Sun treatment please!

Minifitness_poolday_bikini_travelling_MaltaTäällä ollaan taas. Nimittäin Maltan aurinkoisissa maisemissa. Olimme täällä Jannin kanssa viimeksi keväällä ja ihastuimme tähän pieneen paikkaan tuolloin täysin! Koska mielestämme reissu jäi silloin hieman liian lyhyeksi, otimme nyt työreissun oheen myös muutaman lomapäivän. Luovuutta janoava mieleni todella kaipasi tätä hengähdystaukoa. Uusia ajatuksia ja inspiraatiota, ihanaa! Olen myös kaivannut paljon Jannin kuplivaa seuraa. Meillä on aina niin kivaa ja helppoa yhdessä. Tämän symbioosin perusteella voisi luulla, että viettäisimme paljonkin aikaa yhdessä. Nälkä, väsymys ja kahvin himot menevät yhteen kuin kellonlyömällä. On myös mainittava, että saamme juhlia tämän neidin synttärit huomenna. Ei huono paikka juhlia synttäreitä! Luulen että siihen päivään sisältyy asioita, joista me molemmat pidämme;)

Voisiko olla enää mitään parempaa kuin suunnitella uutta valmennusta, treenata, kirjoittaa ja lukea auringon lämmössä. Suomen kesää ei tuntunut tulevan lainkaan, joten nyt on nautittava täysillä! Vaikka aikataulu hieman kiireinen onkin, on tämä varmasti hyvin tuottelias reissu. Mikähän siinäkin on, että tehokkuus nousee ympäristön vaihdoksen myötä? Ehkä siihen vaikuttaa kotona jatkuvasti pyörivät häiriötekijät ja aikataulutettu kalenteri. Paikasta toiseen juoksemisesta puhumattakaan. Mieli tukossa ja pää täynnä.

Nyt nautitaan vapaapäivästä ja suunnataan hotellin salille jalkatreenille. Hotellimme ruokapöydällä komeilee porkkanasäkki, riisikakut, sinappi ja purkkikana. Siivoja varmaan luulee meidän vetävän jotain hullua bootcamppiä täällä, vaikka meille tämä eväiden ja vesitonkkien roudaus on täysin normaalia. Koska sitten kun on nälkä, on ihan oikeasti nälkä. Jano nyt on koko ajan.

Illalla menemme sitten taas vuorostaan nauttimaan sitä, mikä on täällä ihan mielettömän hyvää. Ruoka, erityisesti kalaruoat. Nyt kuitenkin treenikamat niskaan ja menoksi!Eevi_teittinen_bikinikunto_vahvavalmennus

 

-E <3

 

JOY IN A NUTSHELL

Minifitness_breakfastAsuntomme View Villa oli mieletön löytö. Saavuimme nimittäin tänne juuri high seasonin loppuvaiheessa. Liikenteessä kannattaa siis olla tulevaisuudessa hyvissä ajoin, jotta välttyy loppupaniikilta. Tämä pieni viime tipan valinta osoittautui kuitenkin nappivalinnaksi ja toimi todella hyvin 6 hengen jengille. Asunnossa on aina hieman paikallisempi fiilis kuin hotellissa yövyttäessä. Myös oma rauha on aivan toista luokkaa. Turvallisuudestakaan ei tarvitse huolestua, sillä asunnot on varusteltu hälytysjärjestelmillä ja vartiointiasemia löytyy monia. Tottakai oma varovaisuus kannattaa aina muistaa, eikä esimerkiksi autoon kannata koskaan jättää mitään. Hotellit ovat myös suhteessa todella kalliita, jolloin upean asunnon saa helposti jopa edullisemmin!

Etelä-Afrikan Kapkaupungin ilmasto kesäisin on hyvin samanlainen kuin Suomessa. Viileät illat saattavat tuntua tismalleen Suomen kesäillalta ja kuuma kesäpäivä on paahtava mutta ei trooppisen painostava. Ilmasto onkin on yksi asia mistä pidän täällä paljon. Raikas. Kesä ei täälläkään valitettavasti kestä loputtomiin, vaan talvisin täälläkin saa hieman palella.Minifitness_Airbnb_apartment_capetown Minifitness_Travelling Minifitness_Villa_capetown Minifitness_holidayapartment

Terveelliset elintavat ovat täällä myös pinnalla. Terveysruokia löytyy joka paikasta ja joogahousuisia naisia valuu aamiaiselle jo varhain. Päivät starttaavat täällä valon runsauden ansioista aikaisemmin kuin mihin me olemme ehkä tottuneet pimeässä Suomessa. Ensimmäiset jumppatunnit starttaavat jo heti aamu viiden jälkeen!

Rento ja ystävällinen ilmapiiri on myös se mistä pidän täällä paljon. Iisi ote näkyy myös katukuvassa, sillä oikeastaan mihin vain voi mennä fläpäreissä ja treenivaatteissa. Tämä on niin mun paikkani.

Kauneutta on kaikkialla rakennuksista luontoon. Luonto on vehreä ja rakastan kaikkia näitä värikkäitä kukkia täällä. Meri on tumman sinistä ja kimaltelee vuorien noustessa jylhänä taustalla. Arkkitehtuuri vaihtelee suunnattoman paljon, sillä hollantilaisuus vaikuttaa vahvasti monilla tavoin. Voit löytää saman kadun varresta viktoriaanista arkkitehtuuria ja seuraavalla nurkalla modernia länsimaalaista rakennelmaa. Arkkitehtuurin lisäksi myös Afrikaans-kieli muistuttaa paljon saksaa/hollantia. Tämä kaikki johtunee siitä että Etelä-Afrikka on ollut aikoinaan Hollannin siirtomaana.Minifitness_aamiainen_terveys Minifitness_Chapmanspeak Minifitness_capetown

Täällä on aivan liikaa tekemistä. Vaikka paikkana tämä ei ole mikään valtava, on täällä mielestäni enemmän tekemistä kuin missään! Tapahtumia ja kauniita paikkoja löytyy koko ajan lisää ja täällä kaksi viikkoa tuntuu olevan aivan liian lyhyt aika kaikkeen. Tämä loma on mennyt nopeammin kuin yksikään. Voisiko aika vain hetkeksi pysähtyä. Täällä on pingviinejä, delfiinejä, valaita, viinitarhoja, ulkokonsertteja, ratsastusta, kiipeilyä, mahtavia ravintoloita, monipuolisia treenimahdollisuuksia ja upeita alueita puistopiknikille ja vuoristoja haikkailuun. Surffaaminen ja fillarointi jäävät ensi kertaan, sillä emme millään ehtineet tehdä kaikkea. Täällä on aina jotain uutta jokaiselle kerralle. Minusta on ihanaa löytää paikka, jonne voi palata uudestaan aina yhtä innostuneena. Tämä on paikka josta haluaisi hehkuttaa loputtomasti, mutta kuitenkin pitää täysin salassa. 

Valo tekee ihmeitä ja se tekee ehdottomasti ihmisistä aktiivisempia. Rakastan tätä liikkuvaa kaupunkia<3 Näistä maisemista ei vain voi saada tarpeekseen.

-E <3