Uliseva intiaani – Sneak peek

Photoshoot_samsung_minifitness3

 

Kokoonnuimme yhdessä muiden bloggareiden kanssa Uffille, jossa meille annettiin tehtävä. Meillä oli 45 minuuttia aikaa haalia kasaan asukokonaisuus, jota tultaisiin käyttämään myöhemmin päivällä Veikko Kähkösen kuvauksissa – Olin intopinkeänä tehtävästämme! Saimme shoppailurahaa ja lähdimme matkaan. Päivä oli toteutettu yhteistyössä Samsungin kanssa ja saimme jokainen ihkaoman uuden Samsung Galaxy S4 Zoomin – Tässä yhdistyy kamera ja puhelin kompaktisti ja tyylikkäästi. Ideana oli testata sitä ja myös taltioida päivät parhaat hetket! Tämähän on oikeasti hieman kätevämpää, kuin kantaa sitä hillitöntä mönttiä laukussa (sori rakas CanMan). Tätä uutta tapausta oli kyllä super kätevä kuljettaa ja käyttää. Kamerasta löytyi myös ominaisuus, jossa saattoi kaventaa kasvoja ja suurentaa silmiä – Olisin kaivannut ehkä itse jotakin vatsalihasten piirto mahdollisuutta tai Pepsodent hymy-manipulaattoria. Myös päivän asukuvat studiolla otetiin kyseisellä puhelimella – Vai onko se kuitenkin kamera? 

 

Uff_Samsung_minifitness

Taitava Saara Sarvas loihtii Vilma P:lle (Blogi Cosmopolitan) uutta lookkia kuvauksia varten…

 

Photoshoot_samsung_minifitness

Siellä puunataan meikäläistä. Kiitos kuvasta kuuluu Pauliinalle (Blogi Yes dear Yes)

 Photoshoot_samsung_minifitness2

 

Olen näköjään surkea shoppailija – Tai sitten erittäin hyvä! Onnistuin itse tuhlaamaan ostobudjetista säälittävästi vain puolet – Sain tosin kasaan kokonaisen asun, sekä myös extrana yhden villapaidan sekä kangaskassin. En hakenut tarkoituksella inkkariteemaa, mutta jotenkin se siihen meni. Saara Sarvas tuunasi meidät kaikki vielä kuvia varten.  Oma meikkini oli super luonnollinen ja raikas, pidin siitä paljon. Myös hiukset annettiin olla luonnollisena ja laitoimme muutaman pikkuletin reuhkani joukkoon – Sinne ne taisivat upota, enkä löydä niitä enää koskaan. 

 Uff_Samsung_minifitness 7

 

Uff_Samsung_minifitness 2

Paita  11 e

Housut 18 e

Laukku 3 e

Koru 3 e

Tässä komeilee asuni, jonka kokosin Uffilta. Nahkabyysat olivat aika villit, mutta kuitenkin yllättävän mukavat jalassa – Ne istuivat lantiolta vaikka olivatkin muuten löysät. Kaikilla tuli kyllä todella erilaiset lookit, mikä oli pelkästään hienoa! Repeilen täällä edelleen  Vesa Silverin vintage farkku-löydölle. Takapuolessa oli coolisti oranssilla Dolce & Gabbana ja printti oli oikeasti tarpeeksi korni, jotta se oli suorastaan hulvattoman siistiä!

 

Uff_Samsung_minifitness 001

 Not for me 🙁

 

Uff_Samsung_minifitness 005

 Muutama sushi kyllä upposi lounaaksi.

 

20131029_135340

 Haalimamme lookit päällä! Mukana oli myös ihana Anna (Too big to be me) Fitfashionilta. Tämä kuva on otettu kyseisellä Samsungin luurilla – Toimii!

 Kuvia kuvauksista tulossa myöhemmin lisää, kunhan saan ne vain käsiini. Kiitos vaan kovasti koko tiimille päivästä! Meikäläinen taitaakin kantaa 5 kiloa kevyempää käsilaukkua nykyään, kiitos siitä Samsungin uudelle loistavalle innovaatiolle. 

 

Photoshoot 009

 

Ps. (Uliseva intiaani) urbaani-wikisanakirja; Nainen, joka huutaa kuin palosireeni ja hyppii ympäriinsä samalla päästäen suustaan kamalaa nauruntapaista ulinaa. Saattaa myös muistuttaa ulkonäöltään intiaania.

Inkkari E

 

 

Day 2 – Rapallo, Italia

Päivä 2.

 Tänään sain ruokaa. Aamiaisella mussutin tyytyväisenä omaa puuroani. Hieman tahmeaa, mutta silti se sai oloni tyytyväiseksi. Lusikoin epäilyttävän näköistä harmaata mössöä, ja vieressäni nökötti croisantteja ja muuta kuolattavaa. Kaikki oli tuoretta. Nuuskin epätoivoisena puuroani. Olin myös onnellinen buffetpöydästä, sillä sieltä löytyi munaa, leikkeleitä ja appelsiini. Päivä alkoi hyvin.

 

rapallo7

 

Gymi oli hassu – Isoimmat painot olivat 9 kiloa ja tarjolla oli penkki, sekä juoksumatto.  Jäimme myös ihmettelemään tätä monitoimilaitetta, jossa oli kai tarkoitus treenata vähän kaikkia lihasryhmiä. Se vaati mielikuvitusta, sillä se näytti lähinnä joltain teurastuslaitteelta, mikä oli pöllitty jostain lihamestasta. Hmm, monipuolinen sali tosiaan. Päätimme vaihtaa agendaa ja suuntasimme lenkille – 6 max syke vetoa keskellä kävelykatua. Pitivät hulluina ja huutelivat perään.

 

rapallo10

 

 

rapallo11

 

 Serious shopitusta oli myös luvassa, sillä matkasimme tuliterällä Smartilla isoon outlet keskittymään Serra Valleen, josta löytyi siis vaikka ja mitä. Saldona 5 tuntia ja 8 kassia täynnä kaikkea massipäällikkörelettä. Jopa Dan löysi tässä ajassa muutakin kuin bokserit. Tsing tsing! Sain myös SALAATTIA,  jota fiilisteltiin kyllä kunnolla – Pidän salaateista.

 

rapallo6

 

 

rapallo9

 

Tänään on ollut hyvä ruokapäivä. Nälkäinen lapsi on saanut syödäkseen. Saavuimme illansuussa uuteen määränpäähämme, Rapalloon. Ihme ja kumma, olimme hengissä – Italian autokulttuuri on yhtä kuin ralliskaba. Kuka vetää mutkat tiukimmiten. Sijoittuimme ihan hyville sijoille, ottaen huomioon ajoluokkamme.

 

rapallo8

 

 

rapallo5

 

Söimme illallista paikassa (k2 rocco e i suoi fratelli, suositukset Trip Advisorilla), joka oli täynnä iloisia pieniä italialaisia miehiä. Ruoka oli taivaallista – kovina ruokakriitikkoina hyväksymme palkintopalleille vain harvat. Tämä sijoittui ehdottomasti kärkeen. Menulta saatoi lukea, paljonko kaloreita kukin annos sisältää,  ja kauanko kyseisen annokseen valmistamiseen menee aikaa.  Ruoka, palvelu ja hinta olivat kyllä juuri sellaisia, mitä toivoisit olevan joka paikassa. Dan söi vielä jälkkäriksi jotain super hyvää ja tuoksuvaa. Vaalea lämmin leivos, jonka sisältä valui vaaleaa, kermaista, pehmeää kastiketta – Mielessäni kaadoin sitä suoraan suuhuni litroittain. Vieressä oli myös jäätelöä. En edes lipaissut lautasta lähtiessämme. Hotelille päästyämme suorastaan revin mustan myötäilevän housupukuni päältäni, sillä sen resori painoi vatsaani. Olin täynnä, ja tämä Zaran housupukuni ei antanut armoa mihinkään suuntaan.

 

Rapallo4

 

Siinä muutaman tunnin syötyämme, pohdimme miten Italialaiset kykenevät tähän kaikkeen syömiseen. Tuumin, että heidän salaisuutensa on juurikin tämä pitkittynyt illallinen, jonka aikana ruoka mussutetaan tuhanteen osaan ja seuraavaa settiä odotellessa aikaisempi satsi ehtii siirtyä jo seuravaan koloon. Toinen ehdoton syy on nämä mäet. Kaikkialla on mäkiä.  Juoksijoiden pohkeet on täällä isommat kuin heidän reitensä.

 Tänään en mennyt nukkumaan masu kurnien, pikemminkin mietin missä asennossa pihvini olisi mukavasti vatsani pohjalla. 

 rapallo13

I Love Italy, E