KOOKOS-SUKLAAPANNUKAKKU

Minifitness_kookos_suklaapannukakku_terveelliset_herkutKookos-suklaapannukakku on loistava herkku iltapalaksi! Sen kylkeen voi tuunata helposti hillon piltistä, johon voi halutessaan lisätä makeutta erytritolilla. Tämän kuningatar piltin sekaan laitoin myös kookosmannaa, jolla sai ihanasti lisää makua. Pannari on tietenkin jauhoton ja maidoton, eikä se sisällä sokeria. Makeutta itse taikinaan tuodaan banaanilla ja kookoksen makuisella soijajugurtilla. Tämä pannari on täynnä ravintoa ja aitoa energiaa!

KOOKOS-SUKLAAPANNUKAKKU

2 annosta / 30 min

(proteiinipitoinen, sokeriton, gluteeniton ja maidoton)

3 dl kaurahiutaleita (gluteeniton)

1 dl suklaanmakuista herajauhetta

2 kokonaista munaa

2 rkl raakakaakaojauhetta, Puhdistamo

1 rkl tocoa, Puhdistamo

3 dl soijajugurttia tai kaurajugurttia (makuna kookos)

2 rkl kookosmannaa tai kookosöljyä

1 banaani

1 tl maca-jauhetta, Puhdistamo

kardemummaa ja guerande-suolaa

(makeuta halutessasi erytritolilla)

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa vuoka valmiiksi leivinpaperilla taikinaa varten. Lisää sitten kaikki ainekset blenderiin ja anna sekoittua hyvin. Kaada taikina kulhoon ja kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Nauti kylmänä tai lämpimänä.

Maustamiseen! Laita valmiin pannukakun päälle mulpereita, itsetehtyä kuningatarhilloa, kookosmannaa ja mansikoita! Voit halutessasi vielä raastaa hieman raakasuklaata pannarin päälleMinifitness_puhdistamo_resepti_pannukakkuMinifitness_terveelliset_herkut_pannukakku Minifitness_kookos_suklaapannari_maidoton_sokeriton

SUPERIA viikkoa kaikille <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “KOOKOS-SUKLAAPANNUKAKKU”

  1. Alpron kookosjogurtti sisältää sokeria, aika jännä väittää tätä reseptiä sokerittomaksi 🙂

    • Heh mutta jos itteensä huijaamalla syö ”terveellisesti” niin mikäs siinä 😀

    • Se tosiaan jakaa koulukuntia. Itse en syö maitotuotteita, mutta heraa kyllä 🙂 Mutta tietenkin sen voi aina vaihtaa esimerkiksi riisiprodeen! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 12
Tykkää jutusta