Weekend vibes only

Minifitness_viikonloppu_kuori_ravintolaTämä viikonloppu tuli vietettyä Turussa, sekä Helsingissä. Lauantaina starttasin aamun FFG:llä, jossa Teemu teki omia lajiharjoitteitaan ja meikäläinen kävi omimassa ”fitnessnurkkauksen”. Olen hullaantunut näihin omiin circuitteihini. Niissä juostaan noin 80-90 % tehoilla 30s-2 minuuttia hieman treeniviikosta riippuen ja vedon jälkeen tulisi tehdä putkeen 3 liikettä. Näitä pattereita olisi hyvä olla kaksi erilaista, jolloin harjoituksessa voi treenata hyvin vaikka koko kropan läpi! Tein 1 minuutin vetoja ja liikkeinä oli tällä kertaa a. askelkyykkykävelyt säkki selässä b. kapea punnerrus kahvoilla c. pystypunnerrus kahvakuulalla. Toisessa patterissa liikkeinä olivat a. mountain climber b. vatsarulla c. Pallon heitto maahan. Loppuun hinkkasin vielä pienen jalkajumpan kuminauhan avulla. Siinä tulee muuten hiki kohtalaisen nopeasti!

Tämän litimärän jumppatuokion jälkeen suunnistimme ravintola Kuoreen, josta saa kavis/vegeaamiaista aina viikonloppuisin. Tuli siinä ruokailun lomassa ihasteltua myös sistustusideoita ja poimittua muutamia itsellenikin. Parhaat löytyivät taas jälleen kerran WC-tiloista, haha.  

Siitä matka jatkuikin Helsingin kotiin. Eilisen painostava ilma herätti matkalla hieman epäilyksiä ja niinhän siinä kävi, että saavuimme suoraan myrskyn silmään! Onneksi ehdimme kotiin kuitenkin ennen tätä hullua myräkkää ja ilta menikin vain kotona kokkaillessa ja yleisurheilua katsellessa.

Tänään tätä kohtalaisen rentoa meininkiä onkin jatkettu aamiaisella siskoni perheen luona. itsetehtyjä terveellisiä sämpylöitä ei kyllä voita mikään! Minun tehtävänäni oli valmistaa smoothiet ja onnistuinpa sujauttamaan myös muidenkin smoothieisiin viherjauheet ihan ilman sanomisia. On se helppoa kun sen osaa! Vinkkinä muuten sanottakoon, että kannattaa kokeilla yhdistelmää mustikka, punaherukka ja banaani – aika mielettömän hyvä. Tähän sekaan laitoin tietenkin vielä maustamatonta heraa (HydroIso) ja Puhdistamon Premium viherjauhetta, sekä guerande suolaa. Aamiaisen jälkeen olikin vuorossa jumpat Voimalaitoksella Aleksin kanssa ja sen jälkeen päädyimmekin ostamaan syksyn treenejä varten uusia treenivaatteita. Ensi viikkoon on siis todellakin latauduttu! Minifitness_viikonloppubrunssi_Turku_kuori

Ps. Onko kondis hakusessa ja kesäkiloja kertynyt vyötärölle? Huomenna starttaa mun 8 viikon valmennus, jonka avulla saavutat timmin kropan ja energisen mielen! Lähde mukaan ja tartu härkää sarvista 😉 Voit lukea lisää valmennuksesta täältä

Loistavaa uutta viikkoa <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “Weekend vibes only”

 1. Moikka Eevi!
  Kysyisin tosta Vahva-valmennuksesta yhden asian. Sivuilla oli lopussa tällainen teksti:
  ” Valmennusmateriaali on verkkosivuillamme valmennuksen kestonajan + 1 viikko. ” Tarkoittaako tämä, että valmennuksen materiaali poistuu asiakkaan käytöstä tuon 9viikon jälkeen? Eli en pysty sen jälkeen palaamaan valmennuksen liikuntaan tai ruokavalioon ja jatkaa sitä pidempää, ellen sitten muista sitä ulkoa?

  Muuten valmennus vaikuttaa kyllä tosi kivalle, varsinkin, kun siinä olisi TRX- treeniä, josta itse pidän 😊

  -Katja-

  • Juuri meinasin samasta tulla sanomaan. Aivan ihana ravintola, joka ansaitsee tulla mainituksi oikealla nimellä 🙂 Kuori it is <3

  • Oho, hupsista! hyvä että huomasitte kirjoitusvirheen 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 14
Tykkää jutusta