Ruissin tunnelmia

Minifitness_RuisrockNyt on vietetty elämäni ensimmäinen Ruisrock viikonloppu! Oli jotenkin niin mielettömän kiva nähdä teistä siellä monia ja siis WAU – teitä oli paljon! Sitä sai taas itsekin pienen muistutuksen siitä, miksi teen juuri tätä työtä. Kiitos siis joka ikiselle <3

Olen viime vuosina kiertänyt erinäisiä festareita hieman toisella tapaa Danin mukana, joten nyt oli kiva saada myös tämä ihan autenttinen festarikokemus. On nimittäin hieman toinen juttu istuskella bäkkärillä, kuin soljua ihmismassan mukana ja yrittää raivata omaa pikku polkuaan jotta näkisi edes jonkun pilkahduksen lavalla esiintyvästä artistista. Ruisrockin parhaimmistoa oli nähdä kuinka artistit nauttivat esiintymisestä ja lavalla olemisesta. Jotenkin liikutuin tästä todella moneen otteeseen. On eri asia nähdä artisti lavan takana, sillä tunnelma siellä on kuitenkin hyvin erilainen. Nautin tästä kokemuksesta hyvin paljon. En ole kuitenkaan mikään super festarityyppi, joten luulen että seuraavat festarit vietetään ensi kesänä.

Festarit ovat kyllä sellainen get together-tapahtuma. Siellä jos missä tapaa yhdellä kertaa paljon tuttuja – ja tottakai myös tutustuu uusiin ihaniin ihmisiin. Ruissi on ilmeisesti myös siunattu tapahtuma, sillä silloin paistaa kuulemma aina aurinko. Niin sen tosiaan täytyy olla, sillä koko viikonlopun saimme nauttia hien virtaamisesta ja uusista shortsirajoista. Millä järjellä! Tästä säästä tuli nautittua kyllä ihan täysillä.

En ole koskaan muuten nähnyt yhtä isoa pyöräparkkia. Olin todella yllättynyt siitä, että tuolta oli edes mahdollista löytää omaa pyöräänsä. Niin ne vain kuitenkin aina löydettiin, ilman ongelmia. Mutta on kyllä ihan kiva pyöräillä seuraavan kerran Ruissaloon ihan ilman pyöräparkkeja ja tuota ihmismassaa. Kerran menimme tyttöjen kanssa myös vesibussilla, mutta fillari on kyllä ehdoton ykkönen! Ensi vuonna ne hommataan kaikille.

Käteen jäi lukuisat naurukohtaukset, savuava jäätelö, aurinko, kävelystä hiertyneet jalat, festaritukat ja mitä kaikkea yksittäistä. Mutta tärkeimpänä muistona tämä oli hauska viikonloppu ystävien kanssa. Sunnuntaina pyöräilimme muutaman keikan jälkeen suoraan Blankon lammaspastojen ääreen – ja jälkkäriksi tietenkin aitoa italialaista käsintehtyä jäätelöä!Minifitness_blanko_ravintola

 

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 27
Tykkää jutusta