herukkasekoitusta (jäisenä)

noin 0,5 dl vettä

ripaus suolaa tai lakusuolaa

Laita kaikki ainekset blenderiin tai sekoita sauvasekoittimella kuohkeaksi ja pehmeäksi. Koostumukseen vaikuttaa nesteen määrä, joten lisääthän sen maltilla. Mausta haluamallasi tavalla ja nauti heti

Saat HydroIso-proteiinijauheet 10 % alennuksella M-Nutritionilta! Muista hyödyntää koodia Minifitness17 niin lunastat alennuksen kaikista M-Webstoren Supermass Nutrition ja M-Nutrition tuotteista! Pääset kaupoille tästä

M-Nutrition_HydroIso_proteiinijauhe_suklaa Proteiinijäätelö_nopea_kevyt

Ihanaa viikonloppua -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “PROTEIINIJÄÄTELÖ”

  1. Kannattaa mainita että käyttäkää kotimaisia marjoja, muuten voi tulla ikäviä yllätyksiä wcn puolella 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 7
Tykkää jutusta