Lähde mukaan puhdistavalle DETOX-viikolle!

*Sisältää mainoslinkkejä

Näin juhlapyhien jälkeen on edessä vieroittautuminen. Sokerikoukusta ulos kiemurtelu voi alkaa! Keho voi tämän lisäksi tuntua tukkoiselta ja energiat saattavat olla hieman talviunilla. Syömämme ruoka vaikuttaa paitsi kehoomme, mutta myös mieleemme. Jos olet kärttyinen ja väsynyt, voi olla hyvä aika käynnistää keho uudelleen. Tein itse Detox-viikon tässä taannoin juurikin näistä syistä. Huomasin tuolloin himoitsevani normaalia enemmän makeaa. Tiesin ettei kehossani ollut kaikki tasapainossa, joten halusin kokeilla toisiko oikein toteutettu mehupaasto apua tähän olotilaan.

Olin alkuun jopa skeptinen, mutta epäilykseni mehupaastoa kohtaan kaikkosivat kuitenkin nopeasti. Vaikka paras olotila koittikin vasta paaston jälkeen, koin hyviä fiiliksiä myös viikon aikana. Vaikka toisinaan olo ei aina ollutkaan niin ihana, oli kaikki sen arvoista. Olotila tuon viikon jälkeen on nimittäin niin huikea! Kaikki lähtee kuitenkin mielestäni siitä, miltä sinusta tuntuu? Minusta mehupaasto ja tämä Detox-viikko liittyy nimenomaan siihen. Tässä myös videomateriaalia, kuinka tuo Detox-viikko meillä sujui:D

Tämä ensimmäinen mehupaasto oli hyvä harjoitus ja täydellinen tuohon hetkeen. Haaveilen kuitenkin seuraavaksi paastoavani ilman samanlaista kiirettä täydet 3 päivää. On kuitenkin tärkeää muistaa, että hyöty ei katoa vaikka mukaan ottaisi hieman ruokaa (esim smoothie). On tärkeää kuunnella omaa fiilistä ja toteuttaa paasto sen mukaan. Olen kuullut niin monet kauhutarinat, jotka olisi hyvin voitu välttää kuuntelemalla omaa oloa ja tekemällä muutoksia sen puitteissa. Nälkää kestän hyvin ja siihen on myös hyvä valmistautua. Paasto vaatii valmistautumista tulevaan, sillä se tulee kyllä koettelemaan mieltä aina välillä. Itselleni suurin haaste oli yleinen olotila ja siinä sivussa töiden pyörittäminen. Suora lähetys ei olisi välttämättä mennyt kovin hyvin ilman smoothien voimaa:D Ensi kerralla olen viisaampi ja osaan rauhoittaa aikatauluni detox-viikkoon paremmin.

Mitä hyötyjä koin? Makunystyrät heräsivät ja käytän edelleen vähemmän suolaa kuin ennen paastoa. Vatsani toiminta tasapainottui, enkä ole paaston jälkeen ollut ongelmissa sen kanssa. Pääsin eroon sokerikoukusta, huomasin myös ruoka-annoksieni kokojen pienentyneen. Olen siis lähinnä venyttänyt vatsalaukkuani ennen paastoa:D Hienoa! Myös uni parani ja päivän aikana koin olevani energisempi ja mielen olevan tasapainoisempi. Pää toimi paremmin. Iho alkoi hehkumaan ja sen huomasi kyllä kaikki muutkin. Eli jos iho on huonossa kunnossa huonon ruokavalion vuoksi, saattaa tästä olla apua myös siihen. Myös nesteet lähtivät liikkeelle, joka nostatti mielialaa kummasti.

Tästä innostuksestani syntyikin lopulta yhteistyö POWAU:n kanssa ja niin syntyi DETOX-TAMMIKUU! Nyt myös teillä on mahdollisuus toteuttaa valmis Detox-viikko tämän Tammikuun ajan! Paketti on suunniteltu täysin valmiiksi, sillä siihen kuuluu paasto-ohjeet, mehut, sekä esimerkki ruokavalio, jonka pohjalta viikkoa on helppoa noudattaa. Mehut noudetaan itse Helsingin Paulig Kulmalta. Paaston voit ostaa täältä. Koodilla DETOX-TAMMIKUU saat 3 päivän paastosta 10% alennuksen. Toteutimme yhdessä Puhdistamon kanssa tähän mukaan aivan ainutlaatuisen Detox-paketin, joka tukee koko detox-viikkoasi. Tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa! Voit ostaa omasi erikoishintaan täältä.

Loistavaa tammikuuta! Kohti parempaa oloa <3 -E

Jälkihöyryissä

Eevi_teittinen_PureHero_tuorepuuro_uusiviikkoVitsi millä energialla starttasi tämä viikko! On oikeasti sellainen olo, kuin olisi palautunut jostain älyttömästä urheilusuorituksesta (missä tilassa oma kehoni onkaan ollut?!), tai vastaavasti sellaiselta, että on lomaillut monta viikkoa riippukeinussa köllien. Hymyilyttää koko ajan, mielessä virtaa ideoita jopa liikaa, kroppa tuntuu hassun kevyeltä ja elinvoimaisemmalta. Tämä kaikki tuntuu näkyvän ulospäin, vaikka kuuntelisinkin musiikkia napit korvilla. Tänään ihoani ja säteilyäni on nimittäin ihastellut jopa tuntemattomat tallaajat kadulla. Olen vetänyt myös puoleeni hyviä asioita. Vastavuoroisuus on maailman siistein asia<3

Detox-viikko siis todella tuo hyviä asioita elämään. Edes vatsavaivani eivät ole nostaneet päätään, joten aion kunnioittaa sen hyväntuulisuutta pitämällä lihattoman viikon. Ajattelin muuten näiden kahvittomien neljän päivän aiheuttavan hillittömät kahvinhimot, mutta toisin kuulkaa kävi. En tarvitse kahvia. Mehupaasto tappoi myös kaikki mahdolliset huonot, epäterveelliset ruokahimoni. En siis todellakaan pistä pahaksi näitä muutoksia!

Tänään oli aika mieletön fiilis päästä treenaamaan kunnolla. Tein toiminnallisen kiertoharjoittelun TFW:llä, jonka sai tämänkin kovanaaman jalan tutisemaan.  Toki tuota oloani saattoi hieman maustaa viikon kestänyt treenitauko. Kelkka ei ole koskaan tuntunut yhtä vaikealta vastukselta. Jännä nähdä millaisessa piipussa sitä selviää huomisista Thainyrkkeily treeneistä. Bonuksena vielä viikon kiinni kiriminen tekniikoiden osalta. Ai että. Tulen takuuvarmasti kotiin litimärkänä ja polvet auki. Tosin se on vedenpitävä kombo ihan ilman taukoakin. Haistan hikisen ja pääkoppaa haastavan treeniviikon!

Olen muuten päättänyt aloittaa jouluvalmistelut. Eikö se ole jo tässä vaiheessa ihan sallittua? Olen keksinyt loistavia joululahja ideoitakin, joita toki jaan myös teille. Tänä vuonna taloon raahataan jälleen aito kuusi, mutta aion kyllä kiikuttaa sen kerrankin hyvissä ajoin ulos. Niitä viime vuoden neulasia löytyy nimittäin edelleen tossujen pohjista ja naistenlehtien välistä

Mahtavaa viikkoa murkut <3 -E