AAMULETUT – Matchaa ja kaakaota!

Minifitness_resepti_aamiaisletutAamuisin ei tee mieli mitään kovin makeaa, mutta lettuja voisin mieluusti syödä aamuisinkin. Näihin aamulettuihini tulee matcha-jauhetta ja raakakaakaota, joilla on molemmilla energisoiva (mm.kofeiini) ja piristävä vaikutus! Matcha on vihreää teetä sen ravintorikkammaissa muodossa. Sillä on myös aineenvaihduntaa tehostava vaikutus ja raakakaakao on täynnä entsyymejä ja vitamiineja. Nämä letut siis tekevät hyvää niin mielelle kuin kehollekin.

AAMULETUT kahdelle

2 kokonaista munaa

2 valkuaista

2 rkl Puhdistamon raakakaakaota

1 rkl Toco-jauhetta

1 rkl Puhdistamon kookosöljyä

1 banaani

1 rkl matchaa

1 dl kookosjauhoja 

ripaus Guerande-suolaa

Vatkaa munat kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekaan muut aineet ja paista pienissä osioissa tilkassa kookosöljyä! Voit nauttia letut marjojen kera kylmänä tai lämpimänä.

Minifitness_Puhdistamo_matcha-kaakakoletut Minifitness_Puhdistamo_resepti_aamiainen

Maistuvaa keskiviikkoa <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 3
Tykkää jutusta