Maailman paras koti kaupan

Asuntoilmoitus_myyntiNyt tästä ihanasta ja ainutlaatuisesta kodista pääsee nauttimaan joku toinen. Olen prosessoinut tulevaa muuttoa vuoden verran. Aluksi siitä luopuminen tuntui mahdottomalta, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että nyt on aika kääntää uusi sivu elämässä. Olen kiitollinen ja todella onnellinen näistä vuosista tässä kauniissa kodissa, jonka toivon antavan yhtä paljon jollekin toiselle.

Muistan kuinka haikeaa tästä asunnosta luopuminen oli heille, joilta me asunnon muutama vuosi takaperin ostimme. Kodit ovat täynnä muistoja ja tunnesidettä on usein muiden vaikea ymmärtää. Mitä pidempään paikassa asuu, sitä enemmän sinne jää.

Toivottavasti saisimme tälle upealle kodille uudet omistajat, jotka rakastaisivat sitä yhtä paljon kuin me ja meitä aikaisemmat omistajat. Tällä kodilla on sydän.

Pääset täältä seikkailemaan ja ihastelemaan tätä ainutlaatuista kotia 3D-muodossa. Näytöt sovittavissa Remaxin Christer Björklöfin kanssa Puh 0456507453.  Asuntoilmoitukseen ja kuviin pääset tästä

Loftkoti_Helsinki_oulunkyla

 

Home is the best place to be <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

21 vastausta artikkeliin “Maailman paras koti kaupan”

 1. Aika hurjan pitkään Dan asui sun asua tossa eronne jälkeen. No saitpahan lypsettyä suhteesta irti viimeisetkin pisarat 🙂

  • Mitä järkeä on kirjoittaa noin ilkeitä kommentteja?

  • Parempi naiivi kuin ilkeä. Mitä sinä edes tiedät heidän suhteestaan? Tietääkseni Eevillä on ihan oma yritys, jolla tienaa. Ihmiset voivat olla yhdessä ihan siksi, että rakastavat, vaikka toinen olisikin varakkaampi(jos edes näin on). Ja minusta on hienoa, että ihmiset eroavat sovussa ja käyttäytyvät kuin aikuiset, toisin kuin suurin osa tämän ketjun kommentoijista…

 2. Aika hurjan pitkään Dan antoi sun asua tossa eronne jälkeen. No saitpahan lypsettyä suhteesta irti viimeisetkin pisarat 🙂

 3. Muutatko nyt Turkuun? 🙂 Hieno on tuo myytävä koti, kuin suoraan Simsistä! 😀

  • Kyseessä on paritalo niin olettaisin että Eevi omistaa talosta vaan oman puoliskonsa. 😀

 4. Voisitko joskus kirjoittaa rahankäytöstä tai säästämisestä? Sulla vois olla meille meinaan hyviä vinkkejä, koska mitä somesta seuraa elämääsi niin et ole koskaan töissä, mutta kuitenkin on rahaa tälläiseen taloon, uuteen upeaan autoon ja ulkomaanreissuihin jatkuvalla syötöllä. Uskon että voisimme oppia jotain <3

  • No onhan Eevi tehnyt töitä, ainakin muutaman tv-projektin ja sit on tää blogi josta varmaan kans tienaa jotain…

 5. No tuskin Eevillä itsellään on ollut euroakaan kiinni tuossa asunnossa! On asunut siinä kyllä joo, mutta ei todellakaan ole omistajana ollut. Tyypillistä pintaliitoa ja siipeilyä taas….huoh.

  • Niin yrittäjällähän ei voi olla omaa rahaa. Eevillä on kuitenkin oma toiminimi, jolla varmasti tienaa. Kun lukee näitä kommentteja, niin voi jeesus… kuinka tyhmiä ja ilkeitä ihmiset on???

  • Niinpä! Käytti hyväks Uniikkia ihan selvästi. Ei ollut tosirakkautta se todellakaan. YACK!!

  • Jos miettii että ig kuvista (yhteistyöt) tienaa noin tonnin, blogipostaukset (yhteistyöt) tuottavat varmaankin moninkertaisesti, tv produktiot yms niin veikkaanpa että Eevi tienaa huomattavasti paremmin kuin moni muu, joten asuntoon varmasti varaa on ja varakkuudella saa kivasti lainaa ☺️ Joten pitäisikö ensin miettiä faktat kuntoon ennen kuin lähtee laukomaan taas kaikenlaista?

 6. Kylläpä taas suomalainen kateus nostaa päätään näissä kommenteissa. Kukaan meistä ei tiedä millainen omistussuhde Eevillä taloon on, tai kuinka paljon rahaa siihen laittanut kiinni. Älytöntä dissata tätä koko talo asiaa!

  • Älytöntä yrittää estää mielipiteiden esittäminen.. Suomessa on sananvapaus hölmö…

 7. Toki on sananvapaus ja mielipiteitä saa olla. Mutta herranen aika, jonkinlaisen kasvatuksen toivoisi ihmisten myös saaneen. Osa nyt on näköjään jäänyt tapakasvatuksen ulkopuolelle. Harmi.

 8. Ihmettelen suuresti miksi edes seuraatte Eevin blogia, jos hänen elämäntapansa ärsyttää teitä noin suunnattomasti? Olkaa ystävällisiä ja pysykää poissa, jos koette pakottavaa tarvetta jättää noin epäkohteliaita kommentteja. Pilaatte ilmapiiriä enkä usko, että teille itsellennekään jää mikään voittajafiilis.

  Ihana koti Eevi! Kaikin puolin minun makuuni! 🙂

  • Hei sinä ihana <3 Kiitos kun jaksat pitää hyvää fiilistä yllä. Haleja! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 34
Tykkää jutusta