Muuttolaatikoita

Minifitness_muutto_uusi_asuntoMaltan lämmöstä ja loistavasta työmodesta ei ole enää tietoakaan. Täällä alkoi nimittäin samantien aikamoinen hässäkkä muuttopuuhien parissa! Muuttoni kohti uutta osoitetta tapahtuu jo ensi viikolla, joten kiireeltä ei todellakaan vältytä. Tässähän on tietenkin vaikka ja mitä työkuvioita sovittuna koko kuukauden edestä, joten näyttää uhkaavasti yötöiltä nämä muutamat viikot. Joskus se vain on sellaista. Nyt kaivetaan se hullu suorittaja meikäläisen sisältä ja ruvetaan todenteolla hommiin! 

Punnitsimme kaikki vaihtoehdot. Jäisinkö Helsinkiin vai menisinkö Turkuun. Vuokraisinko varaston, toimiston vai toisen asunnon. Ei siis mikään kovin simppeli ja yksinkertainen pakkaa kamat laatikoihin homma! Kun tavaraa on kertynyt enemmän, ei ihan pieni häkkivaraston vuokraaminen ihan riitäkkään. Toisaalta varastojen ja vuokra-asuntojen hinnat menevät yksiin, joten siinäkään ei ole järkeä. Tavarani eivät tule mahtumaan Teemun kotiin ikipäivänä. Eli uusi asunto it is!

Kaksi päivää olen plärännyt nettiä ja soitellut ympäri Suomea. Nyt näyttää ainakin siltä, että viisainta on ottaa muuttokuormalle ammattimiehet kuskaamaan meikäläisen omaisuus Turun maaperälle. Pidetään sormet ja varpaat ristissä, että saisin sieltä järjestettyä asunnon näin pikaisella aikataululla. En tosiaan ajatellut, että muutto olisi jo näin pian. Mutta tässä on kivasti mahdollisuuksia nyt ja kaikki tiet avoinna. Se on aika siistiä. Luotan taas ihan täysillä siihen, että kaikki järjestyy.Minifitness_summer_outfit Eevi_teittinen_ranta-asu

Täällä koitetaan laittaa asiat järjestykseen ennätysvauhdilla, huhhuh! -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Muuttolaatikoita”

 1. Ei vitsi omaan asuntooni löydettiin juuri tänään vuokralainen, koska minä puolestani muutan ensi viikolla hkiin! Ja kuvistasi päätellen ei olisi ollut huono lokaatio teidön toisen residenssin kannalta. Damn!

  • Moikka Nanni,
   Voi harmillista! Onneksi sain aivan hillittömällä tsägällä tutuilta vapautuvan asunnon <3 Ei siis hätää sen osalta enää 🙂 Läpystä vaihto! -E

 2. Tsemppiä muuttopuuhiin ja tervetuloa Suomen Turkuun! Tää on oikeesti aika kiva pikku kaupunki 😘 Hope meet you someday! 💓

 3. Ei liity tähän, mutta minua kiinnostaisi tietää tuosta LEAN and FIT -ruokavaliovalmennuksesta mikä sinulta juuri ilmestyi. Käykö valmennus (eli riittääkö ruoka :D) jos treenaa 3-4 krt viikossa kuntosalilla ja noin pari kertaa aerobista päälle? Treenit sujuu mutta ruokavalio on hieman retuperällä vaikka perusjutut hallussa onkin, niin houkuttelisi kokeilla jotain valmista valmennusta jospa siitä inspiroituisi myös ravintopuolella!

  • Moikka Suvi Tuulia,
   Kyllä sopii 🙂 Ruokavalio on suunniteltu heille jotka haluavat laihtua tai kiristyä kriittisistä paikoista. -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 18
Tykkää jutusta