Lean and Fit-ruokavaliovalmennus

Nyt se on vihdoin täällä! Paljon toivottu ruokavalio-valmennus, joka antaa sinulle valmiit eväät saavuttamaan timmin kropan herkullisemmin kuin koskaan. Halusit sitten pudottaa 10 kiloa, tai vain kiristyä hieman vyötäröltä, niin tämä ruokavalio on suunniteltu juuri sitä varten! Ei siis tylsää syömistä, vaan jokaiselle aterialle löytyy kaksi valmista reseptiä, valmiit kalorilaskelmat ja lukuisia vaihtoehtoja niin hiilihydraattien, rasvojen, kuin proteiinienkin nauttimiseen.

Ruokavaliolla teemme isoimmat ja pysyvimmät muutokset kehossa ja jaksamisessa. Siksi on tärkeää syödä oikein, monipuolisesti ja ravinnerikasta ruokaa. Monilla on hankaluuksia keksiä ruokavalioonsa maistuvia vaihtoehtoja niin, että ruokavalio säilyisi monipuolisena ja olisi samalla myös mielekäs. Monet kokevat maidottoman ja gluteenittoman ruokavalion noudattamisen haastavana, vaikka se on itseasiassa todella yksinkertaista ja varsin vaihtelevaa. Olen koostanut selkeät ohjeet ja vinkit 8 viikon matkalle, joita noudattamalla saavutat kehon jossa yksinkertaisesti viihdyt paremmin. Ruokavalio sopii kaikille terveellisiä elämäntapoja noudattaville! Olen suunnitellut ruokavaliopohjan niin, että se tasapainottaa, energisoi ja puhdistaa kehoa mm vihersmoohien, erilaisien ravintolisien, kasvisten, marjojen ja hedelmien, sekä yrttien ja mausteiden avulla.   

Valmennuksen voit hankkia vielä tänään Early Bird-hintaan 29,90 euroa (ovh 39) Lisää ruokavalmennuksesta löydät täältä. Meillä on tämänkin valmennuksen osalta luotu yhteinen ryhmä, jossa vastailen kysymyksiinne viikoittain. Lean and Fit-ryhmässä jokainen pääsee osallistumaan keskusteluihin ja jakamaan fiiliksiä! Lähde mukaan onnistumaan <3Minifitness_lean_andfit_ruokavalio_valmennus

 

Mahtavaa viikkoa! -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “Lean and Fit-ruokavaliovalmennus”

 1. Moi! Pari kysymystä tuosta ohjelmasta, toivottavasti ehdit piakkoin vastailla. Ensinnäkin, sopiiko se kilpaurheilijalle eli suurille treenimäärille? Ja toiseksi, kuinka paljon lisäravinteita, superfoodeja reseptit sisältävät vai pärjääkö ns. normaaleilla kaappien aineksilla?

  • Moikka EllaM,
   Ruokavalio on tarkoitettu niille, jotka haluavat laihtua tai kiristyä kriittisistä paikoista. Kalorit ovat suhteutettu tätä tavoitetta ajatellen. Eli jos kilpaurheilet ja treenejä on paljonkin, voi ruokavalio olla liian niukka. Voit toki tarvittaessa nostaa määriä ja noudattaa muuten ohjeita 🙂 Näet ohjelmasta kalorit ja voit sen mukaan suhteuttaa sitä omaan kulutukseesi ja tarpeeseesi. Ruokavaliossa on muutamia superfoodeja ja lisäravinteita, mutta osaksi korvattavissa/ei välttämättömiä. -E

 2. Hei Eevi! Tilasin rv-paketin, mut mietin nyt, että mihin se oikein tulee? Sähköpostiin vai Firclubiin omille sivuille..? 🤔🤔 En ainakaan löytänyt sitä vielä… 🙈

 3. Moikka! Mun tekis mieli tilata tämä koska huomaan ”kamppailevani” nimenomaan ruuan ja määrien kanssa kohtuullisen usein. Sama juttu mietityttää kuin ekalla kysyjällä, pärjääkö suht normilla ruoka-aineksilla? Treenaan itsekin ja myös reissaan työn merkeissä paljon eli mielelläni seuraan suht helppoja ohjeita…😃

  • Moikka Saara,
   Juu ruokavaliossa on muutama superfoodi ja lisäravinne, mutta useat korvattavissa ruoalla 🙂 Ja tosiaan nämä ovat kyllä sellaisia reseptejä joita on helppo modata ja saa tehtyä nopeasti tarvittaessa! -E

 4. Moikka Eevi samaa kysyisin kuin muutkin ja vielä lisäks että onko reseptejä useita vai listattu mitä saa syödä ja paljonko?

  • Moikka,
   Tosiaan ruokavaliosta löytyy jokaiselle aterialle 2 eri ateriavaihtoehtoa, sekä myös listaus proteiinin ja hiilihydraattien vaihtoehdoista jos haluaa jotakin vaihtaa. Eli nämä kaikki löytyy 🙂 -E

 5. Hyötyykö vegaani tästä ruokavaliosta mitenkään, vai onko kaikki protsku aina kanaa tai jotain muuta lihaa?

  • Moikka Emma,
   Tämä ei valitettavasti ole suunniteltu vegaaneille :/ -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 3
Tykkää jutusta