Mansikkapuuro

Minifitness_mansikkapuuro_resepti_terveellinen

Mansikkapuuro on loistava ateria aamiaisella, välipalalla tai ennen nukkumaan menoa. Se pitää pitkään kylläisenä ja maistuu mielettömän hyvälle! Sen voi sujauttaa kannelliseen purkkiin, jolloin sen voi ottaa myös helposti mukaan. 

Smoothie (1 annos)

150 g jäisiä mansikoita

1 dl HydroIso herajauhetta, mansikka

1 tl glutamiinia

2 dl kookosvettä

guerande-merisuolaa tai lakusuolaa

puolikkaan limen mehu

vahvaa minttua ja basilikaa

Lisää kaikki ainekset blenderiin tai soseuta sauvasekoittimella. Viipaloi hieman banaania ja mansikoita. Aseta viipaleet tarjoilukulhon reunoille ja kaada sitten kulhon pohjalle smoothietaResepti_mansikkasmoothie_minttulime Minifitness_terveelliset_reseptit_nopeat

Tuorepuuro ( 1 annos)

40 g kaurahiutaleita

2 rkl chiasiemeniä

n.2,5 dl kauramaitoa 

suolaa ja kardemummaa

Laita kaurahiutaleet, chiasiemenet ja mausteet syvään kulhoon. Lisää sekaan kauramaitoa sen verran, että seos on hieman vetelää. Chiasiemenet imevät nestettä, joten määrään vaikuttaa puuron turvotusaika. Nestettä voi kuitenkin lisätä helposti, joten lisää sitä aluksi maltilla. 

Lisää tuorepuuro smoothiekerroksen päälle ja nauti!

Terveelliset_reseptit_eevi_teittinen Mansikkapuuro_nopeat_reseptit HydroIso_mansikka_resepti_MNutrition_eevi_teittinen

Lisäravinteet hakusessa? Löydät kaiken tarvittavan M-Webstoresta todella nopealla toimitusajalla! Saat koodilla minifitness17 kaikista M-Nutrition/Supermass/M-Natural-tuotteista 10 % alennuksen

 

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 5
Tykkää jutusta