KESÄKUNTOON RESEPTIT – Chiapuuro

Minifitness_chiapuuro_resepti_aamiainenTämä herkullinen chiapuuro kätkee sisäänsä täydellisen aamiaisen ainekset. Vaikka se on ravinnollisesti tarkasteltuna täyttä timanttia, on se sitä myös makunsa ja koostumuksensa puolesta. Tämä herkullinen puuro syntyi Minnan syntymäpäivien kunniaksi tänä aamuna! Juhlimme perinteisesti syntymäpäiviämme aina yhdessä, mutta tänä vuonna en päässyt osallistumaan viralliselle synttäribrunssille työkiireiden vuoksi. Paikkasin tuon muutaman viikon takaisen poissaoloni tänään aamiaistarjottimella, jonka kruunasi raakakakku ja kynttilä – se on semmoinen meidän pieni prinsessa iästä huolimatta<3

Tämä ei ole muuten lainkaan huono idea huomiselle vappubrunssille. Voit nimittäin kuljettaa puuron kätevästi piknikille lasipurkissa – huomiseksi on vihdoin luvattu lämmintä keliä!

HETI VALMIS CHIAPUURO

1 rkl Puhdistamon energiasmoothie-jauhetta

0,5 rkl Lucumaa

0,5 rkl Tocoa

Puolikas avokado

Puolikas bananaani

150 g soijajogurttia (sokeriton)

(20 g herajauhetta vanilija)

0,5 rkl chiasiemeniä

Sekoita kaikki ainekset blenderissä. Voit halutessasi lisätä proteiinia herajauheesta, mutta se ei ole välttämätön. Nauti hedelmien tai marjojen kera! 

Minifitness_lucuma_puhdistamo_resepti Minifitness_Puhdistamo_chiapuuro_energiasmoothie

Ihanaa vappua kaikille <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “KESÄKUNTOON RESEPTIT – Chiapuuro”

  1. Moikka! Kysymykseni ei liity nyt tähän juttuun mut mikä laukku sulla oli ylen kioski ohjelmassa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 12
Tykkää jutusta