ELÄMÄÄ AISTIEN

*Kaupallinen yhteistyö;Aisti ErioilMinifitness_aistielama_erioil

Viimeinen kuukausi on ollut täynnä hetkiä ja tunteita, joita en olisi kokenut ilman tätä tekemääni matkaa. Sanotaan, että joskus on mentävä kauas nähdäkseen lähelle. Sanoisin kuitenkin itse oppineeni myös sitä, kuinka joskus on hyvä astua ulos nähdäkseen kokonaiskuvan joka on jossakin paljon pidemmällä. Ymmärrätkö mitä tarkoitan?

Kuukauden aikana tuli pohdittua elämää monelta eri kantilta ja näiden ajatusteni myötä oivalsin paljon asioita itsestäni, sekä myös läheisistäni. Nyt kun palasin kotiin, koen kiitollisuutta ja iloa monista asioista, joita saatoin pitää jo itsestäänselvänäkin ajoittain – ne menevät tämän lauseen alle, josta juuri mainitsin. Näen myös lähelleni.

Tuntuu että olisin herännyt henkiin. Osaksi se johtuu varmasti niistä lukuisista päänsisäisistä keskusteluista, mutta osa energiastani kumpuaa Suomen luonnosta – se on herännyt henkiin! Sen voiman olin jo ehtinyt unohtamaan. Olen kokenut tämän kahden päivän aikana enemmän tunteita ja ajatuksia kuin monesti kuukauden aikana. Tiedättekö kun joskus tuntuu että ajatukset juoksevat kirkkaana ja energiaa riittää loputtomasti? Nyt on se vaihde! Koen jonkinlaisen muutoksen olevan käsillä. Voin tuntea sen.Minifitness_Flow_liput_arvonta Minifitness_lola Minifitness_morning

Ikävöin….Minnan tai Sinin keittämiä aamumunia. En kovinkaan montaa munaa keittänyt viimeisen kuukauden aikana. Luksusta

Iloitsen…ystävistäni. Heitä oli aivan mieletön ikävä!

Haikailen…kiireettömien treenien perään

Muistelen…lämmöllä uusia kokemuksia, ihmisiä ja ajatuksia

Nautin…yksinolosta ja omista pienistä hetkistä arjen keskellä

Parasta…on herätä karvaköörin vierestä

Tunnen…olevani entistä parempi versio itsestäni

Missä, milloin tai miten sinä aistit elämän? Osallistu kilpailuun ja lähde ystäväsi kanssa kesän upeimmille Flow Festivaaleille! Lisää kuviisi Instagramissa häshtägi #aistielämä ja tägää ystäväsi jonka kanssa haluaisit tämän kokemuksen jakaa. AistiErioilin tiimi valitsee parhaimman ja aktiivisimman Instagrammaajan, joka pääsee @aistielama-lähettilääksi Flow Festareille. Tämän lisäksi parhaimmat kuvat palkitaan Aisti Erioil -tuotepaketeilla! Kilpailu päättyy 31.5.2016.

Lisää infoa löydät täältäMinifitness_kilpailu_aistielama_erioil

Kiva olla taas kotona -E <3

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=erioil-minifitness-1;EASTpostID=15332]