Surprise summer party!

Minifitness_syntymapaivat_yllatys_nain onnistut

Syntymäpäivä on kerran vuodessa ja se on itselleni vuoden ainoa pakollinen juhlapäivä. Omista juhlistani en niinkään välitä, mutta muiden juhlat on kivoja. Emme järjestä ehkä mitään kovin perinteistä ikinä, vaan keksimme usein jotakin erilaista vuorotellen. En saa ruusupuskaa ja suklaalevyä, eikä Dan saa tylsää lahjakorttia tai boksereita. Pienellä panostuksella ja mielikuvituksella voi saada paljon ikimuistoisia hetkiä aikaiseksi! Halusin muistuttaa häntä siitä, kuinka haluan hänen säilyttävän lapsenmielisyytensä iästä huolimatta. Tästä muistuteltiin pienillä yksityiskohdilla päivän aikana…

Olemme molemmat kiireisiä ja aikaa ystäville on joskus liian vähän. Sain jotenkin ihmeellisesti ukotettua Dania aikeistani järjestää parisuhde synttärit (boooring) – niin siis perus nyhväämistä, syömistä ja höpöhöpö juttuja. Oikeasti tiesin hänen toivoneen aikaa ystävien kanssa ja sitä minä oikeasti järjestelinkin hänen tietämättään. Tähän kannattaa varata aikaa, sillä itselläni tähän kaikkeen hurahti kokonainen kuukausi. Aloita suunnittelu siis hyvissä ajoin!  Facebook on hyvä kanava kutsua koko konkkaronkka kasaan ja muista hyödyntää myös delegoinnin jaloutta – en olisi pärjännyt ilman tyttöjen apua. Kiitokset heti alkuun minun ihanat tyttöset Mona, Kira, Julia, Petra ja Minna <3

Minifitness

Minifitness_radisson_aamiainen

Dan ei tiennyt mitään päivän ohjelmasta. Aamulla matkasimme Mikonkadun Radissoniin aamiaiselle. Oli todella vaikeaa löytää arkipäivänä kunnollista aamiaista mistään, saatikka sitten brunssia. Onnekseni muistin Radissonin! Siellä on ehdottomasti paras valikoima, vaikka siitä saakin pulittaa 25 e, on se mielestäni hinnan väärti. Voit tilata kokilta haluamasi munakkaan tai vohveleita! Itse arvostin kovin marjoja ja luomupuuroa, joita ei tunnu saavan ikinä mistään. Ensimmäinen yllätys ihanan aamiaisen lisäksi oli pöytä täynnä Danin ystäviä! Ensimmäinen rasti suoritettu Eevi!

Aamiaisen jälkeen suunnistimme kohti Kirkkonummea. Vielä tässä vaiheessa Dan luuli todennäköisesti joutuvansa keskelle nurmikkoa piknikille kahdestaan. Saavuimme kuitenkin Electic Arenalle, josta hän innostui totaalisesti (niinkuin varmasti jokainen mies olisi). Motocrossia, jee! Olin salaa itsekin odottanut tätä ohjelmanumeroa.

Supermiehekästä ja siistiä hommaa, mutta toimii myös meille naispuolisille hurjapäille! Paikalle pärähti autollinen ukkoja. Dan oli revetä riemusta. Motocrossi yllätti meikäläisenkin täysin. Se oli fyysistä ja hauskaa! Rakastan vauhtia ja sitä se tosiaan tarjosi. Sykekin paukkui ja hiki lensi. Aikuisten poikien naamat loisti kuin lapsilla (voitte niin kuvitella tämän). Tämäkin laji löytyi Sporsetterin kautta, johon voi hyödyntää liikuntapasseja. Kannattaa käydä liittymässä, mikäli uudet lajit kiinnostavat, sillä sieltä pääsee kokeilemaan uusia lajeja todella edullisesti. Normaalihinta kyseiselle lajille ilman Sportsetterin passia on 21 e/15 min, joka on minusta varsin edullinen tästä hauskanpidosta.

Minifitness_electic_arena_sportsetter_aktiviteetit_syntymapaivat

Minifitness_electic_arena_sportsetter_motocross_Kirkkonummi

Minifitness_motocross_electis_arena_sportsetter

minifitness-motocross-electric arena

Olin varannut illaksi pöydän ravintola Brondasta, koska me rakastamme ruokaa ja erityisesti Tomi Björkin ruokamestoja. Oli vapaasyöntipäivä! Olemme kolunneet myös Ruotsin Gaijinissa, jossa vietimme minun synttäreitäni vuosi sitten. Emme pettyneet tälläkään kertaa, sillä palvelu ja ruoka täytti jälleen odotuksemme, jopa ylittivät ne. Alkuun nostimme tottakai maljan, jonka talo ystävällisesti tarjosi syntymäpäivien kunniaksi. Arvostan näitä eleitä!

Dieettiläisinä saatoimme huomata, kuinka sinne vatsaan ei mahtunutkaan enään niin paljon ruokaa. Söin muuten elämäni ensimmäinen Tiramisun, joka oli hyvää! Olen aina vihannut sitä. Fiilistelen tätä makuelämystä edelleen. Vatsat täynnä olimme vyörymässä jo ulos, mutta pöytään kannettiinkin yllätyskakku! Keskellä komeili mini Däni-ukko. En kestä. Paras syntymäpäivä dinneri ikinä! Iso kiitos Brondan henkilökunnalle ja kokeille tästä kokemuksesta. Tämä oli ikimuistoinen juttu ja on upea huomata, kuinka Suomessakin voi saada hyvää palvelua!

Minifitness_Bronda_Uniikin_syntymapaivat_paras_ravintola_helsinki_Tomi Björk

Minifitness_Bronda_ravintola_helsinki

Minifitness_syntymapaivat_Bronda_hyvapalvelu_paras ruoka

Minifitness_uniikki_Bronda_Helsinki

Dan HBD_minifitness_Uniikkikakku_Bronda_Tomi Björk

Sain huijattua yhdessä Julian avustuksella Danin drinkeille Krog Madameen. Todellisuudessa ihanat tyttöni olivat järjestelleet juhlia etukäteen Madamen saunatiloissa, joiden puitteet ovat muuten upeat! Etsin sopivaa tilaa aikani ja vaiva kyllä lopulta palkittiin. Terassilla odotti Julia ja Lauri. Siinäkö kaikki? Ei sentään. Kulman takaa kuuluu huutoa ja torvien vinkunaa. Iso lauma ystäviä astelee esiin ja saa Danin kasvoille hyvin hämmentyneen, mutta onnellisen ilmeen. Se hymyilee ja voin nähdä kuinka fiiliksissä se on! Tämä meni niin putkeen. Viimeinen rasti suoritettu!

Juhlissa tarjolla oli kaikkea juhliin kuuluvaa, kuten juomaa, pientä syötävää, sekä tottakai lahjoja. Juhlistimme myös dieetin päättymistä ja karkeista ja suklaista koottu vuori synnytti niin sankarissa, kuin juhlijoissakin hilpeyttä. Niin ja kaikki lapsethan tykkäävät karkista! Ostimme porukalla Danille kesäksi menopelin. Danin ”lastenpöydässä” (pysy aina yhtä lapsenmielisenä kulta) komeili muutama paketti, josta löytyi Supermies-asu muskeleilla ja nalletorvi pyörää varten. Homman kruunasi Cars-kakku, joka vei teemaa taas yhden askeleen eteenpäin. Niin ja olihan se vesipyssykin hankittava kesää varten, puhumattamaan ropellihattu löydöstäni!

Minifitness_yllatys_syntymapaivat_Uniikki

Minifitness_chloetta_syntymapaivat_tarjoilut

Minifitness_tarjoilu_syntymapaivat_alkudrinkki

Barbados Mule -coctail 
Mount Gay rommia, sitruunaa, bittereitä ja inkivääriolutta. Voit myös kokeilla Mount Gay Daiquiria, joka sopii myös hyvin kesän bileisiin tarjoiltavaksi.
 
Mount Gay Daiquiri
2cl Mount Gay Black Barrel rommia
2cl Cointreau
2cl mehua tuoreesta sitruunasta

Minifitness_juhlat_yllatys_Krog Madame

Minifitness_yllatys_syntymapaivat

Minifitness_syntymapaivat_barefoot

Yllätyittekö, että en pakota jengiä bailaamaan vesiselvänä? 😉 Tarjolla oli erilaisia kesäisiä juomia. Alkudrinkki ”Barbados Mule” valmistui Mount Gay rommista, joka on ihanan raikas, kesäinen ja maistuu myös monille jotka eivät pidä alkoholin mausta.

Alkumaljaksi tarjoiltiin Barefoot Pink Moscato Bubbly kuohuviiniä, joka oli ihanan helppo, raikas ja marjaisa. Ihastuin Barefootin tarinaan ja sen jälkeen itse juomaan. Oletteko te koskaan miettineet viiniä tai kuohuvaa ostaessanne tarinaa pullon takana? Barefoot on paitsi hauskasti erilainen, löytyy tämän takaa myös tärkeä missio ylläpitää rantojen siisteyttä, johon nimikin lopulta kiteytyy. ” Our goal? To keep the world’s beaches “barefoot friendly.Halutessaan iltaa sai jatkaa perinteisellä kesäisillä juomilla, Somersbyn siidereillä ja Tuborgin oluilla. 

Myös fitnesstyypit oli otettu tottakai huomioon ja drinkkinä toimi Cordyseps-fitnessjuoma , joka koostui Four Sigma Foodsin Instant Cordyceps-jauheesta, jääpaloista, sekä granaatinomenamehusta. Cordyseps sisältää yrttejä ja sieniä, jotka boostaavat kehon energiatasoja ja nopeuttavat myös palautumista. 

Valmistimme myös smoothieita, joissa käytin helppoja ja nopeita Puhdistamon smoothie-jauheita. Makuina toimivat suklaa ja marja. Näistä vääntää hyvinkin nopeasti ja vaivatta terveellisen ja maistuvan smoothien myös juhliin tarjoiltavaksi.

Minifitness_synttarit_ystävät

Minifitness_lahja_yllatys

Minifitness_hbd_Uniikki_synttarit_kesa

Syntymapaivat_tarjoilut_Uniikki

Minifitness_puhdistamo_smoothie_terveellinen

Fitnessdrinkki_cordyceps_Foursigmafoods_syntymapaiva drinkki

Minifitness_fitnessdrinkki_cordyceps_foursigmafoods_graniittiomena

 Yhtä asiaa saamme vielä jäädä jännittämään. Järjestin kesämatkan Viroon, jonne matkaamme autolla. Pohdimme matkaavamme myös Riikaan samaisella reissulla ja päätämme viikon ystäviemme luo Viroon. Niin ja kyllä todellakin mittasin automme mittanauhalla laivaa varten. 

Näitä juhlakuvia selatessa tuli jotenkin haikea ja niin kovin kiitollinen olo. Meidät on ympäröity ihanilla ystävillä, joita ilman juhlat eivät olisi olleet yhtikäs mitään <3 Iso kiitos ystäville ja järjestelyissä auttaneille. Ehdottomasti ikimuistoinen päivä meille kaikille.

Minifitness_syntymapaivat_Krog Madame_yllatys

Happy E