Muutosten vuosi

Minifitness_blogin_muutto_muutoksiaAloitin blogini täällä Fitfashionilla vuonna 2013. Huh, miten aika rientää! Olen FF:n perustajajäseniä ja tämä aika täällä kanssanne on kohdellut minua hyvin. Elämä on muuttunut näiden vuosien aikana paljonkin ja teistä useat ovat kulkeneet tätä matkaa kanssani jo pitkään. Tiedätte millainen olen, mitä asioita arvostan ja tiedätte myös lukuisia henkilökohtaisia asioita elämästäni. Kun aloitin tämän blogin ei ajatuksenani ollut suinkaan päästää yhtään ketään näin syvälle elämääni. Vähitellen niin kuitenkin kävi ja olen onnellinen siitä. Blogi antaa nimittäin juuri niin paljon minulle, kuin mitä minä annan teille lukijoilleni. Kaikki on vuorovaikutusta. Koen myös olevani siinä mielessä onnekas, että olen saanut vuosien saatossa aivan mielettömän mahtavan oman lukijakunnan, joka tsemppaa ja inspiroi minua jatkuvasti eteenpäin oman elämäni haasteissa. Te olette tukeneet niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina, kiitos siitä sinulle.

Lukijat ovat minulle kaikkein tärkeimpiä. Ehkä juuri siksi koin tämän muutoksen olevan oikea ratkaisu meille kaikille. Me olemme nimittäin muuttuneet ja kasvaneet. On siis aika luoda jotakin uutta, meidän näköistä ja oloista. Päivittyä tähän päivään sopivammaksi. Olemme kasvaneet ulos Minifitneksestä, joten muutos tulee olemaan suuri. Mutta vaikka muutos on suuri, tuo se mukanaan entistä laajempaa sisältöä ja uusia asioita! Uskon että tulette pitämään tästä muutoksesta, sillä olen itse todella innoissani tästä kaikesta tulevasta. Innostus ja positiivisuus on ollut kantavana voimana kaikki nämä vuodet, eikä se tosiseikka tulee koskaan muuttumaan. Tuleva uusi blogini tulee olemaan täysin minua, sitä mitä minä ja te olette tänä päivänä. Eevi_teittinen_blogini_muuttaa_lukijoille

Blogini löytyy täältä FF:n alta vielä jonkin aikaa, joten ehdimme valmistautumaan muuttoon oikein mukavasti. Blogi ei tule missään vaiheessa hiljenemään, joten siitä ei huolta! Minulla on mielettömästi ideoita uuden sivun suhteen ja sen lupaan, että sivuston ilme tulee olemaan vahvasti inspiroiva ja visuaalinen! Miten mahtavaa päästä suunnittelemaan tätä ihan itse. Blogini laajenee myös siltä osin, että te pääsette viikoittain mukaan elämääni myös videoiden muodossa! Eli sinne päätyy siis myös ne jutut, joita ei vain voi tekstiksi kirjoittaa:D Tätä toivomaanne Fitnesspäiväkirjat tyyppistä materiaalia on tulossa isosti mukaan kirjoituksien lisäksi. 

Vitsi miten jokin asia voi olla näin jännittävää ja pelottavaa samanaikaisesti!? Elämällä on joskus tapana antaa kunnon potkuja persuksille ja tämä muutos on kyllä yksi niistä aasin potkuista. Ensin voi tehdä kipeää, mutta uskon tämän avaavan uusia ovia ja mahdollisuuksia meille kaikille! Hypätäänkö yhdessä kohti uutta ja tuntematonta? <3

Ei edes tämä sadepäivä lannista mieltä, kun tietää mitä kaikkea hienoa ja uutta on luvassa -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

7 vastausta artikkeliin “Muutosten vuosi”

  1. Ehdin jo pelästyä että lopetat kokonaan blogin pitämisen! Onneksi et kuitenkaan, huh! 🙂

  2. Säilyykö vanhat blogipostit tallessa? Oon seurannut sun blogia ihan alusta asti ja on kyllä ollut hienoa nähdä kuinka paljon oot kehittynyt kirjoittajana näiden vuosien aikana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 80
Tykkää jutusta