Pikaevästä kulhossa

Jokainen joskus muuttanut tietää, millaista on ruokailla keskellä muuttolaatikoita ja ennen kaikkea minkälaisia ruokahimoja sitä tulee pitkän rupeaman päätteeksi! On hyvä tiedostaa, että mieli tulee koettelemaan sinua aina kun olet väsynyt. Voit aina valita annatko mielesi viedä sinua vai päätätkö mielesi puolesta. On tärkeää ymmärtää, että himoista ja mielihaluista huolimatta on valta silti sinun käsissäsi. Oli kyse sitten treeneihin lähtemisestä tai terveellisestä syömisestä. Jokainen valinta on oma päätöksemme.

En ole syönyt muuttopitsaa, en karkkia, enkä jäätelöä. Stressin ja kiireen keskellä olisi äärimmäisen tärkeää syödä ravitsevaa ruokaa. Kalori ei ole koskaan vain kalori, vaan se määrittää koko kehomme toiminnan. Valmistan kaikkein mieluiten ruokani alusta loppuun itse, mutta arjen oikoteitä on joskus välttämätöntä käyttää. Me kaikki käytämme niitä oljenkorsia joskus.

Nyt kun keittiö ammottaa tyhjyyttään ja sivuun on jätetty vain muutama hassu astia, täytyi hieman pohtia millä sitä itseään ravitsisi nopeasti ja helposti. Tässä kohtaa ateriankorvike oli loistava juttu! Hyödynnän niitä myös matkustellessa, sillä sen voi sekoittaa mihin tahansa nesteeseen. Sen kanssa voi nauttia erikseen hedelmän, marjoja tai 100 % marjajauheita. Smoothie on aina helppo, joten nyt valmistin muuttobowlin. Se syötiin luonnollisestikin muuttolaatikoiden päällä.

CHOCOLATE DREAM BOWL

30-50 g Pro-Meal (makuna suklaakeksi)

120 g pakastemarjoja

1 tl glutamiinia

2-3 dl vettä

Puolikas banaani

1/2 avokado

Laita ainekset blenderiin ja kaada seos syvään kulhoon. Nauti paahdettujen kaurahiutaleiden tai itsetehdyn myslin kanssa!

*Pro-Mealissä on 24 grammaa korkealaatuista proteiinia, kauran hyvää hiilihydraattia, kuituja (8g/100g), pellavansiemenestä saatavia Omega-3 rasvahappoja, MCT-öljyä kookoksesta, eikä se sisällä lisättyä sokeria tai aspartaamia. Saat koodilla Minifitness17 10 % alennuksen kaikista Supermass/M-Nutrition/M-Natural tuotteista kun shoppailet ne M-Webstoresta

 

Rentoa sunnuntaita -E<3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta