TULE NAPPAAMAAN SYKSYN PARHAAT TERVEYSVINKIT!

*Urheilijayhteistyössä; Puhdistamominifitness_home_outfit_sport

Nyt on taas se aika vuodesta, kun meitä terveysintoilijoita hemmotellaan ja inspiroidaan oikein koko viikonlopun ajan! I Love Me-messut pärähtivät käyntiin tänään ja itse tulen paikalle huomenna ja sunnuntaina. Nyt olisikin teillä loistava tilaisuus tulla kuulemaan syksyn parhaat terveysvinkit ja tärpit suoraan meikäläiseltä! Huomenna minut tavoittaa Puhdistamon pisteeltä klo 12-14 välisen ajan ja mielelläni tapaisin myös teistä mahdollisimman monia. Kaikki messuille suuntaajaat, tulkaa maistelemaan uutuuksia ja rupattelemaan!

Ajattelinkin näin messuviikonlopun kunniaksi laittaa pystyyn arvonnan, johon olen kasannut viisi omaa ehdotonta syksyn superfood-tuotettani! Näistä en siis luopuisi millään vaihtokaupoilla. Näillä jokaisella superfoodilla on oma paikkansa ruokavaliossani, sillä jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä terveyteni ylläpitämisessä ja sen tukemisessa näin syksyn tullen. minifitness_insta_puhdistamo

-Raakakaakaojauhe Raakakaakao sisältää magnesiumia huiman määrän, nimittäin n. 550 mg / 100 grammaa. Lisäksi kaakaossa on paljon kromia, rautaa ja muita hivenaineita. Makroravinteiden lisäksi kaakao sisältää mm. suoranaisesti serotoniinia, joka on aivojen välittäjäainetta – serotoniinista puhutaan usein hyvän olon hormoonina! Tämän lisäksi kaakao sisältää muita luontaisia mielihyväkemikaaleja, jotka yhdistetään mm. rakastumiseen. Antioksidantteja kaakaossa on enemmän kuin missään ruuassa. Antioksidantit suojaavat soluja vapailta radikaaleilta, ja näin hidastavat kehon ennenaikaista ikääntymistä – edes meidän tutut mustikat eivät tätä tyyppiä päihitä! Raakakaakaojauhetta voi lisätä aamuisin aamupuuroon tai kahviin. Erityisen ihanat raakasuklaaherkut taiotaan myös tämän terveysherkun voimin!

Ohhiran OM-X Maitohappobakteeri maitohappobakteerit kuuluvat jokapäiväisiin ravintolisiini, sillä ne hellivät suolistoa ja edesauttavat vastustuskykyäni! Puhdistamon Ohhiran OM-X maitohappobakteeri on  useasti palkittu ja se tunnetaan erittäin vahvana maitohappobakteerina.

-Puhdistamon entsyyminpilkkoja Puhdistamon entsyyminpilkkoja on tärkeänä osana optimaalista ruoansulatusta, jonka rooli korostuu erityisesti näin herkkävatsaisella. Oli kyseessä sitten laktoosin huono pilkkoutuminen tai muut ruoansulatusongelmat, auttaa nämä pillerit useissa tapauksissa. Hyödynnän näitä usein huonosti sulavan ruoan kanssa, maitotuotteiden nauttimisen yhteydessä ja suolistoa helposti ärsyttävien kasvisten kanssa. Ne estävät ilman kertymistä suolistoon ja ehkäisevät suoliston ärtymistä ja turvotusta. Kun Digest Gold otetaan aterian aluksi, se auttaa ruuansulatuksessa ja vapauttaa energiaa joka muuten menisi ruuansulatukseen. Saatatkin huomata käytössäsi olevan enemmän energiaa ja yleinen jaksaminen on parempaa. Tehokas entsyyminpilkkoja tehostaa myös ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta

-Eliksiiri-uute Tätä uutukaista olen itse odotellutkin markkinoille. Uutteesta löytyy nimittäin nyt kaikki yhdestä purkista; reishi, shiitake, pakurikääpä, männynkuori ja amlamarjauute – kaikki supertyypit siis yhdessä tekemässä meidän syksystä terveemmän ja energisemmän. Kuten nimi ehkä kertookin, sisältää Eliksiiri kunnon C-vitamiiniboostit! 

-Viherjauhe Vuoden ympäri, jokaiseen aamuuni kuuluva Puhdistamon luomu viherjauhe on ja pysyy. Se puhdistaa kehoa kuuden eri viherjauheen voimalla ja liukenee veteen täysin. Maku on ihanan raikas ja sekaan kannattaa puristaa vielä aineenvaihduntaa boostaavaa sitruunaa! Tällä saa energiat kattoon ja pysyt myös terveenä läpi pimeimmänkin syksyn ja kylmimmänkin viimanminifitness_puhdistamo_eliksiiri

Kommentoi tämän postauksen alle miksi juuri sinä tarvitsisit tämän syksyn boostauspaketin itsellesi ja olet mukana Puhdistamon kilpailussa! Poikkeuksellisesti vastausaika päättyy jo tänään perjantaina 21.10.2016 klo 22, joten olethan nopea. Voittaja ilmoitetaan tänään illalla postauksen lopussa. Tuotepaketin voi noutaa lauantaina tai sunnuntaina Puhdistamon messupisteeltä omalla nimellä (varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi). Kilpailu on päättynyt ja paketin itselleen voitti nimimerkki Minna. Olen lähettänyt sinulle sähköpostia! 🙂

Uutuuksia on tullut taas paljon, joten ne kannattaa käydä ehdottomasti kurkkaamassa <3 Nähdään messuilla! Sunnuntaina olenkin muissa puuhissa, mutta niistä lisää myöhemmin. Oikein superia viikonloppua -Eminifitness_syksyn_suosikkisuperfoodit_puhdistamo

Joulusäkki – Osa 1

Olen jouluihminen. Johtuu varmasti siitä, että se on aikaa perheen ja läheisten kesken – Perhe on itselleni kaiken kulmakivi, vaikka emme olekkaan mikään ydinperhe. Minun perheeseeni kuuluu myös ne ihmiset, jotka merkitsevät minulle paljon – Ystävät.  Joulu on aikaa rauhoittumiselle ja yhdessä ololle – Katsotaan Lumiukkoa, saunotaan, syödään ja jaetaan lahjoja. Nauretaan, nautitaan ja jutellaan yhdessä. Jopa joulun valmistelut ovat mielestäni ihanaa puuhaa – Paketointi on minusta luovaa ja rauhoittavaa, enkä koe lahjojen ostoa mitenkään tuskallisena. Ovathan he ihmisiä, jotka tunnen varsin hyvin – Tiedän mistä he pitävät, tai mitä he tarvitsevat. Yleensä laadin oman ostoslistani hyvinkin nopeasti. Mutta koska tiedän, kuinka osa teistä tuskailee siellä kuitenkin, päätin jakaa teille muutamassa eri osiossa lahjaideoita!  🙂

Winter_minifitness_Cocovi_mulberry

Cocovin kuivatut mulperit

Lisäaineettomat, ravintorikkaat silkkiäispuun marjat ovat täynnä antioksedantteja! Ne sisältävät runsaasti kuituja, rautaa, kalsiumia, sekä C-ja K-vitamiinia. Voidaan napostella sellaisenaan tai lisää kourallinen vaikka puuroon. Mielestäni myös todella hyvä makeanhimon selättäjä.

Luontaistuotekaupat, hinta n. 8,30 e

Winter_minifitness_Cocovi_supersnack

Cocovi supersnack-patukat

Cocovin supersnack-patukoista, saa kätevästi puhdasta luomulaatuista energiaa kehoon! Täysin lisäaineeton, gluteeiniton ja laktoositon välipala tai herkku. Patukassa ei ole lainkaan lisättyä sokeria, eikä keinotekoisia makeutusaineita.

Luontaistuotekaupat, Hinta n. 1,99 e

Syksy 5 -Footbalance_minifitness

Footbalance-pohjalliset

Täysin sinun jalkaasi sopivat pohjalliset – Pohjalliset muotoutuvat oman jalkasi mukaan, jolloin pohjallinen on juuri sinun askellustasi tukeva. Nämä pohjalliset tehdään täysin kotona! Pohjalliset laitetaan uuniin, jonka jälkeen ne asetetaan kenkiin ja kengät laitetaan hetkeksi jalkaan. Pohjalliset voidaan vaihtaa helposti ja siirtää toisiin kenkiin kätevästi. 

Urheiluliikkeet, nettikaupat hinta n. 39,90 e

Foamroller_minifitness_Spartan Gear

Foam roller

Foam roller on erittäin hyvä päivittäiseen lihashuoltoon kotona! Foam rollerilla parannat liikkuvuuttasi ilman perinteisiä venyttelyitä. Se avaa tehokkaasti lihaksia, sidekudosta ja triggerpisteitä kehossasi. Foam roller auttaa palautumaan nopeammin ja parantaa myös verenkiertoa lihaksissasi. Säännöllinen rullailu vähentää ja ennaltaehkäisee kehon kiputiloja ja parantaa elastisuutta. Sopii ihan kaikille!

Urheiluliikkeet, Spartan Gear verkkokauppa hinta n.36 e

Minifitness_raakasuklaa

Raakasuklaa

Puhdistamon ja Cocovin ihanat raakasuklaat, ovat aitoa tavaraa mitään poistamatta tai lisäämättä. Raakasuklaa on suklaata, joka valmistetaan vain puhtaista, alkuperäisistä ja ravinnetiheistä raaka-aineista. Raakasuklaan valmistamisessa raaka-aineita ei missään vaiheessa kuumenneta – Näin suklaassa säilyy suuri määrä arvokkaita ainesosia mm. entsyymit, vitamiinit ja kasviravinteet, jotka yleensä tuhoutuvat korkeiden valmistuslämpötilojen ja prosessoinnin yhteydessä. Käytännössä kaikki ns. tavalliset suklaat ovat prosessoitu korkeissa lämpötiloissa, mikä heikentää suklaan ravinnepitoisuutta merkittävästi, muuttaen alkuperäisten raaka-aineiden vaikutusta kehossamme. Myös tavallinen tummasuklaa kuuluu näihin. Raaksuklaan voiman voi tuntea välittömästi kehossa – Energiaboosti on väistämätön, jota ei tavallisesta suklaasta saa!

Luontaistuotekaupat, Puhdistamon verkkokauppa hinta n. 3,20 e

Minifitness_Nike_training

Treenipaidat, Nike Signal T-paita

Treenipaitoja ei ole koskaan liikaa. On tiukkaa, löysää, pitkähihaista ja hihatonta – Tuntuu aina, että ne lempipaidat ovat pesussa samaan aikaan! Tämä Niken treenipaita on ihanan rento, joten sitä on mukava käyttää niin treeneissä, kuin kotonakin. 

Ostettu Intersportista, hinta 25 e

Minifitness_puhdistamo_Viherjauhe

Puhdistamon viherjauhe

Puhdistamon vihrerjauhe koostuu osasta maailman ravinnerikkaimpia viherkasveja. Mukana ovat luomulaatuiset Spirulina, chlorella, vehnänoras, ohranoras, lehtikaali, sekä sinimailanen. Puhdistamon viherjauhe on 100 % vesiliukoinen. Tosin kuin useat muut viherjauheet, tämän maku on raikas ja miellyttävä – Jauheessa on pieni määrä steviaa pehmentämässä makua! Viherjauhe tehostaa kehon luontaista puolustuskykyä. Purkissa on 50 grammaa, ja se riittää 30 päiväksi.

Luontaistuotekaupat, Puhdistamon verkkokauppa hinta 15,90 e

Winter_minifitness_Nike_stadium

Nike Pro hyperwarm compression-trikoot

Suunniteltu kylmän ilman treeneihin, pitäen sinut kuivana ja lämpimänä! Hyvä sujauttaa treenitrikoiden alle tai toppahousujen alle lasketellessa. Erittäin hyvä istuvuus, sekä pehmeä ja sileä materiaali ovat mukavan tuntuisia ihoa vasten.

Stadium, Stadiumin verkkokauppa hinta 54,90 e

Winter_minifitness_Nike_Stadium

Nike Pro hyperwarm hybrid-paita

Pitää sinut kuivana ja lämpimänä treenin aikana! Hihoissa suuaukot, jotka voit pujottaa peukalon ympäri – Näin suojaudut myös viiman yllättämiseltä hihansuista. Kaulusta on mahdollisuus säätää nauhoista ylös tai alas – Suojaa todella hyvin tuulelta tarpeen vaatiessa! Hyvä istuvuus, mutta silti erittäin mukava päällä. 

Stadium, Stadiumin verkkokauppa hinta 74,90 e

Winter_minifitness_Nike_Stadium

Miesten Nike Pro hyperwarm mock-pitkähihainen

Kylmän sään ehdoton pelastaja! Erinomainen kosteudenpoisto ja käyttömukavuus. Sopii hyvin alimmaksi kerrokseksi kylmän sään treeneihin, sekä myös sisätilojen treeneihin! Istuva, ohut malli. Tekninen pusero, jossa on kompressioistuvuus sekä nopeasti kuivuvaa ja hengittävää Dri-FIT-materiaalia. Ergonomisesti sijoitetut flatlock-saumat lisäävät liikkuvuutta ja ehkäisevät hiertymiä. Myös miehille löytyy pitkää housua kyseisestä mallistosta.

Stadium, Stadiumin verkkokauppa paita 44,90 e housut 44,90 e

Winter_minifitness_Fitnessrukku_Goodlife_Protein

 Goodlife-proteiinipatukat

Nämä ovat ihan minun omia suosikkejani – Paras maku ja koostumus mitä proteiini patukoihin tulee! Menee hyvin välipalana kiireisenä päivänä, sekä toimii myös makeanhimoon! Makuvalikoimakin on laajentunut ja omia suosikkejani ovat Coconut dream ja Nutty peanut – Mnom.

Fitnesstukku laatikon hinta 17,50 e (50g x 15), 1 kpl 1,45 e

Winter_minifitness_Haglöfs_Gram Spike GT_nastalenkkarit

Winter_minifitness_haglögs_nastalenkkarit

Haglöfs Gram Spike GT – Nastoilla varustetut juoksukengät

Nämä kengät ovat talven liukkaiden säiden pelastus! Nastat takaavat varman pidon, eikä kengän laadustakaan ole tingitty – Näissä on Asicsin oma pohja! Kengät ovat core-texiä, joten ne kestävät myös vettä. Kengät tuntuvat jaloissa kevyiltä ja tukevilta, niissä on kantapäässä myös erikseen GEL – kantapääpehmuste – Tästä minun jalkani kiittävät! Kenkä on todella tiivis ja jämäkkä jalassa, joten pahimmatkaan roiskeet eivät pääse kengän sisään. Ehdoton suosikkini talven lenkkeilyyn! Malli löytyy naisille pinkkinä ja mustana, miehille löytyy myös oma mallisto. 

 Urheiluliikkeet, Haglöfs hinta n. 169 e

Tässä muutamia Minifitneksen vinkkejä pukinkonttiin! Toivottavasti saitte hieman ideoita, joita voitte hyödyntää lahjaostoksilla. Oikein tehokasta viikkoa teille kaikille reippailijoille  😉 Lisää vinkkejä myöhemmin!

Ihanaa joulun odotusta <3 -E