PROTEIINIPIIRAKKA

Minifitness_proteiinipiirakka_helppoMinun on tehnyt pitkään mieli taikoa proteiinipitoinen piirakka, jota voisi tarjota viikonloppuisin vaikka heti aamiaispöydässä. Tänä perjantaina sellaisen sitten vihdoin valmistin, sillä kauppakassiin tarttui viimein ja viimein mukaan leipävuoka. Oli taas sellainen ilta, kun oli aikaa jäädä hieman haahuilemaan kauppaan ja tutkimaan löytyykö sieltä mitään mielenkiintoista. Uudesta innostuneena painelin suoraan keittiöön sinkoilemaan!

Syntyi todella herkullinen ja terveellinenkin kesäherkku, johon päätin laittaa mausteeksi omenaa ja luumua. Tähän voi oikeastaan laittaa päälle mitä huvittaa; mustikoita, banaania, kirsikoita, mansikoita tai vaikka vadelmia! Myös persikat saattaisivat toimia tosi kivasti. Proteiinipiirakkaa tehdessä kannattaa olla tarkkana paistoajan kanssa, sillä siitä tulee muuten helposti kuivahkoa. Onnistuin onneksi tässä tosi hyvin ja piirakka jäi mukavan kosteaksi, sekä pysyi myös hyvin koossa. 

PROTEIINIPIIRAKKA

3 valkuaista

1,5 dl M-Natural HydroIso maustamaton herajauhe 

1 purkki kikherneitä (Bonduelle, nesteetön)

(1 banaani)

1 rkl kookosöljyä

2 rkl kookosjauhoja

Stevia tippoja (toffee)

1 rkl erytritolia (makeutukseen)

Kanelia, kardemummaa, suolaa

Omenasiivuja ja luumuja

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vatkaa munat vaahdoksi. Soseuta kikherneet ja lisää sekaan kookosöljy. Sekoita tämän jälkeen munat ja kikherneseos keskenään. Lisää sekaan loput ainekset (lisää banaani jos haluat makeutta) ja sekoita hyvin sauvasekoittimella tai blenderissä. Voitele irtopohjavuoan pohja ja reunat kookosöljyllä. Lusikoi taikina vuokaan ja siirrä uunin keskitasolle noin 20-30 minuutiksi hieman uunista riippuen – tarkkaile ettei piiras pääse kuivahtamaan. Nauti sellaisenaan tai proteiinivanukkaan kera!Minifitness_MNatural_resepti_proteiinipiirakka_maustamaton Minifitness_proteiinipiirakka_resepti_nopea Minifitness_kesapoyta_leivonta_terveelliset_herkut

 Ps. Jos olet herkkävatsainen, suosittelen kokeilemaan M-Natural sarjan HydroIsoa. Tämä maustamaton herajauhe on loistava paitsi smoothiessa, myös leivonnassa! Nyt sen saa myös aivan loistavaan hintaankin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. Koodilla Minifitness17 saatte 10 % alennusta kaikista M-Nutrition, M-Natural ja Supermass tuotteista. Ostoksille pääset tästä.

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “PROTEIINIPIIRAKKA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 10
Tykkää jutusta