ENERGIALETUT – aamupalaksi tai ennen treeniä!

Minifitness_energialetut_puhdistamo_reseptiNämä letut ovat täynnä energiaa – runsaasti proteiinia, hyviä hiilihydraatteja ja tietenkin superfoodeja! Puhdistamon energiasmoothie-jauhe tuo lettuihin runsaasti ravinteita, sillä siinä on kätevässä muodossa macaa, porkkanaa, kurkumaa, tyrniä, ruusunmarjaa ja mangoa. Valmiit smoothiemixit ovat käteviä ja nopeita kavereita terveellisessä ruoanlaitossa.

ENERGIALETUT -TYRNI-ANANAS-

(1-2 annosta)

60 g kaurahiutaleita

2 kokonaista munaa

1/2-1 banaani

kourallinen tuoretta ananasta

1 dl tyrnimehua (sokeroimaton)

1 rkl Puhdistamon energiasmoothie-jauhetta

25 g vanilijaheraa

1 rkl Puhdistamon Lucuma-jauhetta

2 rkl vichyä

kardemummaa ja ripaus suolaa

Sekoita kuivat aineet, munat ja hedelmät blenderissä tai sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi. Lisää lopuksi vichy ja sekoita seosta lusikalla. Paista tilkassa kookosöljyä muutamassa osiossa. Lisää päälle ananasta – voit myös paistaa ananaksen pannulla tilkassa kookosöljyä ja hunajaa! Nauti energialetut aamulla tai ennen treeniä.

Minifitness_energialetut_resepti_Puhdistamo Minifitness_energiasmoothie_terveelliset_reseptit

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “ENERGIALETUT – aamupalaksi tai ennen treeniä!”

  1. Pakko kysyä millä sä hoidat sun ihoa kun se aina oikeen loistaa? Lähinnä mietin siis ulkoisia tekijöitä. Sisäisesti syötkin terveellisesti ja varmaan juot paljon vettä. Pakko vaan kysyä kun jo kauan lukenut sun blogia ja se aina siinä välittyy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 5
Tykkää jutusta