TAISTELU JATKUU

Tanssii_tahtien_kanssa_kritiikkiSunnuntaina ei koettu ainakaan meidän osalta sitä ihanaa tanssin huumaa. Kyyneleet eivät virranneet tuolloin ilosta tai liikutuksesta, vaan pettymyksestä ja järkytyksestä. Tunnelma yleisöä myöten oli kohahduttava ja pysähtynyt. Tästä illasta on kuitenkin toivuttu ja asia on ainakin meidän osalta loppuun käsitelty. Kritiikin kautta on jälleen kerran hyvä ponnistaa entistäkin kovempaa ja sen me tosiaankin aiomme tehdä. Vaikka tuomaripalaute tuntuikin tosi pahalta ja ajoittain kohtuuttomalta, oli heillä paljon hyviäkin pointteja, jotka on nyt painettu visusti mieleen.

Keskitytään jälleen kerran siihen mihin me pystymme vaikuttamaan. Menneitä on turha jäädä märehtimään, mutta tuota kokemusta voi käyttää voimavarana. Puhallamme Janin kanssa entistäkin kovempaa yhteen hiileen ja aiomme tehdä ensi sunnuntaista mielettömän, josta nautitaan ihan täysillä.

Tällä viikolla jännitetään taas. Kuten viime sunnuntaina saimme kokea, teissä on voimaa! Kiitos aivan mielettömästä tuesta teille kaikille ja erityiskiitos kaikista ihanista viesteistä joita olemme teiltä saaneet. Tuo kaikki saa olon vaan niin älyttömän kiitolliseksi. KIITOS<3

Täyttä häkää uutta viikkoa eteenpäin!

Äänisaldot on taas nollattu ja finaaliääniä saa antaa taas ensi sunnuntain lähetyksen loppuun saakka. Meitä voi äänestää seuraavasti;

Lähetä 8 numeroon 17225 tai soita 0700 79008 tai äänestä netissä

Tanssii tahtien kanssa_katja tamminen

Kuvat Katja Tamminen

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

22 vastausta artikkeliin “TAISTELU JATKUU”

 1. Ei tämä äänten kalastelu kuulosta kovin reilulta tanssikilpailulta. Tämän takia olette ilmeisesti jatkossa edelleen, vaikks ei ehkä syytä olisi.

 2. Eiköhän jokainen äänestäjä tee itse päätöksen äänestääkö vaiko ei.

  Uskon, että jokainen pari joka lavalle astelee on paikkansa ansannut ja ansaitsee myös positiivista palautetta!

  Toivon, että ensi viikolla nähdään teidän energiaa lavalla ja päästää nauttimaan mahtavasta esityksestä 🙂 Tsemppiä treeneihin!

 3. Toivottavasti sinä eevi ja tanssiparisi jani muistatte kuitenkin että siinä missä ne 4 tuomaria ei tykkää tai antavat tylyä palautetta niin kotikatsomoissa on valtava joukko joka on enemmänkun tykännyt tanssistanne ja sen vuoksi myös äänestänyt joten siinä mielessä on ehkä syytä enemmän riemuun kun suruun vaikka tuomaripisteissä ei huraamista olisikaan niin katsojillehan tätä ohjelmaa tehdään ja katsoajat minä mukaan lukien haluan ehdottomasti että olette finaalissa. Ei muutakun rohkeasti yhä rohkeampiin ja kauniinpiin tansseihin…HYVIN SE on mennyt ja menee jatkossakin.

 4. Mitä mieltä itse olet siitä, että Jamesin sanottiin suoraan olleen parempi kuin sinun? Jaatko tämän ajatuksen vai oletko eri mieltä? Loppupeleissä tuossa _tanssikisassa_ pitäisi olla kyse tanssitaidoista, ei fanien määrästä.

  • Väärin, kyse on viihdeohjelmasta jota tehdään katsojille ja myös heidän äänensä ratkaisee, itse asiassa enemmän ja hyvä niin. Kilpatanssikisat ovat erikseen.

  • Huomaathan sanavalintani ”pitäisi”? Sinun mielipiteesi ei ole absoluuttinen fakta, josta eriävät mielipiteet ovat automaattisesti vääriä.

  • Kyllä tosiasia on se, että katsojat äänestävät paria josta pitävät, heidän äänensä ei tarvitse perustua tanssitaitoon vaan omiin mieltymyksiin.

  • Anskun kanssa samaa mieltä. Tässä vaikuttaa moni muukin asia. Ja jos aatellaan tanssijoiden lähtökohtia,niissäkin on eroja. Esim.Anna-Maija ja Laura ovat näyttelijöitä ja heidän koulutukseensa ja työhönsä kuuluu tanssitaito jollain asteella. Reilu kisa ja tuomarointi ois kyllä parasta viihdettä.
   Tsemppiä Eevi ja Jani – ootte ihania!!

 5. Tuomarit eivät myöskään ole arvostelun yläpuolella, eivätkä heidän subjektiiviset näkemyksensä esimerkiksi ”tilatusta rakkaudesta” ole mikään objektiivinen totuus. Toki asiallinen kritiikki teknisistä asioista tulee ottaa huomioon. Monilla tanssinopettajilla on muuten ammattitaitoa arvioida tanssisuoritusta siinä missä tuomareillakin, eli eivät ne tuomarit välttämättä pätevämpiä arvioitsijoita ole.Ansku

 6. Tanssikaa ensi sunnuntaina. Sitten voi valita ketä tanssiparia äänestää. Sehän kyseessä on tanssikilpailu ei äänien kalastelu.

 7. ”Se, mikä ei tapa, vahvistaa!” Olette te hyviä, siitä ei ole kysymys. Joskus odottamaton kritiikki satuttaa, jne.
  Ajattelen asian näin, että tuomarit heittivät teille haastetta kehiin. Te osaatte, te pystytte!
  Sunnuntaina uudet tuulet, tanssit…ja näyttäkää tuomareille , että täältä tullaan:)

 8. Nyt riittää!! Jos tanssin ammattilainen sanoo ettei se ollut tanssia, se ei ollut!! Lopeta tuomarien painostaminen ja valittaminen. Aivan samoin kävi kun et voittanut viime vuoden bikini fitness kisaa, kehtasit asettua tuomareiden yläpuolelle vaikket ollut kisakunnossa. Todella lapsellista!!

  • No äläpä! Eevi vois opetella ottamaan kritiikkiä vastaan. Lapsellista itkeä että ”minua kiusataan yhyy”. Ja sekin että sua sanotaan bikini fitness kisaajaksi vaikka olet todella tuore kisaaja on naurettavaa. Etkä sielläkään pärjää. Keskity johonkin missä olet oikeasti hyvä. Älä yritä olla jotain mitä et ole.

 9. olet paikkasi ansainnut, kehitystä tulee koko ajan ja jani vaikuttaa taitavalta. freestyle ohjelmasi olisi kiva nähdä finaalissa. oletko muuten menossa lahden fitnesskisoihin katsomaan?

  • Mutta täyttyhän Eevin joku syntipukki löytää, jonka harteille kaiken syyn laittaa… 😀

 10. Tsemppiä Eevi kisaan 🙂 Olen äänestänyt teitä ja tykännyt tansseistanne. Tänään myös äänestän jos tykkään. ”Kuka kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 30
Tykkää jutusta