Jälkihöyryissä

Eevi_teittinen_PureHero_tuorepuuro_uusiviikkoVitsi millä energialla starttasi tämä viikko! On oikeasti sellainen olo, kuin olisi palautunut jostain älyttömästä urheilusuorituksesta (missä tilassa oma kehoni onkaan ollut?!), tai vastaavasti sellaiselta, että on lomaillut monta viikkoa riippukeinussa köllien. Hymyilyttää koko ajan, mielessä virtaa ideoita jopa liikaa, kroppa tuntuu hassun kevyeltä ja elinvoimaisemmalta. Tämä kaikki tuntuu näkyvän ulospäin, vaikka kuuntelisinkin musiikkia napit korvilla. Tänään ihoani ja säteilyäni on nimittäin ihastellut jopa tuntemattomat tallaajat kadulla. Olen vetänyt myös puoleeni hyviä asioita. Vastavuoroisuus on maailman siistein asia<3

Detox-viikko siis todella tuo hyviä asioita elämään. Edes vatsavaivani eivät ole nostaneet päätään, joten aion kunnioittaa sen hyväntuulisuutta pitämällä lihattoman viikon. Ajattelin muuten näiden kahvittomien neljän päivän aiheuttavan hillittömät kahvinhimot, mutta toisin kuulkaa kävi. En tarvitse kahvia. Mehupaasto tappoi myös kaikki mahdolliset huonot, epäterveelliset ruokahimoni. En siis todellakaan pistä pahaksi näitä muutoksia!

Tänään oli aika mieletön fiilis päästä treenaamaan kunnolla. Tein toiminnallisen kiertoharjoittelun TFW:llä, jonka sai tämänkin kovanaaman jalan tutisemaan.  Toki tuota oloani saattoi hieman maustaa viikon kestänyt treenitauko. Kelkka ei ole koskaan tuntunut yhtä vaikealta vastukselta. Jännä nähdä millaisessa piipussa sitä selviää huomisista Thainyrkkeily treeneistä. Bonuksena vielä viikon kiinni kiriminen tekniikoiden osalta. Ai että. Tulen takuuvarmasti kotiin litimärkänä ja polvet auki. Tosin se on vedenpitävä kombo ihan ilman taukoakin. Haistan hikisen ja pääkoppaa haastavan treeniviikon!

Olen muuten päättänyt aloittaa jouluvalmistelut. Eikö se ole jo tässä vaiheessa ihan sallittua? Olen keksinyt loistavia joululahja ideoitakin, joita toki jaan myös teille. Tänä vuonna taloon raahataan jälleen aito kuusi, mutta aion kyllä kiikuttaa sen kerrankin hyvissä ajoin ulos. Niitä viime vuoden neulasia löytyy nimittäin edelleen tossujen pohjista ja naistenlehtien välistä

Mahtavaa viikkoa murkut <3 -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “Jälkihöyryissä”

  1. Minua kiinnostaisi kokeilla tuota Detoxia ja kuulla lisää resepteistä. Ja kyllä, jouluvalmistelut ovat sallittuja aloittaa tässä vaiheessa! Olen jo osan jouluvaloista ottanut marraskuun alussa käyttöön ja jouluvalmistelut myös aloitettu 😀 Saan todella paljon motivaatiota lukiessani sun blogia, kiitos siitä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 11
Tykkää jutusta