Uliseva intiaani – Sneak peek

Photoshoot_samsung_minifitness3

 

Kokoonnuimme yhdessä muiden bloggareiden kanssa Uffille, jossa meille annettiin tehtävä. Meillä oli 45 minuuttia aikaa haalia kasaan asukokonaisuus, jota tultaisiin käyttämään myöhemmin päivällä Veikko Kähkösen kuvauksissa – Olin intopinkeänä tehtävästämme! Saimme shoppailurahaa ja lähdimme matkaan. Päivä oli toteutettu yhteistyössä Samsungin kanssa ja saimme jokainen ihkaoman uuden Samsung Galaxy S4 Zoomin – Tässä yhdistyy kamera ja puhelin kompaktisti ja tyylikkäästi. Ideana oli testata sitä ja myös taltioida päivät parhaat hetket! Tämähän on oikeasti hieman kätevämpää, kuin kantaa sitä hillitöntä mönttiä laukussa (sori rakas CanMan). Tätä uutta tapausta oli kyllä super kätevä kuljettaa ja käyttää. Kamerasta löytyi myös ominaisuus, jossa saattoi kaventaa kasvoja ja suurentaa silmiä – Olisin kaivannut ehkä itse jotakin vatsalihasten piirto mahdollisuutta tai Pepsodent hymy-manipulaattoria. Myös päivän asukuvat studiolla otetiin kyseisellä puhelimella – Vai onko se kuitenkin kamera? 

 

Uff_Samsung_minifitness

Taitava Saara Sarvas loihtii Vilma P:lle (Blogi Cosmopolitan) uutta lookkia kuvauksia varten…

 

Photoshoot_samsung_minifitness

Siellä puunataan meikäläistä. Kiitos kuvasta kuuluu Pauliinalle (Blogi Yes dear Yes)

 Photoshoot_samsung_minifitness2

 

Olen näköjään surkea shoppailija – Tai sitten erittäin hyvä! Onnistuin itse tuhlaamaan ostobudjetista säälittävästi vain puolet – Sain tosin kasaan kokonaisen asun, sekä myös extrana yhden villapaidan sekä kangaskassin. En hakenut tarkoituksella inkkariteemaa, mutta jotenkin se siihen meni. Saara Sarvas tuunasi meidät kaikki vielä kuvia varten.  Oma meikkini oli super luonnollinen ja raikas, pidin siitä paljon. Myös hiukset annettiin olla luonnollisena ja laitoimme muutaman pikkuletin reuhkani joukkoon – Sinne ne taisivat upota, enkä löydä niitä enää koskaan. 

 Uff_Samsung_minifitness 7

 

Uff_Samsung_minifitness 2

Paita  11 e

Housut 18 e

Laukku 3 e

Koru 3 e

Tässä komeilee asuni, jonka kokosin Uffilta. Nahkabyysat olivat aika villit, mutta kuitenkin yllättävän mukavat jalassa – Ne istuivat lantiolta vaikka olivatkin muuten löysät. Kaikilla tuli kyllä todella erilaiset lookit, mikä oli pelkästään hienoa! Repeilen täällä edelleen  Vesa Silverin vintage farkku-löydölle. Takapuolessa oli coolisti oranssilla Dolce & Gabbana ja printti oli oikeasti tarpeeksi korni, jotta se oli suorastaan hulvattoman siistiä!

 

Uff_Samsung_minifitness 001

 Not for me 🙁

 

Uff_Samsung_minifitness 005

 Muutama sushi kyllä upposi lounaaksi.

 

20131029_135340

 Haalimamme lookit päällä! Mukana oli myös ihana Anna (Too big to be me) Fitfashionilta. Tämä kuva on otettu kyseisellä Samsungin luurilla – Toimii!

 Kuvia kuvauksista tulossa myöhemmin lisää, kunhan saan ne vain käsiini. Kiitos vaan kovasti koko tiimille päivästä! Meikäläinen taitaakin kantaa 5 kiloa kevyempää käsilaukkua nykyään, kiitos siitä Samsungin uudelle loistavalle innovaatiolle. 

 

Photoshoot 009

 

Ps. (Uliseva intiaani) urbaani-wikisanakirja; Nainen, joka huutaa kuin palosireeni ja hyppii ympäriinsä samalla päästäen suustaan kamalaa nauruntapaista ulinaa. Saattaa myös muistuttaa ulkonäöltään intiaania.

Inkkari E

 

 

Outfit of the day – No1

Syksy3 176

 

Kurkataanpa messupäivän asua, joka oli rento, nahkainen ja musta – Niin minua! Asun kuitenkin kruunasi jälleen tuo paljon puhuttu snapback. Nopea lähtö kotoa ei näkynyt muille, sillä snäppis pelasti jälleen huonon hiuspäiväni. 

Messuilla pohdiskelin itsekseni, eikö osa tytöistä keksinyt mitään muuta mukavaa päällensä, kuin treenitrikoot ja Better Bodiesin hupparin? For real? Onhan ne treenivaatteet mukavia, mutta ei niitä nyt ihan joka paikassa tarvitsisi pitää. Kyllä meille naisille on muitakin vaatteita, jotka tuntuvat mukavilta ja tuovat ne teidän pakarat esiin. Ei siihen tarvita mitään Ed Hardy jäljitelmää kaikkine glittereineen ja upeine fontteineen. Minä olen kyllä niin NIKE-kamaa. 

 

Syksy3 177

Snapback – Vintage Frames

 

Syksy3 183

 

Syksy3 188

 Kengät – Michael Kors

 

Syksy3 192

Pitkähihainen – BikBok

Housut – Only

 

Syksy3 205

 Ristikoru – GT

Tebiankoru – Tebian Finland Design

 

Syksy3 218

Reppu – White Moment

Takki – GT

-Eepi