Meidän viikonloppu

Eevi_teittinen_hot_jooga_pure_moveSe on kuulkaa viikonloppu! Starttasin sen eilen illalla hot joogan ja uinnin merkeissä. Avannoksi sitä ei voi vielä kutsua, mutta ei se merivesi kyllä millään lämmintä ole. Saunan lauteilla istuessa oikein tunsin kuinka veri lähti virtaamaan ja lihaksien jumit hellittämään. En tiedä parempaa tapaa aloittaa viikonloppu, sillä tämä combo vain toimii rentoutumiseen ja viikon nollaamiseen jokaikinen kerta. Illan kruunasi itsetehdyt gluteenittomat täysjyvätortillat. Väliin päätyi itsetehtyä kookos-cashewkanaa, kastikkeeksi valmistin avokado-tomaattipyrettä ja kasviksien asemaa toimitti parsakaali silmusalaatti, kirsikkatomaatit, kurkkuviipaleet ja tuore makea ananas! Voin suositella tätä terveellistä herkkua lämpimästi. Tällä kertaa ostin valmiit tortillaletut kaupasta (luomu, gluteeniton, täysjyvä), sillä nälkä kurni liian kovaa vatsanpohjassa. Pohdiskelin tekeväni nämäkin seuraavaksi itse. 

Olen pitkään haaveillut koko sängyn uusimisesta ja tällä viikolla sen vihdoin tein! Ah, aivan ihanaa hypätä sänkyyn iltaisin. Sängyn uusin jo aikaisemmin Unikulmasta, mutta tällä viikolla lähti vaihtoon myös peitot, tyynyt ja lakanat. Olemme nukkuneet Teemun luona yhdellä isolla peitolla ja koen sen jotenkin ihanasti lähentävän meitä. Siksi halusin myös omaan kotiini vain yhden peiton ja nyt meillä onkin nukuttu vielä aikaisempaakin paremmin. Uniergonomia ja hygienia ovat oikeasti mielettömän tärkeitä! Moni sänky tulisi vaihtaa noin 10 vuoden välein, petauspatja taas 5 vuoden välein. Tyynyihin ja peittoihin imeytyy ällöttävän paljon kaikkea vuosien saatossa, joten niitä kannattaa todellakin pestä säännöllisesti ja vaihtaa aina välillä kokonaan. Tyynyt tulisi vaihtaa parin vuoden välein, joten tämä suursiivous oli ehdottomasti paikallaan. On tutkittu, että vuoden vanha pesemätön tyyny painaa kilon enemmän kuin vastaava uusi. Se on sama jos ei pesisi hiuksia vuoteen. HYI!

Eevi_pure_hero_raakakakku_salaattibaari

Hyvin nukutun yön jälkeen oli ihanasti virtaa heti aamusta ja kävin vetäisemässä 30 minuutin mittaisen hikisen porrastreenin! Hikoilu saa aina varmasti entistäkin paremman mielen ja hyvän, energisen olon kroppaan. Tämä kyseinen treeni on muuten myös osana VAHVA-valmennustani, joka on tämän viikonlopun ajan vain 69 e (norm 89e ). Mikä parasta, kaikkien viikonlopun aikana valmennuksen ostaneiden kesken arvotaan ilmaiset treenit mun kanssa, johon saa ottaa mukaan 3 parasta treenikaveria!

Hikivermeet on nyt vaihdettu ja istuskelen Teemun vieressä auton kyydissä.  Olemme matkalla kohti Helsinkiä ja Lola läähättää takapenkillä omissa vöissään. Vietämme tänään ihanaa aikaa siskoni lasten kanssa ja illalla lähdemme Nannan ja Jeren kanssa illalliselle. Hyvää ruokaa ja parasta seuraa siis luvassa! Sunnuntaina suuntaan nokkani kohti Paulig Kulman brunssia ja Puren raakakakkuja. Ne ovat heittämällä parhaimpia mitä tiedän<3Eevi_blogi_kauden_smoothie_Pure

 

Nautinnollista viikonloppua -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Meidän viikonloppu”

  1. Onko vinkata mistä kaupasta/minkä merkkisenä löytyy gluteenittomia luomutortillalettuja?! 😮

    • Moikka,
      Kuule näitä löytyy aika hyvin isommista kaupoista, nämä löytyivät Citymarketin gluteenittomalta hyllyltä 🙂 Olen nähnyt samoja myös pienessä K-marketissa Gluteenittomalla hyllyllä, sieltä kannattaa etsiä -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 10
Tykkää jutusta