Lahjoita joulu lapselle

Eevi_teittinen_joulupuukerays_hyvantekevaisyys_joulukeraysSelasin Facebook feediäni odotellessani hissiä. Silmiini osui tuntemattoman kehoitus, joka koskettaa meitä kaikkia. Meitä, joilla asiat ovat hyvin. Jutussa nainen oli käynyt ruokakauppansa joulukuusen luona nappaamassa lapun, josta löytyi pienen pojan joululahjatoive. Pojan, jolla ei ole mahdollisuutta saada edes kaikkea sitä, mikä olisi välttämätöntä. Lapussa oli toiveena sukat ja alushousut. Minua tuo pieni toive kosketti suuresti, kuten se oli koskettanut varmasti kyseistä naistakin. Nainen oli ottanut lapun mukaansa ja vastannut tämän pojan joululahjatoiveeseen. Hän kehotti kaikkia muita tekemään saman. Moni oli jakanut kyseisen postauksen.

Astelin oman kaupunkini Joulupuun luo ja hämmästyin, kuinka kuusen oksalla ei roikkunut yhtäkään toivelappua. Ei yhtään toivetta? Onko se edes mahdollista? Kuusessa roikkui kuitenkin pieni pussukka, joka oli täynnä niitä. Nappasin sieltä neljä lappua, koska en pystynyt valitsemaan vain yhtä. 9-vuotias tyttö, 3-vuotias tyttö, 0-2-vuotias poika ja 7-vuotias poika. Koska lapuissa ei ollut erityistä toivetta, saimme itse pohtia mistä nämä lapset olisivat erityisen iloisia. Paketoimme lahjat ja kävimme pudottamassa keräykseen. Pienen hetken sisällä kuusen luona oli käynyt jo monia ihmisiä viemässä lahjapaketin jollekin tuntemattomalle lapselle. Minulle tuli mielettömän hyvä mieli siitä, että olemme valmiit auttamaan. 

Jos sinulla on mahdollisuus tarjota jollekin lapselle joulu, kanna kortesi kekoon. Tarjotaan yhdessä joulu lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuina, sijaisperheissä, lastenkodeissa tai muutoin vähävaraisia. Saat hyvän mielen itsellesi, mutta varmasti vieläkin paremman mielen jollekin ihanalle, viattomalle lapselle jossakin päin Suomea. Ainakin täällä Turussa keräys päättyy tämän viikon sunnuntaina<3 Joulupuu-keräyspisteet löydät täältä.Eevi_teittinen_joulupuu_lahjoita:lapselle_joulu Joulupuu_kerays_joululahja_lapselle Eevi_teittinen_hyvantekevaisyys_joulupuukerays Eevi_teittinen_lahjoita_joulu_vahavaraisille_lapsille

 

Sinulta pieni teko, mutta mullistava asia jollekin toiselle. Rakkautta! -E