PROTEIINIKAHVI

Proteiinikahvi_nopea_aamiainenOn olemassa aamuja, jolloin et ehdi paistamaan edes munakasta tai hurauttamaan vihersmoothieta. Silloin on taiottava jotain nopeaa proteiinipitoista aamiaista ja se nopein vaihtoehto on ainakin itselleni proteiinikahvi. Proteiinikahvi on todella kätevä myös niille tyypeille, joilla on hankaluuksia saada ruokaa alas heti aamutuimaan.

Tämä meikäläisen proteiinikahvi on periaatteessa samanlaisella reseptiikalla tuunattu kuin Fokusoiva aamukahvini, mutta siihen on lisätty proteiinikahvia. M-Nutritionin kehittämä Coffee Break proteiinikahvi sekoittuu hyvin ja sen sisältämä hera-proteiini kestää hyvin myös kuumentamista. Tavallinen herajauhe ei tätä juurikaan kestä, vaan sen rakenne ja maku joutuvat usein taipumaan. Koska olen aamuinen kofeiiniaddikti, lisään proteiinikahviini vielä extrana mustaa luomu kahvia ja raakakaakaota. Tällä herää pahinkin örrimyöykky ja MCT-öljy takaa aivojen superkäynnistymisen!

 

PROTEIINIKAHVI

Laktoositon ja gluteeniton

(3  kuppia)

2 mitallista Coffee Break-jauhetta (18,6 g proteiinia)

1 tl kookosöljyä

2 rkl MCT-öljyä

0,5 rkl maca-jauhetta

1 rkl raakakaakao-jauhetta

6 dl  valmista kahvia 

Sekoita ainekset blenderissä tai sekoita sauvasekoittimen vaahdotuspäällä. Nauti kuumana!

Minifitness_M-Nutrition_Coffee_Break

Helppoa, hyvää ja terveellistä <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “PROTEIINIKAHVI”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 9
Tykkää jutusta