Liikkuvan naisen kauneus Top 5 – Volyymiripset

Minifitness_kauneus_liikkujan kikat_Blue Lagoon

Osa 2

Arkena en juuri meikkaa. Varsinkin näin kesäisin olen vältellyt tuota toimenpidettä viimeiseen asti. On minulla kuitenkin muutama jippo, joista en halua luopua. Ne helpottavat arkeani huomattavasti! Vihaatko ripsarin laittoa? Niin minäkin. Olenkin luopunut sen käytöstä jo aikoja sitten.

Käyn laittamassa ripseni kuntoon aina ammattilaisella. Ne pysyvät siinä, eikä niihin tarvitse käyttää aikaa kuin kerran kuukaudessa. Tämä on ainakin minun ehdoton kauneuskikkani! Näytän kuulemma hyvältä jopa aamulla herätessäni. Joskus saatan kuulla kotona lauseen ”onko sulla nyt meikkiä” – Parasta!

Minifitness_Blue Lagoon_kauneushoitola

Minifitness_Blue Lagoon_uusi myymälä avattu

Huonoja ripsien laittajia löytyy jokaisesta kaupungista, mutta niitä hyviä onkin sitten erittäin hankala löytää. Olen nähnyt yhteen liimattuja ripsiä, kirvelyä, silmien tulehtumista ja sumentumistakin! Siksi on oikeasti äärinmäisen tärkeää käydä osaavalla ripsiteknikolla, sillä osaamaton saattaa tehdä pahaakin hallaa paitsi ripsille, myös näöllesi. Omat ripset saattavat hävitä kokonaan ja pahimmassa tapauksessa näkösi saattaa huonontua. Suosittelen siis oikeasti valitsemaan tarkkaan ripsien laittajan! Ammattitaitoinen henkilö osaa katsoa sinulle sopivan pituuden ja kaarevuuden. Myös itse tekniikan tulee olla kunnossa. 

Yksi minun luottotiimiini kuuluvista hoitoloista on Blue Lagoon-kauneushoitola Kampissa. Olen käynyt siellä jo vuosia ja lähtenyt tyytyväisenä pois jokainen kerta. Oletteko kuulleet jo volyymiripsistä? No minä kuulin ja halusin käydä siellä heti kokeilemassa niitä. Näiden sanottiin nimittäin olevan entistäkin luonnollisemmat ja kevyemmät, sekä kestävän vielä pidempään kuin aikaisemmat! Hellurei, kelpaa tälle neitoselle, joka ravaa suihkussa kaksi kertaa päivässä. 

minifitness_liikkujan kauneus_ripsihuolto_volyymiripset_blue lagoon

Minifitness_volyymiripset_Blue Lagoon_liikkuvan kauneus

Ne tuntuu kevyemmiltä, vai tuntuukohan ne lainkaan? Ulkoisesti ne ovat kyllä paljon luonnollisemmat ja pidin niistä heti. Nyt toivon niiden kestävän myös minun menossani pidempään. Volyymiripset eivät poikkea juuri hinnankaan puolesta, sillä volyymiripset ovat uutena 149 e ja niiden huolto 65-75 e. Usein nämä voidaan laittaa vanhojen sekaan, kuten minunkin tapauksessani. Toivon näiden lunastavan vielä lupauksen pidemmistä huoltoväleistä.

Kampissa sijaitseva Blue Lagoon laajensi tilojaan, jotta kaikki halukkaat mahtuisivat kaunistautumaan. Pidän uuden hoitolan ilmeestä kovin, minusta se on ihanan raikas! Huomasitteko tuon ihanan pöytäratkaisun? Minusta se oli vallan nerokas ja saatan varastaa idean hoitolan omistajalta Siniltä 😉 

Sini on mainio. Hän toteuttaa villeimmätkin kynsi-ideani tuossa tuokiossa. Voitte vain kuvitella, millaista osaamista vaatii väkertää kynnet, jotka kestävät katkeamatta salilla! Katsokaapa mitä kaikkea hän on minulle aikojen saatossa askarrellut. Mitäs tykkäätte?

Minifitness_kynsitaidetta_Blue Lagoon_Kamppi

 Yhteistyössä, Blue Lagoon

Mahtavaa viikkoa kaikille <3 -E

Elämän nautintoja

Olen pohtinut välillä sitä, miten fitnessmaailma antaa välillä ihmisille todella vääristyneen kuvan elämästä – Pitääkö elämän olla vain ja ainoastaan olla tiukkaa ruokavaliota ja treenaamista? Mitä elämä olisi ilman aikatauluja, paineita ja rajoja? Suosittelen jokaisen teistä välillä hölläämään ja kunnolla. Ei ihme että motivaatio katoaa kun suoritetaan elämää kuin jotakin tehtävää. Vaikka terveellinen elämä olisikin täysin omaksuttu, on hyväksyttyä joskus poiketa kaavasta. Pääkopalle, sekä kropalle se tekee yllättävän hyvää. Muistakaa ihmiset nauttia elämstä, siksi me täällä olemme!  🙂

Kesä9

Olen itse joutunut kökkimään muutaman viikon, sillä jalassani on todettu rasitusvamma. Tämä pisti jarrua meikäläiseenkin. Olen jääräpää, se myönnettäköön. Joskus se on hyväkin asia, mutta tässä tapauksessa ei. Meni muutama viikko ennen kuin suostuin kuuntelemaan kroppaani ja lepäämään. Ei kävelyä, ei mitään. Tähän vaadittiin uuden kurssin ottamista – isolla kädellä! Asennoiduin niin, että nyt olen lomalla niin henkisesti kuin fyysisesti. Söin hyvin ja lepäsin. Mitä tämä minulle teki? Ainoastaan hyvää! Nyt on taas äärinmäisen hyvä motivaatio niin treenaamiseekin kuin ruokavalioonkin. Sitä tietää omaavansa oikeasti terveelliset elämäntavat, kun tätä kaikkea on ollut taas niin kovin ikävä 🙂 Onneksi röntgenistä saatiin puhtaat paperit, joten pian ollaan taas iskussa!

 

Kesä23Paluu arkeen helpottui Fastin pudding uutuuksilla! Uusina makuina on tullut mansikka-valkosuklaa ja vanilija-mustikka, toimii erittäin hyvin kesäherkkuna ja välipalana. 😛  Ja on muuten myös nopea valmistaa, sheikkaa ja anna hyytyä n. 5 min jääkaapissa.

Fastillä on muuten kilpailu, jossa voit voittaa ikimuistoisen päivän Fastin enkelinä. Voittaja pääsee ammattilaisen stailattavaksi, ja päivään kuuluu myös tietysti valokuvausta! Kuvauksista ja studiokuvista vastaa FAST-enkeleiden ja fitnessmallien luottovalokuvaaja Mike Siren. Aika makeeta! Kannataa käydä osallistumassa 😉

http://www.fastnews.fi/2013/fast-angel-styling-competition/

Uusia tuulia on tulossa jälleen syksyllä. Ajatuksenani on varastaa lisää aikaa Personal Trainerin hommiin, sekä myös itselläni alkaa uudet mielenkiintoiset valmennuskuviot.  Niistä kerron teille myöhemmin lisää! Jos kesäkiloja on kertynyt, voit tiedustella sähköpostitse miten pääset niistä eroon  😉 

Tässä vähän omia kesäfiiliksiä! 

Kaunistautumista

Kesä21

 Päivettynyt iho on kaunis! Kesällä on ihanaa, kun voi heittää meikit nurkkaan ja pukeutumistakaan ei tarvitse sen suuremmin pohtia. Olen hurahtanut maximekkoihin, ne ovat niin mukavia, mutta silti naisellisia.

Olen laiska meikkaaja, ja siksi käynkin laittamassa ripseni ja kynteni kuosiin, jottei minun tarvitse niistä huolehtia. Täytyy sanoa että tämä paikka on arkeni ja juhlani pelastaja! 😀 Paljon treenaavilla on usein myös ongelmana se, että meikit täytyy poistaa ennen treeniä. Ihailen niitä jotka sen jaksavat tehdä, itse olen erittäin tyytyväisenä ripsieni kanssa salilla ilman meikin putsailuja tai valumisia  😀

Tulipahan taas toteutettua ideani, onnistui kyllä hyvin. Saa nähdä mitä ensi kerralla keksin…

Kesä19

Kesä17

Kampissa sijaitseva kauneushoitola Blue Lagoon on oma suosikkini. Sieltä voi kävellä aina tyytyväisenä ulos  🙂 

 Reissaamista

kesä4

 Tänä kesänä on tullut reissattua paljon ympäri Suomea! Kesällä on niin ihana istua autossa ja katsella maisemia. On tullut monesti huokaistua sitä, että Suomi on kyllä kaunis maa. Kesääni kuuluu ehdottomasti myös paljon mökkeilyä!

 

Kesä10

Tampereella säästä nauttien! Käytiin ruokailemassa ennen Danin keikkaa. Itse tosin menin tyytyväisenä saunan kautta hotellille nukkumaan. Aina ei jaksa!  :mrgreen:

 

Kesä11

 Särkänniemessa otettiin naisesta mittaa! Paukutin tietysti kaikki vastustajat  😆

 

Kesä15

 Turussa veneilemässä ja nauttimassa päivästä Gumball 3000 jengin seurassa. Päivä oli kaiken kaikkiaan ihana, jonka päättimme Hurtsin keikkaan Ruisrockissa. Kyllä tähänkin kesään mahtuu muutama festari  😛

 

Kesä5Lola rakas karvapallero mökkillä mutaisena <3

Hauskanpitoa

Kesä2

 Olemme pelailleet erilaisia kesään kuuluvia aktiviteetteja, kuten perinteistä tikanheittoa, sekä minigolffia. Olen myös innostunut tenniksestä! Sain valmistujaislahjaksi vihdoin sen tyttöjen mailan mitä olen huudellut 😉

Herkuttelua

Kesä6

 Itsetehdyt herkut on parhaita! Sain leipomisvimman keskellä yötä  😀

Kesä8

 Grilliruoan ei taritse olla epäterveellistä! Grillaa lihaa ja tee salaatti sen kaveriksi. Suurta herkkuani on myös uudet perunat. Jälkkärinä toimii esimerkiksi vesimeloni tai ananas!

 

Kesä14

 Aamiaista parvekkeella. Kiireettömät aamut ovat ihania! Ja vielä kun saa hertätä valmiiseen pöytään. Kyllä kelpaa!

 Nauttikaahan tekin kesästä, se loppuu ennen kuin huomaammekaan!

Love, E