Blogin muutto

Haikea fiilis, mutta silti vatsanpohjassa kutittaa. On aika jättää Fitfashionin upea jengi ja siirtyä eteenpäin. Olen pitkään halunnut toteuttaa blogiani täysin omalla alustallani ja nyt tästä päivästä lähtien blogiani voi seurata osoitteessa www.eeviteittinen.fi. Lukuisien työtuntien ja teknisten haasteiden jälkeen uusi upea sivusto on auki! Huh, mahtava fiilis ja odotan tätä uutta vaihetta innokkaana. Kiitos tuhannesti jokaiselle vuosien saatossa mukana olleille ja kiitos teille lukijani. Tämä työ vaatii paljon tukijoukkoja ja jatkuvia uusia inspiroitumisen tuulia. Yksin ei täällä rakenneta mitään suurta.

Te olette syy kirjoittaa ja syy kehittyä<3 Inspiroitte ja innostatte minua jokaikinen päivä, eikä ilman teitä olisi koskaan syntynyt ajatusta blogista. Se elää ja muovautuu aina elämäni mukana, joten muutoksia ja uusia juttuja on varmasti tulossa sylikaupalla! 

Kiitos FF:n tiimille ja jokaiselle blogini lukijalle taipaleesta täällä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia seikkailuja <3

Toivottavasti pysyt mukanani. KIITOS.

Love E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

3 vastausta artikkeliin “Blogin muutto”

  1. Vihdoinkin! Ei tartte enää vältellä sun blogin lukemista täällä.
    Ja ei, en todellakaan aio pysyä mukanasi.

    • On se vaan niin surullista että näin ilkeitä, inhottavia ja pahantahtoisia ihmisiä on. Pistää hiljaiseksi.

    • Kuulostatpa kamalalta ihmiseltä Hanne 🙂
      Onnea elämääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 18
Tykkää jutusta