KESÄKUNTOON RESEPTIT – REBOUND SMOOTHIE

Palauttava_smoothie_ruoansulatus_resepti

Pääsiäiset on nyt lusittu ja on aika tarttua taas kiinni rutiineihin! Kevät on monelle ryhdistäytymisen aikaa ja kesän rantakelit lähestyvät pelottavan nopeasti. Suosittelenkin aloittamaan tuon ryhtiliikkeen hyvissä ajoin, jolloin saavutetaan mahdollisimman tasapainoinen ja pysyvä lopputulos ilman stressiä. Vaikka herkkukaapit pysyisivätkin varmasti munalukoilla kiinni, on terveellinen herkuttelu aina OK. Tänä keväänä ulos pusketaan paljon kevyitä ja ravitsevia reseptejä, jotka hellivät myös niitä makunystyröitä.

Liikkeelle lähdetään tottakai smoothiella, sillä se antaa mukavasti lepoa ruoansulatukselle näin pyhien jälkeen. Käytin tässä vain kolmea ainesosaa, joten hommaa ei voisi helpommin aloittaa. Jokainen osaa tämän, CAMOON!

REBOUND SMOOTHIE

(makea, taikinamainen 200 kcal)

Reilu kourallinen basilikaa

1 pakastettu banaani

25 g HydroIso valkosuklaa-hasselpähkinä herajauhetta 

Tilkka vettä

Laita ainekset blenderiin tai sekoita sauvasekoittimella. Nauti ennen treeniä tai sen jälkeen!

Minifitness_smoothie_resepti_terveellinen M_Nutrition_hydroIso_resepti_hyvinvointi Supermass_kesakuntoon_reseptit

HydroIso  – markkinoiden korkealuokkaisinta heraproteiinivalmistetta. HydroISO:n proteiinipitoisuus on erittäin korkea (n. 90%). HydroISO on esipilkottu, joten elimistö hyödyntää sen erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Tämä sisältää vain pienen määrän laktoosia, joten ainakin oma vatsani prosessoi tämän hyvin

Basilika – edistää ruoansulatusta ja ehkäisee tulehduksia

Banaani – edistää vatsan toimintaa, antaa nopeaa mutta tasaista energiaa

Saat HydroIso-proteiinijauheet ja lemppari vesitonkkani 10 % alennuksella M-Nutritionilta käyttämällä mun koodia Minifitness17 (alennus koskee kaikkia Supermass Nutrition ja M-Nutrition tuotteita) Pääset kaupoille tästä

Tsemppiä treeneihin ja sinne keittiöön. Meikä suuntaa salille! -E

TERVEELLINEN MUSTIKKA-SUKLAAPIIRAKKA

Mustikka-suklaapiirakka_terveellinen_proteiinikakku

 3 dl mantelijauhoja (vähärasvainen)

1 dl kaurajauhoja (gluteeniton)

2 rkl kookosöljyä

2 banaania

1-1,5 purkkia ProPud-vanukasta (suklaa)

(0,5-1 dl erytritolia) *makeutukseen

1 rkl raakakaakaojauhetta

1 tl bourbon vanilijajauhetta

1 tl ruokasoodaa

3 munaa

Ripaus suolaa ja kardemummaa

(Mausta taikina esimerkiksi kaakaonibseillä ja mantelirouheella)

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja lisää ne jauhoseokseen. Soseuta tämän jälkeen banaani esimerkiksi sauvasekoittimella. Sekoita banaaniseos, ProPud-vanukas, jauhot ja munavaahto keskenään. Lisää taikinaan haluamasi ”yllärit” kuten kaakaonibsit ja mantelirouhe. Kaada taikina piirakkavuokaan tai pienempiin annoskippoihin. Lisää päälle mustikat. Paista uunin keskitasolla, 175 asteessa noin 20-30 minuuttia. Paistoaikaan vaikuttaa taikinan paksuus, joten parhaiten varmistat kypsyyden upottamalla piiraan keskelle cocktailtikun. Piiraan pinnan tulisi olla hieman tummunut. Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja koristele haluamallasi tavalla!Mustikka-suklaapiiras_terveellinen_resepti

Vanilijakastikkeen valmistat helposti ProPud-vanukkaasta ja herajauheesta

Sokeriton vanilijakastike

1 purkki ProPud-vanilijaa

30 g herajauhetta (vanilija)

Ripaus Bourbon vanilijajauhetta

Sekoita ainekset keskenään ja lisää jäähtyneen herkun päälle!

ENJOY! <3