HAPPY DAYS

Positiivisuus_patua_minifiness_treenivaatteetOnko positiivisuus kiinni hyvistä asioista ja helposta elämästä? Tähän harhaluuloon syyllistyy meistä varmasti jokainen aina välillä, vaikka tiedämmekin ettei se pidä lainkaan paikkaansa. Positiivisuus ei ole nimittäin koskaan kiinni olosuhteista, vaan aina asenteesta ja siitä kuinka asioihin suhtaudumme. Huomaan myös usein itse vaikeiden aikojen ja hetkien vain nostattavan tuota positiivista energiaa – jos ei nyt sillä kyseisellä hetkellä, niin hieman myöhemmin ainakin. Huonojen hetkien jälkeen osaa nimittäin löytää aika pienistäkin asioista hyviä juttuja! 

Olen tavannut elämäni aikana paljon erilaisia ihmisiä. Olenkin huomannut sen, kuinka myönteinen elämänasenne ei ole sidonnainen mihinkään. Ei ikään, ei sukupuoleen, ei ammattiin, ei varallisuuteen, ei lahjakkuuteen, ei älykkyyteen… Se mihin se on sidonnainen, on eläminen. Mitä enemmän on elänyt, kokenut, uskaltanut, pettynyt, oppinut ja kaatunut, sen helpompaa tuon voimavaran harjoittaminen päivittäin on.

Meillä on joka päivä mahdollisuus valita hyvä mieli. Kuten sanottu, se ei edellytä mitään. Se on mahdollista meille kaikille ja suosittelen sinuakin kokeilemaan sitä yhden päivän ajan. Jos (ja kun) törmäät päivän aikana negatiivisiin ajatuksiin ja hetkiin, palaa takaisin tähän aamuiseen päätökseesi. Kun aina palaat siihen, huomaat kuinka lopulta voit kohdata epämieluisiakin asioita ja hetkiä täysin uudessa valossa. 

<3 -E

Asu – Patuá

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

3 vastausta artikkeliin “HAPPY DAYS”

  1. Mä niin allekirjoitan tän saman ♡ itse nauraa käkätän niin että vatsanpohjassa tuntuu. Kaikki ei sitä ymmärrä eikä voi sietää. Mutta se on mun elämäntapa. Ja juurikin uskon että itselläni vaikeat ajat tehnyt musta tällaisen. Jatka samaan malliin. Sun blogia ja elämänasennetta on ihana seurata ♡

  2. ”Se on mahdollista meille kaikille” särähti korvaan, se ei ole itsestäänselvyys vain olla positiivinen ja iloita kaikesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 15
Tykkää jutusta