MIDSUMMER

Minifitness_keskikesa_kuulumisiaMuistan pienenä valvoneeni pitkälle aamuyöhön juhannuksena, ihan vain keskikesän juhlan kunniaksi. Puin valkoisen napapaidan, koska oli liian kuuma pitää mustaa paitaa. Katselimme jättimäistä kokkoa ja söimme makkaraa. Pelasimme palloa ja uimme. Tämä kaava toistuu oikeastaan edelleen aika samalla tavalla, paitsi että nyt se ei ole enää keskikesän juhla, vaan pikemminkin kesän alku. 

Kun olin pieni olimme aina leirintäalueella, mutta näin vanhempana olen viettänyt juhannukseni aina mökillä. Juhannus on ikimuistoinen juttu ja uskon tämänkin juhannuksen jäävän muistoihin hyvin tärkeänä tapahtumana. Yhdessä oloa ja kiireetöntä oleilua – ihan parasta.

Mukaan on pakattu kahvakuulatkin, sillä aiomme treenata mökillä fiiliksen mukaan. Ruoka ongitaan toivottavasti itse ja isoin puuhastelu tulee keskittymään keittiössä hääräämiseen. Ihana päästä hetkeksi hengähtämään luonnon keskelle ja tuulettamaan päätä. Luonnolla on ihmeellinen voima rauhoittaa mieltä ja kehoa. Hyvää ja rentouttavaa juhannusta kaikille <3 Aika superina bonuksena on päästä viettämään se yhdessä Teemun kanssa. 

 

Pus, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

3 vastausta artikkeliin “MIDSUMMER”

  1. Hei sitten kun laitatte talon myyntiin niin vinkkaatko tänne linkin kanssa, olisin erittäin kiinnostunut talosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 14
Tykkää jutusta