MITÄ NYT TAPAHTUU?

Minifitness_kuulumisia_eevi_teittinenIsoja päätöksiä. Mitkä ovat sinun mielestäsi sellaisia? Naimisiinmeno, asunnon ostaminen, lapsien hankkiminen, työpaikan vaihto, ulkomaille muuttaminen…Nämä nousevat monissa listauksissa esiin elämän suurina valintoina. Itse suhtaudun jokaiseen ihmissuhteeseen vakavasti. Koen niiden olevan aina isoja ratkaisuja ja valintoja. Sen sijaan kaikki irtonainen, on lopulta vain pääomaa. Vaikka monista asioista olisi valmis luopumaan, ei se tarkoita sitä että se olisi aina helppoa tai yksinkertaista. Myös tämä vuosi tuo mukanaan isoja muutoksia. Yksi niistä on asunnon myyminen. Siihen liittyy kuitenkin paljon muutakin, kuin se pääoma – nimittäin monia tärkeitä ja ainutlaatuisia ihmissuhteita. 

Ajattelen tätä kuitenkin ajanjaksona, josta olen kiitollinen – ihanaa että sain kokea tämän kaiken. Nyt odottaa uudet seikkailut ja voin antaa jollekin toiselle tilaisuuden nauttia tästä rakkaasta talosta. Olin haaveillut asuvani siellä jonain päivänä omien lapsieni kanssa ja alkuun tämän muutoksen hyväksyminen olikin vaikeaa. Nyt kun asiaa on ehtinyt prosessoimaan, on se avannut omaan mieleeni uusia mahdollisuuksia. Kiitollinen olen kuitenkin siitä, että olemme Danin kanssa edelleen hyviä ystäviä ja kunnioitus toisiamme kohtaan on säilynyt myrskyisinäkin aikoina. Se ihmissuhde on sellainen, jonka toivoisin ihan jokaiselle.

Nyt olen asian kanssa sinut ja kykenen luopumaan tästä rakkaasta paikasta hyvillä mielin. On kyllä jännä miten vahva tunneside johonkin asuntoon voi jäädä pelkästään elettyjen hetkien vuoksi. Toki annoin asunnolle myös paljon itsestäni, sillä remontoimmehan sen lähes kokonaan omanlaiseksi paikaksi. Kaikesta huolimatta en muuttaisi omia valintojani, vaikka asiat eivät menneetkään kuten olin suunnitellut. Elämää ei voi suunnitella, niin se vain menee.Eevi_Teittinen_travelling_Rodos

Yksi ajanjakso elämästä on pian ohi, kun kimppa-asuminen tyttöjen kanssa päättyy samaan syssyyn. Toisaalta viimeinen vuosi on ollut meille jokaiselle väliaikainen järjestely, jonka päättyminen on toisaalta haikeaa, mutta silti ihanaakin. Ystävyyshän tässä on ainoastaan syventynyt ja olemme kaikki oppineet toisiltamme paljon. Viimeinen vuosi on ollut toki äärimmäisen raskas, mutta myös todella opettavainen ja ikimuistoinen. Tämä on ollut hyvin ainutlaatuinen matka, jota en vaihtaisi pois mistään hinnasta.

Ensi viikko tulee olemaan kiireinen niin asunnon myynnin valmisteluiden suhteen, kuin myös omien töideni. Tiistaina lennän Ouluun valmistelemaan ja kuvaamaan tulevaa valmennustani, josta tulee todella huippu juttu! Juhannuskin kolkuttelee jo ovella, joten nyt saa purkittaa muutamat isot projektit ennätysvauhdilla maaliin. Onneksi lähdemme juhannuksena landelle, joten siellä pääsee sitten hengähtämään hetkeksi. Mökille pakataan mukaan treenivälineistöä, sillä nyt otetaan taas täysillä kiinni treenisuunnitelmasta! Minifitness_muoti_kesa

Love E

Housut – Ellos / Paita – BikBok / Hattu – H&M

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “MITÄ NYT TAPAHTUU?”

  1. Niin taitaa nyt tulla 2 vuotta täyteen kun asunnon ostitte. Sinä pystyt myymään ilman myyntivoiton veroa, mutta Uniikki ei ole asunut 2v joten hän joutuu veroja maksamaan. Ei riitä että on omistanut vaan pitää kirjoilla olla. Toivottavasti ei tule yllärinä.

  2. Näitä sun tekstejä ei oikeesti jaksa lukea kun nää on kirjoitettu boldilla tai jonku -tägin sisään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 51
Tykkää jutusta