Sun treatment please!

Minifitness_poolday_bikini_travelling_MaltaTäällä ollaan taas. Nimittäin Maltan aurinkoisissa maisemissa. Olimme täällä Jannin kanssa viimeksi keväällä ja ihastuimme tähän pieneen paikkaan tuolloin täysin! Koska mielestämme reissu jäi silloin hieman liian lyhyeksi, otimme nyt työreissun oheen myös muutaman lomapäivän. Luovuutta janoava mieleni todella kaipasi tätä hengähdystaukoa. Uusia ajatuksia ja inspiraatiota, ihanaa! Olen myös kaivannut paljon Jannin kuplivaa seuraa. Meillä on aina niin kivaa ja helppoa yhdessä. Tämän symbioosin perusteella voisi luulla, että viettäisimme paljonkin aikaa yhdessä. Nälkä, väsymys ja kahvin himot menevät yhteen kuin kellonlyömällä. On myös mainittava, että saamme juhlia tämän neidin synttärit huomenna. Ei huono paikka juhlia synttäreitä! Luulen että siihen päivään sisältyy asioita, joista me molemmat pidämme;)

Voisiko olla enää mitään parempaa kuin suunnitella uutta valmennusta, treenata, kirjoittaa ja lukea auringon lämmössä. Suomen kesää ei tuntunut tulevan lainkaan, joten nyt on nautittava täysillä! Vaikka aikataulu hieman kiireinen onkin, on tämä varmasti hyvin tuottelias reissu. Mikähän siinäkin on, että tehokkuus nousee ympäristön vaihdoksen myötä? Ehkä siihen vaikuttaa kotona jatkuvasti pyörivät häiriötekijät ja aikataulutettu kalenteri. Paikasta toiseen juoksemisesta puhumattakaan. Mieli tukossa ja pää täynnä.

Nyt nautitaan vapaapäivästä ja suunnataan hotellin salille jalkatreenille. Hotellimme ruokapöydällä komeilee porkkanasäkki, riisikakut, sinappi ja purkkikana. Siivoja varmaan luulee meidän vetävän jotain hullua bootcamppiä täällä, vaikka meille tämä eväiden ja vesitonkkien roudaus on täysin normaalia. Koska sitten kun on nälkä, on ihan oikeasti nälkä. Jano nyt on koko ajan.

Illalla menemme sitten taas vuorostaan nauttimaan sitä, mikä on täällä ihan mielettömän hyvää. Ruoka, erityisesti kalaruoat. Nyt kuitenkin treenikamat niskaan ja menoksi!Eevi_teittinen_bikinikunto_vahvavalmennus

 

-E <3

 

NEITI SALAMA

Minifitness_Malta_matkusteluOllessani viime viikonloppuna Turussa, törmäsin sattumalta Janniin kahvila Puressa. Lyhyehkön juttutuokion jälkeen, joka keski varmaan noin 8 minuuttia, päädyimme keskustelun lopputulemana varaamaan lennot Maltalle – tai oikeastaan tästä oli juteltu kolmisen viikkoa sitten, mutta minä olin unohtanut koko reissun kaikessa hässäkässä. Eli Eevi varasi ja sai jollakin himmeällä tuurilla kaiken vielä reilaan. Eipä siinä, on niitä kalentereita uudelleen järjestelty ennenkin ja niin sitä pakkailtiin eilen hieman hölmistyneenä bikineitä matkalaukkuun. Ideana oli tulla vierailemaan työasioissa ja samalla myös hieman lomailla aikataulujen joustaessa.

Matkahan alkoi kohtalaisen vahvasti meikäläisen osalta, sillä olin laittanut kellon soimaan tuntia liian myöhään. Ajatukseni ovat ilmiselvästi jossain pilvilinnojen yläpuolella, sillä tällainen unohtelu ei ole lainkaan tapaistani. Linda rynnistää huoneeseeni ja vauhkoaa äitimäiseen sävyyn; ”ylös Eevi, kello on neljä”. ”niin onkin, mun kello soi ihan kohta”. Ja mietin siinä että miksi tuo kone on jo ylhäällä piiputtamassa. Seuraavaksi kuulinkin Jannin äänen ja tajusin vasta sitten mikä homma. Heräsin siis tunnin myöhässä. Eipä siinä! Koska myös minäkin olen kone heti herättyäni, olin autossa kiltisti istumassa noin 8 minuuttia heräämisen jälkeen. Linda kanaemoili ja varmisteli onko eväät mukana – se tietää, että jos ne jäisivät, kävisi huonosti. Eihän mulla ole mitään hätää tässä elämässä, vaikka dementia iskisi ennen aikojaan! On nää kanaemot aika mahtavia<3Minifitness_BikBok_bikinisummer Minifitness_bikbok_summer2017_bikini Minifitness_BikBok_kaftaani

Sen verran nopealla aikataululla tuli kentälle lähdettyä, ettei edes Google auennut matkavinkkien tai minkään muunkaan tärkeän asian suhteen. Jotenkin siinä höperöinä kävelimme kentällä automaattisesti rahanvaihtoon, jossa saimme nopeasti todeta että puuha oli täysin turhaa – Maltalla käy tosiaan samat killingit kuin meillä kotonakin. Urpot. Jotenkin meillä jäi kaiken hässäkän jälkeen kuitenkin aikaa tyypilliselle kenttäshoppailulle; ”tää puuttuu, pakko ostaa”. Ilman matkakaiutinta ei voi reissata ikinä!

Määränpäähän päästiin ja palaverissa sain imaistua tähän aaneloseen mojovat shortsinrajat. Onneksi tähän tätiin tarttuu tuo väri kohtalaisen helposti ja näitä rajoja ehditään varmasti tasoitella vielä iltapäiväauringonkin turvin. Tämän viikon kuulumiset tulevat siis suoraan täältä lämmöstä <3

Ps.  Kiva muuten huomata millainen tämä valkokangas on muutaman päivän päästä – toivottavasti sitä väriä on pinnassa hieman enemmän;)

Eevi_teittinen_matkustaminen_kesaMinifitness_bikBok_bikini_summer

Bikinit – BikBok / Kaftaani – BikBok / Aurinkolasit – Salme Optic