ONKO MENESTYMINEN KIINNI ONNESTA?

Minifitness_perhe ja suhteet_onnistumisen loytaminenOnko joku saanut enemmän ja helpommalla? Ainakin niin saatamme ajatella silloin, kun toisella on jotakin mitä meillä ei ole. Saatamme ihastella toisen saavutuksia ja kykyjä pintapuolisesti, jolloin meille saattaa tulla olo omasta riittämättömyydestä, kykenemättömyydestä ja lahjattomuudesta. Nämä kaikki ovat kuitenkin vain luuloja ja ennakkoasenteita itseämme kohtaan, sillä todellisuudessa eväspussien omenat ovat aina itse kerättyjä. Emmehän siis sokaistu helpolle elämälle, sillä ei sellaista ole oikeasti olemassa. Voit saavuttaa asioita, jos vain haluat niitä tarpeeksi, etkä luovuta vastoinkäymisienkään jälkeen. 

En ole koskaan ollut se parhain – ainakaan heti. Aloitin kirjoittamaan, vaikka en osannutkaan. Yrittäjäksi en alunperin edes halunnut, mutta silti päädyin sille tielle. Muistan alkutaipaleen vaikeudet ja haasteet, mutta mitä kaikkea olisikaan jäänyt oppimatta ilman tuota kaikkea. Yrittäjyys ottaa ja antaa, mutta sille täytyy antaa sydämensä jollakin tavalla. Se mikä kullakin meistä toimii kimmokkeena, on henkilökohtaista. Aloitin tieni urheilijana, vaikka pohjatyön vaatiminen vaatikin vuosien työtä ennen itse matkan alkua. Entäpä sitten tanssiminen? En osannut sitäkään, mutta annoin sille kaikkeni ja opin koska halusin tarpeeksi. 

Näiden unelmieni takana ei ole valmista eväspussia, joka olisi tarjottu ilmaiseksi. Jokainen asia jonka olen elämäni aikana saavuttanut, on vaatinut asioita. Ne ovat kaikki ansaittuja. Useimmat niistä on aloitettu nollasta, mutta niille on annettu sata prosenttia. Tärkeimmät onnistumisen tunteet tulevat juuri sitä kautta, kun on antanut itsestään kaiken mahdollisen. Silloin kaatumisillakaan ei ole mitään väliä, sillä edes ne eivät horjuta sinua, vaan vahvistavat entisestään. Olen luonut nahkaani yhä uudestaan ja uudestaan. Tuo kaikki on muokannut minusta sellaisen kuin olen nyt. Uskon itseeni ja hyvään elämään. 
Menestyminen_avain onnistumiseen

En ole oikeastaan koskaan ollut se vahvin. Olen kuitenkin ollut aina kova puskemaan eteenpäin ja tekemään töitä minulle tärkeiden asioiden eteen. Pyörä on jatkanut pyörimistään positiivisuudella ja uskolla omaan tekemiseen. Olen saanut matkalleni myös paljon tukea ympäriltäni ja näiden ihmisten merkitystä ei voisi koskaan korostaa liikaa. Hyvä kiertää aina, eikä kukaan menesty yksin.

Suurin osa ei menesty syntymälahjana saaduilla kyvyillä ja lahjakkuuksilla, vaan monet kehittävät itseään ja saavuttavat sitä kautta omia unelmiaan. Meidän oma tehtävämme on löytää ne omat kykymme – toisinaan niitä joutuu kaivamaan ja herättelemään pidempäänkin, mutta uskalla etsiä! Se kannattaa.

Meidän kaikkien on tehtävä unelmiemme eteen asioita, jotka eivät aina miellytä. Ainakin jos niissä haluaa menestyä ja kokea onnistumisia. Onnistumisien takana ei ole koskaan helppoa tasaista tietä ja siksi se niin hyvältä tuntuukin! Jokainen alallaan menestynyt ystäväni on tehnyt töitä, nauttinut siitä, mutta kokenut myös epäonnistumisia. Menestys elämässä löytyy usein sydämen kautta, sillä aito palo tuntuu ja näkyy aina. Sydän ei valehtele koskaan.

Olkoon sinun palosi mikä tahansa, mene sen osoittamaa tietä kohti. Pysy aitona niin itsellesi, unelmillesi, kuin muillekin ihmisille. Arvosta saamaasi apua ja kunnioita aina muita – myös kilpailijoitasi. Menestyksesi tie tulee vaatimaan kompromisseja, mutta hyvä elämä on hyvin usein vaihtoehtojen löytämistä ja asioiden hyväksymistä.

Ensi kerralla kun sinusta tuntuu ettei onnen lahjat mene tasan, mieti uudestaan. Olisiko sinullakin mahdollisuus saada se kaikki mistä haaveilet? Päätämme itse toiminnastamme ja se toimii avaimena jokaiseen elämäsi uuteen oveen. Uskalla avata, uskalla kokea, uskalla opetella ja vain sitä kautta voit myös onnistua!

 

Superia viikonloppua tyypit <3 -E

 Neule ja trikoot – Odd Molly

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “ONKO MENESTYMINEN KIINNI ONNESTA?”

 1. Ihana muistutus tähän päivään. <3

  Toki unelmien tavoitteluun ja menestymiseen vaikuttaa kunkin olosuhteet, elämän painolastit ja välillä silkka tuuri. Toisilla on helpommat lähtökohdat ponnistaa kuin toisilla, enemmän voimia, tukea ja mielenterveyttä.

  Mutta kukin meistä voi pyrkiä eteenpäin omissa olosuhteissaan, ja unelmat kuuluvat kaikille. 🙂

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/miten-koulukiusaaminen-vaikuttaa-viela-aikuisenakin

  • Olen samaa mieltä, tuurin osuutta asioihin ei pidä vähätellä 🙂 Ihan meillä kaikilla sitä on erilaisissa asioissa elämän tiellä. Ei liene kukaan kuvittele, että suuria asioita ja onnistumisia saavutetaan pelkällä tuurilla, mutta kyllä sitäkin yleensä tarvitaan.

   Lisäksi haluaisin nostaa esille, että maailmasta löytyy myös heitä, jotka pääsevät tavoitteisiinsa ja saavat asioita ihan silkalla manipulaatiolla, valehtelulla ja toisten hyväksikäytöllä. Golddiggereitä ja narsisteja löytyy pilvin pimein. Heidän kohdallaan sanoisin, etteivät saadut asiat ole omalla työllä ansaittuja, mikäli ei halua ajatella ihmisten manipulointia leipätyönä 🙂

 2. Moikka, oot niin paras ja sulla on ihan huippu tyyli kertoo syvällisiäkin ajatuksia, tekstisi piristävät usein päivää😊 mutta mistä on toi juutti rahi tms. On nimittäin tosi nätti?

 3. Onhan se jotenkin paljon juhlallisempaa, että hammasta purren on maaliin menty kovalla työllä. Mut totuus on kyllä se että usein mukana on myös onnea ja tuuria. Ja toisaalta mitä sitte.

  Jos alunperin esimerkiksi ei edes ole halunnut yrittäjäksi, mutta nyt kokee että kaikki alkuvaikeudet ja muut vastoinkäymiset on olleet avain onneen niin on siihen varmaan liittynyt vähän onnea ja tuuriakin että se homma on lähtenyt toimimaan. 😉

 4. Aina niin naurettavaa lukea selitystä siitä, miten ihan vain ja ainoastaan omalla työllä on menestys saavutettu. Ei varmasti ole. Menetykseen tarvitaan sekä kovaa työtä rttä roppakaupalla onnea.

  Olet syntynyt Suomeen, et Syyriaan. Et saanut synnytyksessä CP-vammaa. Et saanut geenejä, joiden ansioista olisit saanut skitsofrenian, paniikkihäiriön, syövän tai reuman. Et joutunut tuntemattoman hakkaamaksi kadulla. Et jäänyt auton alle. Sait kauniit kasvot, et saanut lukihäiriötä, sait tarpeeksi älykkyyttä oppia paremmaksi kirjoittajaksi ja yrittäjäksi. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

  Vähän nöyryyttä toivoisi. Omista saavutuksista saa ja pitää olla ylpeä, ja töitä kannattaa tehdä kovasti unelmiensa eteen. Mutta kannattaa myös tulla alas sieltä norsunluutornista, josta on niin helppo tuomita kaikki huonommin menestyneet, kun onnella ei sinun menestyksessä muka asiaa ole ollut.

 5. Mun mielestä ylempi kommentoija toi esiin hyviä pointteja, joskin aika kärkkäästi, mutta haluisin lisätä listaan vielä sen, että yksin meistä ei juuri kukaan pääse minnekään. Melkein aina on puoliso joka tukee, ystävä joka sanoo sen rohkaisevan sanan tai esimies joka uskaltaa antaa mahdollisuuden jne jne. Helposti otetaan kaikesta kunnia itsellemme kun matkalla on vaikka kuinka moni muu ja kuten jo kommentoitiin, iso kauhallinen tuuria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 27
Tykkää jutusta