KOKEMUKSIEN AARREARKKU

Tanssii Tahtien Kanssa_TTK_eevi_janiTänään taas jännittää! Vaikka on mahtavaa päästä esittämään taas viikon uurastus tanssisalilla, on tämä myös pelottavaa. Pelottavaa siksi, ettei koskaan tiedä onko tämä nyt se viimeinen tanssi. Nyt on jäljellä enää niin vähän viikkoja, että haluaisi vain painaa loppuun saakka. Eroahdistus iskee aivan varmasti ja hetkellinen tyhjyyskin on todennäköisesti vain kohdattava. En osaisi sanoa mikä toinen formaatti olisi koskaan voinut tarjota minulle näitä asioita, joita täältä mukaani kannan. Koko matka on ollut niin ainutlaatuinen, että tämä kaikki vetää minut todella nöyräksi ja kiitolliseksi. Olen oppinut itsestäni hyviä ja huonoja asioita, mutta myös saanut vahvistusta sille kuka minä olen. Isoin kiitos tästä mahdollisuudesta kuuluu teille <3

Kokemuksien aarrearkku on meille jokaiselle se kaikkein rakkain ja merkityksellisin. Se on opettanut meitä, tarjonnut kokemuksia, tunteita ja ihmisiä. Elämämme aikana kokemamme elämykset ovat sellaisia, joita ei voi kukaan sinulta viedä. Vaihtaisitko sinä omaa aarrearkkuasi kultaharkkoihin? Et varmasti. Uskalla, mene ja koe mahdollisimman paljon! Uhmaa pelkoa, juhlista iloa, äläkä odota. Aika ajaa ohitsesi jos sinä et sitä tee. Keskity siis oleelliseen, eli siihen mitä sinulla on juuri tässä hetkessä. Mitä haluaisit tehdä? Miksi et tee sitä? Kannusta itseäsi kuten kannustaisit läheisiäsi. Sinulla on samat vaihtoehdot ja mahdollisuudet kuin kenellä tahansa muullakin. Jokaisen aarrearkku on uniikki ja sinä päätät sen sisällöstä.

Jos olemme onnistuneet koskettamaan sinua jollakin tavalla, muistathan käydä vaikuttamassa omalla äänelläsi. Äänestys on auki koko ajan illan lähetyksen loppuun saakka. Nähdään klo 19.20 MTV3:lla!

Lähetä 8 numeroon 17225 tai soita 0700 79008 tai äänestä netissä

Kuvat Katja Tamminen

TTK_Eevi_jani_aanesta

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “KOKEMUKSIEN AARREARKKU”

  1. Nyt on kyllä pakko kertoa että en ymmärrä yhtään tuota TTK-tuomarien käytöstä. Minusta kommentointi teitä kohtaan on ollut suorastaan ilkeää! Ensinnäkin olet kehittynyt ihan valtavasti ja teidän tanssit on ollut todella kauniita. Viime sunnuntain tanssia katsellessani mulle tuli kyynel silmäkulmaan kun katsoin miten kaunista teidän tanssi oli. Kun kuulin tuomarien kommentit olin aivan raivona ja loukkaantunut teidän puolesta! Tuomarien linjauksessa ei ole mitään tolkkua, huomattavasti huonommat esitykset ovat saaneet parempia pisteitä. Minusta te olette paras pari, toivon teille voittoa! Tsemppiä Eevi! 🙂

  2. Koreografia ei kyllä ollut nyt kohdillaan,siksi ymmärrän täysin tuomareiden kommentit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 19
Tykkää jutusta