MIDSUMMER

Minifitness_keskikesa_kuulumisiaMuistan pienenä valvoneeni pitkälle aamuyöhön juhannuksena, ihan vain keskikesän juhlan kunniaksi. Puin valkoisen napapaidan, koska oli liian kuuma pitää mustaa paitaa. Katselimme jättimäistä kokkoa ja söimme makkaraa. Pelasimme palloa ja uimme. Tämä kaava toistuu oikeastaan edelleen aika samalla tavalla, paitsi että nyt se ei ole enää keskikesän juhla, vaan pikemminkin kesän alku. 

Kun olin pieni olimme aina leirintäalueella, mutta näin vanhempana olen viettänyt juhannukseni aina mökillä. Juhannus on ikimuistoinen juttu ja uskon tämänkin juhannuksen jäävän muistoihin hyvin tärkeänä tapahtumana. Yhdessä oloa ja kiireetöntä oleilua – ihan parasta.

Mukaan on pakattu kahvakuulatkin, sillä aiomme treenata mökillä fiiliksen mukaan. Ruoka ongitaan toivottavasti itse ja isoin puuhastelu tulee keskittymään keittiössä hääräämiseen. Ihana päästä hetkeksi hengähtämään luonnon keskelle ja tuulettamaan päätä. Luonnolla on ihmeellinen voima rauhoittaa mieltä ja kehoa. Hyvää ja rentouttavaa juhannusta kaikille <3 Aika superina bonuksena on päästä viettämään se yhdessä Teemun kanssa. 

 

Pus, E

MULTITASKING WEEKEND

Minifitness_Gowithyourgut_MINIViikonloppu oli aivan mahtava, vaikka sää ei suosinutkaan odotetulla tavalla ihan koko viikonloppua. Perjantaina meillä oli Danin kanssa treffipäivä, johon kuului perinteeksi muodostunut illallinen Sushi Bar + Winessa. Perjantain sää oli kuitenkin onneksi vielä suhteellisen hieno ja maisteltiin uutuus makirullia keskellä Korjaamon suojaisaa terassia. Lämpötilat tosin saisivat pian nousta, sillä minusta kesässä on parasta kun voi istua pitkään ulkona mekossa ilman vilunväreitä!

Ajatuksena oli käydä kurkkaamassa paljon puhuttu Löyly, mutta olimme molemmat  jotenkin aivan liian poikki ja tultiin kotiin tuijottamaan elokuvaa viime kesänä hankkimaamme riippukeinuun. Olimme pitkään haaveilleet mukavasta riippukeinusta, johon mahtuisi molemmat mukavasti. Muistatteko tekin ne valkoiset reikäset, varsin epämukavat riippukeinut lapsuudesta? Se mikä kippaa todennäköisesti aina. Tämä aikuisuuden riippukeinu tilattiin siis umpinaisella kankaalla ja extra leveydellä. Jalusta takaa sen ettei tämä tyyppi kippaa. Todella mukava täytyy sanoa ja tekee erityisen hyvää selälle! Illan elokuva The do-over oli täydellisen humoristinen ja hauska elokuva, joka sopi tuohon kepeän kesäiseen olotilaan.

Viikonloppu jatkui johtavana, sillä lauantaina meillä oli Minnan kanssa puutarhapäivä. Ideana oli laittaa muutama uusi kukka istutuksiin ja siivoilla pihaa siitepölystä! Sitä on aivan liikaa. Erityisesti mustilla pinnoilla varsin ahdistavaa. Niin siinä sitten kävi että neidit innostuivat astetta rajummin ja hommia paiskittiin oikein urakalla illan hämärtymiseen saakka. Toppatakit päällä ja jaloissa aina yhtä ihanat Crocsit.

Kolmisen tuntia siinä lakaisemisessa ja istutuksissa taisi vierähtää. Löysin itsestäni piilossa lymyilleen maalaisen, sillä koin tuon puuhan varsin miellyttävänä ja rauhoittavana. Niimpä päätimme että jatkamme pihan duunausta tällä viikolla. Harkitsen ihan kohta aloittavani pihasuunnitelun jopa naapureille, sillä sen verran kovalta näyttää tämä ostoslista. Siimaa, rautalapio, kela, maalia, saha (ehkä moottori). Danin varaan tätä pihasuunnittelua ei nimittäin kannata jättää, vaikka herra olikin istuttanut muutaman Orvokin matkalla ollessani. Mielestäni aika kova suoritus mieheltä. Tästä ropisi lukuisia miespisteitä!Minifitness_weekend_cruising_MINI

Sunnuntai olikin kunnon sporttauspäivä, oikeastaan vähän vahingossa. Milla oli tulossa meille pakoon remonttiaan ja minä sain jälleen hyvän syyn majoittaa yhden ystävistäni. Minusta on aivan ihanaa jos talossa on väkeä! Käytiin Millan kanssa vetämässä alkuun rinta-olkapää jumppa ja siihen perään Hiittiä fillareilla. Linda liittyi tähän kolmikkoon ja tottakai seurauksena oli pelkästään kovaa suorittamista. Iltapäivällä homma lipsahti vielä lisää urheilun puolelle, sillä päädyimme Danin ja Millan kanssa pelaamaan tennistä kahdella mailalla. Yhden tehtävänä oli juosta kadonneiden pallojen perässä. Haluaisin ihan oikeasti tennismaikan! Aavistelen sisälläni asustavan astetta taitavamman pelaajan. Teen nyt nimittäin oikein lähinnä vahingossa.

Kotimatkalla me kaikki kolme haistoimme letun tuoksun, josta tulikin sitten himo. Niimpä paistelin kasan proteiinilettuja koko sakille ja seuraavaksi leffavalinnaksi valikoitui Colonia, jota voin suositella myös lämpimästi! Leffa perustuu tositapahtumiin, jossa nuori nainen liittyy pahamaineiseen lahkoon pelastaakseen poikaystävänsä, jonka lahko on siepannut. Oli muutamaan otteeseen jännäpissat tuloillaan!

Viikonloppu oli tehokas mutta aivan mielettömän hauska. Toivottavasti päästään nauttimaan pitkästä aikaa kunnon kesästä <3

Loistavaa uutta viikkoa -E