Uuden äärellä

eevi_teittinen_uusi_blogisivustoPää on tukossa, vaikka tänään on vasta maanantai. Tavallisesti akkuja on latailtu ja päätä tyhjennetty viikonloppuna kohtalaisen kivasti. Tämä viikonloppu oli kuitenkin hieman tavallisesta poikkeava, sillä vietin sen peppu tiukasti penkissä. Kulutin autonpenkkiä ajellessani Turun ja Helsingin väliä, mutta sitäkin enemmän puudutin sitä koulunpenkillä. Tämä viikonloppu oli jälleen täynnä uuden oppimista, vanhan kertaamista ja innostumista!

Käyn nyt läpi koulutuksia (tämä on toinen), jotka pureutuvat terveyteen isolla T:llä. Kiinnostavaa asiaa tulee hirmuisesti ja se saa minut innostumaan ihan satasella. Tämä poikkeaa aikaisemmista, hyvinvointiin pureutuvista koulutuksistani lähinnä siten, että tämä keskittyy kartoittamaan hyvinvoinnin kokonaiskuvaa. Kehoa tarkastellaan kokonaisvaltaisemmin ja löydetään syitä erilaisiin ongelmiin kehomme sisällä. Nämä ongelmat saattavat heijastua ulospäin, tai olla hiljaisina sisällä pitkäänkin. Täysin uudenlainen tarkastelukulma, joka täydentää taas kaikkea jo opittua.

Kurssi on jaettu eri teemoihin ja ensimmäisenä viikonloppuna perehdyimme terveyden funktionaaliseen näkökulmaan, yksilöllisyyteen ja ruokavalioon. Tänä viikonloppuna aiheena oli minulle hyvin rakas suolisto! Olen jo pitkään liputtanut sen hyvinvoinnin puolesta ja sain paljon tukea omille ajatuksilleni, sekä myös paljon uutta tietoa tästä ihanuudesta. Rakastan yksinkertaisesti tätä aihetta. Rakkauteni tätä aihetta kohtaan pohjautuu taas siitä, mistä treenaaminenkin. Intohimosta.Eevi_teittinen_blogi_opiskeleminen

Aihe kiinnostaa, koska tiedän henkilökohtaisesti sen merkityksen jaksamiseen ja hyvinvointiin.  Mitä enemmän ongelmia, sitä enemmän innostun. Olen itse kärsinyt paljon erilaisista suolistovaivoista ja olen elävä esimerkki siitä, kuinka oikeilla valinnoilla ja elämäntavoilla saadaan paljon muutoksia aikaiseksi – nopeasti! Huvituin (ja innostuin entisestään), kun huomasin löytäväni ratkaisuja ystävieni erinäisiin ongelmiin. Toisella ihottumaa, toisella suolisto herkillä, toisella refluksi jne. On aika mieletöntä kun kykenee yhdistelemään mahdollisia syitä ja seurauksia ihan uudella tavoin. Tämä koulutus on pitkä projekti, mutta se tuntuu vain ruokkivan mielenkiintoani enemmän. Funktionaalinen lääketiede on älyttömän kiinnostavaa, mutta kieltämättä hyvin pitkä matka. Se kuitenkin antaa ihan koko ajan oivalluksia ja vastauksia, jonka vuoksi se pitääkin otteessaan niin vahvasti.

Jäin lauantaina yöksi Helsinkiin Nannan, Jeren ja Jaxin luokse, sillä koulutus jatkui taas sunnuntaina. Onneksi aivosumua oli havaittavissa sielläkin ja lauantai-ilta tuli vietettyä näiden parhaiden kanssa sohvalla loikoillen, sushia ja itsetehtyjä raakakkuja nauttien. Aivan parasta! Meillä oli tietysti myös aivan liikaa juteltavaa, joten höpötykset jatkuivat yömyöhään. Nannalla ja Jerellä oli myös muutto uuteen kotiin tässä taannoin, joten vähän jo liiankin tutuksi tullut muuttoympäristö tuntui jopa kodikkaalta. Ensi viikonloppuna näyttää kuulemma jo ihan toisenlaiselta, Nanna lupaili. Tiedän tuon naisen saavan aikaan paljon ja nopeasti, joten en lainkaan epäile tämän jäävän pelkästään uhkailuksi.

Eevi_syksy_uudet_valmennukset_tulossaUUSI SIVUSTO: Kaiken tämän keskellä suunnittelen myös tulevaa uutta sivustoani. Haluaisin sivustosta visuaalisesti silmää miellyttävän ja inspiroivan! Haluaisin myös laajentaa lukutilaa ja kuvien kokoa. Tärkeää olisi myös jaotella aiheet omiin kategorioihin niin, että esimerkiksi kaikki reseptit löytyisivät helposti yhden klikkauksen päästä. Pidän myös tärkeänä, että te löytäisitte kaikki kirjoitukset, videot,valmennukset ja tulevat tapahtumat yhden sivuston alta. Herääkö tästä jo mielipiteitä tai ajatuksia? Toivoisin uuden sivuston palvelevan teitä lukijoita vieläkin paremmin ja siksi olisi ihanaa saada mielipiteitä suoraan teiltä.

KOTITREENIT: Tänään on pienestä aivohomeesta huolimatta startattu viikko uusien valmennusten suunnittelulla ja kuvaamisella. Olette toivoneet erityisesti kotona toteutettavia treenejä ja kohta niitä olisi tulossa! Kokonaisuudesta tuli ihan mieletön ja todella monipuolinen. En malta odottaa materiaalien valmistumista, uskon että tekin pidätte siitä paljon. Tehokasta, kaikille sopivaa treenikokonaisuutta on siis tulossa pian!

Tartutaan vahvasti kiinni uusiin haasteisiin ja painetaan kohti intohimoa tälläkin viikolla <3 -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Uuden äärellä”

 1. Kiitos inspiroivasta blogista! Mun lemppareita on sun reseptit! Kaikista herkuista on ihana saada terveellisiä reseptejä! Vielä, mitä helpompia, sitä parempia! Nam! Sit yks toivepostaus ois kattava sun näkemys siitä, mitä lisäravinteita tarvii/kannattaa syödä. Itekin haluaisin kaikkea, mutta varat ei riitä ihan kaikkiin niin ois kiva saada vähän vinkkiä, mihin kannattaa satsata ja mistä voisi joustaa, jos ja kun ei ole varaa ostaa ihan kaikkea kerralla.. 🙂

  • Moikka Sannis,

   Kiitos ihanasta palautteesta 🙂 <3 Tosta sun toiveesta on jo olemassa jotakin, mutta ehkä olisi paikallaan tehdä siitä päivitetty versio. Kiitos siis toiveesta 😉 -E

  • Moikka Siiri,
   Kiitos ihanasta kommentista <3 varmasti tulossa kun hommat etenevät. halit -E

 2. Hello 🙂 Mun kysymys ei liity tähän postaukseen mut oon miettiny et hävisi sun selkäkivut täysin sänkyä vaihtamalla? Pari kk nyt nukkunu uudella tyynyllä, sellasella memory jutskailla joka tukee niskaa ja ainaki niskakivut helpottanut. Mut tosiaan pahat alaselkä kivut on..ehkä liian pehmeä patja. Haluaisin kuulla vinkkejä 🙂

  • Moikka Sinde,
   Joo tosiaan varmaan 80 % laski selkäkivut sängyn vaihdoin myötä. Nukuin siis aivan liian pehmeällä sängyllä, kunnes vaihdoin kovaan.
   Ehdottomasti siis sänkykaupoille ja Unikulmassa voi testata ilmaiseksi oman nukkumis-asennon, josta näkee kaiken. Ihan sairaan hyvä 🙂
   Tyyny on myös ihan älyttömän hyvä esimerkki siitä kuinka paljon kaikkia kiputiloja vois saada kuriin ergonomiaa parantamalla! Onneksi oot löytänyt jo siihen avun <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 15
Tykkää jutusta