TERVEELLINEN SUKLAATAIKINA-BOWL

Minifitness_pro_meal_cookie_reseptiTämän terveellisen herkun synty tapahtui hieman oudossa ympäristössä, sillä lokaationa toimi tällä kertaa Töölö Gymin WC-tilat. Olin raahautunut nälkäisenä töistä suoraan salille ja napannut kaupasta mukaani ProPud-vanukkaan. Treenikassissani kulkee onnekseni monia erilaisia protskujauheita ja tällä kertaa sain idean sotkea vanukkaan sekaan Supemassan Pro-Meal -jauhetta. Tämän mielitekoni seurauksena loin uuden terveellisen herkun, jota himoitsen nyt joka päivä. Tämä maistuu nimittäin aivan suklaataikinalta! Menee muuten läpi sellaisillekin, jotka eivät niin terveysintoilijoita olisikaan. 

SUKLAATAIKINA-BOWL

1 purkki ProPud-suklaata

1 mitallinen Supermass Pro-Meal choc-cookie -jauhetta

1 tl raakakaakaota

1-2 tl glutamiinia

Ripaus suolaa

Päälle haluamiasi mausteita!

Sekoita ainekset keskenään ja koristele. Nauti sellaisenaan

Ps. nämäkin tuotteet saat koodilla Minifitness17 10 % alennuksella. Alennus koskee myös muita M-Nutrition ja Supermass Nutrition tuotteita. Ostoksille pääset tästä

Minifitness_suklaataikina_resepti_bowl

Minifitness_fitness_lifestyle_resepti

Kivaa lauantaita -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “TERVEELLINEN SUKLAATAIKINA-BOWL”

  1. Heippa!
    Nuo ProPud vanukkaat ovat nyt todella ”muodissa”. Olisi kiva kuulla sun mielipide onko ne terveellisiä, ja miten paljon niitä kannattaa syödä? Meneekö ne esim. välipalasta vai enemmänkin terveellisenä herkkuna silloin kun iskee kauhea herkkujen himo?

  2. Oletko koskaan tsekannut tuon ProPudin sisältöä? Aika erikoista kutsua sitä terveelliseksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 13
Tykkää jutusta