Aikuisten joulukalenteri

*Sisältää mainoslinkkejä

Eevi_teittinen_aikuisten_joulukalenteri_hoitola_izumiMeillä on Teemun kanssa molemmilla joulukalenterit. En ole välittänyt suklaakalentereista enää moneen vuoteen ja niiden tilalle on tullut joulusukat. Joulusukka on siitä kiva, että sinne voi laittaa mitä vain. Joskus sieltä löytyy muistilappu, johon on kirjoitettu suklaapatukkaan 20 min jalkahieronta. Olen saanut myös 30 min aikakortin, jonka voi käyttää koska tahansa, mihin tahansa. Se on jännittävä. Nämä kortit ovat visusti tallessa lompakossani. Joulusukan ajatuksena on huomioida toista joka päivä joko kauniin lauseen voimalla, ajan antamisella, tai pienellä lahjalla. Joskus sukasta löytyy isompiakin juttuja. Sieltä löytyi eräs aamu yhteinen aikakortti, joka tarkoitti tällä kertaa treffejä hieronnan ja hemmottelun muodossa. Aikamoista luksusta, sillä tällaisissa rentouttavissa hoidoissa käydään usein vain etelän reissuilla. Hoitola Izumi löytyi iltalenkin päätteeksi katuni läheisyydestä. Aivan täydellinen paikka mini get a waylle! Paikan ehdottomana etuna oli se, että heiltä löytyi myös luonnollisia hoitoja, joissa hyödynnetään vain luonnonkosmetiikkaa.

Halusin antaa meille molemmille yhteisen hengähdystauon. Teemu poimikin sukastaan ”sensein selätys miehille”-hoidon. Tiesittekö, että kamppailulajin mestaria nimitetään japanissa senseiksi. Tarpeeksi miehekäs  eikö? Viimeksi olimme hoidoissa Rodoksella, joka ei mennyt kovin putkeen. Teemun elämän ensimmäinen rentouttava hoito, jossa kertakäyttökalsarit aiheuttivat suoran kieltäytymisen suomen kielellä:D Mitä miehisyyden kolhuja! Minä ja tädit nauroimme tietenkin kippurassa kielimuurista huolimatta. Eleet kertoivat riittävästi. Täällä kotimaassa nämä meidän ihanat suomalaiset miehet tunnetaan paremmin, joten ajattelin tämän kerran menevän hieman paremmin.

Tämän oli myös oiva tilaisuus juhlistaa Teemun mustaa vyötä. Brasilialaisessa Ju-Jutsussa mustaa vyötä ei myönnetä helpolla, sillä se vaatii aikaa, panostusta ja täyttä omistautumista. Tämä oli ehdottomasti yksi Teemun uran kohokohdista ja vaati mielestäni juhlistamista. Täydellisesti osuva nimi kruunasi koko idean! Erityisesti polvivamman keskellä tämän merkkipaalun merkitys korostui. Myös yhteinen pysähtyminen ja toiselle ajan antaminen on ollut viime aikoina erityisen tärkeää. Tukea on tarvittu puolin ja toisin. Tämä vuosi ei ole missään tapauksessa ollut helpoimmasta päästä, joten tuntuu hyvältä olla yhdessä ja selvitä vaikeista ajoista eteenpäin. Kun muistaa viettää yhdessä muutenkin aikaa kuin pelkästään siellä kotisohvalla, lujittuu myös yhteinen taival ihan toisella tavoin. Yhteisen ajan tulee olla muutakin kuin kodin siivoamista ja treenaamista.Hoitola_izumi_turku_lahjakortit Lahjaideat_jouluksi_hoitola_lahjakortit_turku Rentouttava_parisuhdepaiva_hoitola_Izumi

Kahden tunnin hoitokokonaisuuden jälkeen ulos asteli tyytyväisen näköinen pariskunta. Oma oloni oli rentoutuneempi kuin ehkä koskaan. En ole aikaisemmin tuntenut kehossani niin täydellisen rauhallista oloa. Otin itse intialaisen  päähieronnan, josta hoito jatkui suoraan kokovartalohierontaan. Aivan täydellinen combo. Olo oli mielettömän kevyt, mutta kädet painoivat tonnin. Nukuin kuin tukki seuraavana yönä. Pitäisi varmaan antaa hermostolle näitä ihania, palauttavia hoitoja useammin. Treenit ovat kovia ja tekevät kropasta jäykän ja jännittyneen. Viikottainen urheiluhieronta on rentouttavasta kaukana. Hoitolahoidot ovat koko kehoa palauttavia ja niillä saadaan hyvää vastapainoa koko keholle päästä varpaisiin. Ne rentouttavat hermostoa ja lihaksistoa, sekä vilkastuttavat verenkiertoa ja lymfajärjestelmää. Osaava tekijä on kuitenkin aina avainasemassa. Izumin lämmin vastaanotto toivotti heti tervetulleeksi ja pystyin rentoutumaan vapaasti. Hoitolalahjakortti on loistava joululahjaidea, joka voi parhaimmillaan tarjota sitä yhteistä luksus-aikaa. 

Pisst. Sain hoitola Izumiin oman henkilökohtaisen koodin, jonka saan jakaa myös teidän kanssa. Saat 10% edun kun käytät varauksen yhteydessä koodia JouluEevi. Koodi toimii seuraaviin hoitoihin; Ippon Delux hieronta 1h 30min / (ovh.100€), Intialainen 50min / (ovh 57€) , Intialainen 30min / (ovh. 37€ ), Nimuen kasvohoito 1h ( ovh. 86€ ja 95€). Tarjous on voimassa 31.1.2018 asti

Ihanaa joulukuuta <3 -E

Eevi_teittinen_rentouttava_hieronta_kokemuksia Izumi_luonnonkosmetiikka_hoidot_hieronnat Eevi_getaway_Turku_Izumi