Viikonloput

Eevi_blogi_viikonloppu_kuulumisia_talviViikonloppuja on erilaisia. Toisinaan ne antavat virtaa arkeen, joskus taas ne tuntuvat imevän meistä kaiken. Juhlat ovat usein sellaisia, joiden jälkeen univelkoja ja väsymystä saa keräillä koko seuraavan viikon. Alkuviikko saattaa mennä sumussa ja mieliteoille ei tunnu tulevan loppua. Treeneihin on vaikea mennä, jopa mahdotonta. Millainen sitten on energiaa antava viikonloppu? Sellainen, jossa on sopivasti puuhastelua, rakkaita ihmisiä ja ripaus toimeettomuutta. Vaikka useimmiten on kiva viettää näistä jälkimmäistä, tekee juhlat välillä hyvääkin. Se on erilaista irtiottoa ja siksi välillä ihan ok. Se on usein myös aikamoista sosialisoimisen ilotulitusta. Siksi sillä on energiaa antava, sekä energiaa kuluttava vaikutus. 

Me tykkäämme Teemun kanssa touhuta, kun taas joku voi kokea samanlaisen päivän lähinnä energiavarastojen tyhjentämisenä. Viime viikonloppuna meillä soi Teemun kanssa kello lauantaina, sekä sunnuntaina. Miksi? Koska halusimme herätä ajoissa treenaamaan. Lauantaina kävimme katsomassa lätkää ja istumassa iltaa naapureilla, jotka ovat juuri saaneet maailman söpöimmän vauvan. Olen siis hulluna tähän söpöliiniin ja haluaisin ravata siellä koko ajan. Onneksi kaikki muut saavat vauvoja, niin voi käydä äiteilemässä aina vaan välillä:DEevi_Mnatural_FruitInfuser_juomapullo Eevi_Teemu_talvi_helly_hansen_ulkoilu Eevi_brunssi_itsetehty_sunnuntai

Sunnuntaina olimme molemmat Polar-sykekoulutuksessa, jonka jälkeen treenasimme koko jengillä. Tämän loistavan treenin jälkeen tuunailin myös aika loistavan brunssilautasen viikon jämistä – toimii muuten aika hyvin! Tehtailen tätä usein viikon puolivälissä, sekä juuri sunnuntaisin.  Siinä tyhjentyy kätevästi jääkaappi aineksista, jota menisivät muuten helposti roskiin. Kävimme myös nauttimassa tästä upeasta säästä Ruissalossa ja kruunasimme ulkoilut avannolla, sekä saunalla. Olin aika naatti, mutta Teemu halusi mennä vielä katsomaan kriittikkojen lyttäämää Veljeni vartija-elokuvaa, joka oli mielestäni ihan hyvä! Kaupasta tarttui leffaevääksi kaura-, kvinoa- ja linssisipsejä. Näille ja perinteisille lakutaateleille iso suositus!

Tämänkaltainen viikonloppu on hyvin meidän näköinen, sillä siinä tapahtuu sopivasti. Saamme virtaa tekemisestä, mutta näihinkin päiviin on mahtunut hieman sohvalla löhöilyä. Kun asiat ovat sellaisia joista tykkää aidosti, tuntuvat ne puuhastelut usein myös rentouttavilta. Kyse on kuitenkin usein siitä, miten mielemme aktivoituu. 

Ylivoimaisia energian lataajia:

-Ulkoilu, aurinko, luonto

-Ystävät, perhe, nauraminen

-Hyvät yöunet, löhöily, lukeminen

-Rentouttavat/inspiroivat elokuvat

-Lautapelit/seurapelit

– Avanto, saunominen

-Terveellinen ruoka, leipominen/kokkailu

-Kiireettömyys

– Fiiliksen mukaan treenaaminen

-Kodin siisteys

-Läheisyys

 

Viikonloput kannattaa mielestäni koostaa aina sen oman fiiliksen mukaan. Joillekin on parasta olla suunnittelematta mitään, kun taas toiset aikatauluttavat kaiken eivätkä koe saavansa siitä stressiä. Itse haluan viikonloppujen menevän omalla painollaan, kuten myös tämä viimeinen. Vaikka aika paljon mentiin, fiilisteltiin olo edellä. Ainakin itselläni tämä toimii parhaiten akkujen lataajana! Muutama kiva juttu, eikä tiukkoja aikatauluja. Näiden ympärille me kaksi aktiivista tyyppiä saadaan lisättyä huomaamatta aika paljon muutakin<3 eevi-ulkoilu-talvi-hyvinvointi eevi-avantouinti-hyvinvointi-terveys

 

Aurinko tekee ihmeitä, sillä se tuntui kruunaavan jälleen tämän sunnuntain.

Nyt energiat ladattuina kohti uutta viikkoa! -E

Pysy kuulolla! Uusimmat postaukset ilmestyvät aina Facebook-kanavalleni, joten seuraathan menoa siellä <3

Weekend vibes only

Minifitness_viikonloppu_kuori_ravintolaTämä viikonloppu tuli vietettyä Turussa, sekä Helsingissä. Lauantaina starttasin aamun FFG:llä, jossa Teemu teki omia lajiharjoitteitaan ja meikäläinen kävi omimassa ”fitnessnurkkauksen”. Olen hullaantunut näihin omiin circuitteihini. Niissä juostaan noin 80-90 % tehoilla 30s-2 minuuttia hieman treeniviikosta riippuen ja vedon jälkeen tulisi tehdä putkeen 3 liikettä. Näitä pattereita olisi hyvä olla kaksi erilaista, jolloin harjoituksessa voi treenata hyvin vaikka koko kropan läpi! Tein 1 minuutin vetoja ja liikkeinä oli tällä kertaa a. askelkyykkykävelyt säkki selässä b. kapea punnerrus kahvoilla c. pystypunnerrus kahvakuulalla. Toisessa patterissa liikkeinä olivat a. mountain climber b. vatsarulla c. Pallon heitto maahan. Loppuun hinkkasin vielä pienen jalkajumpan kuminauhan avulla. Siinä tulee muuten hiki kohtalaisen nopeasti!

Tämän litimärän jumppatuokion jälkeen suunnistimme ravintola Kuoreen, josta saa kavis/vegeaamiaista aina viikonloppuisin. Tuli siinä ruokailun lomassa ihasteltua myös sistustusideoita ja poimittua muutamia itsellenikin. Parhaat löytyivät taas jälleen kerran WC-tiloista, haha.  

Siitä matka jatkuikin Helsingin kotiin. Eilisen painostava ilma herätti matkalla hieman epäilyksiä ja niinhän siinä kävi, että saavuimme suoraan myrskyn silmään! Onneksi ehdimme kotiin kuitenkin ennen tätä hullua myräkkää ja ilta menikin vain kotona kokkaillessa ja yleisurheilua katsellessa.

Tänään tätä kohtalaisen rentoa meininkiä onkin jatkettu aamiaisella siskoni perheen luona. itsetehtyjä terveellisiä sämpylöitä ei kyllä voita mikään! Minun tehtävänäni oli valmistaa smoothiet ja onnistuinpa sujauttamaan myös muidenkin smoothieisiin viherjauheet ihan ilman sanomisia. On se helppoa kun sen osaa! Vinkkinä muuten sanottakoon, että kannattaa kokeilla yhdistelmää mustikka, punaherukka ja banaani – aika mielettömän hyvä. Tähän sekaan laitoin tietenkin vielä maustamatonta heraa (HydroIso) ja Puhdistamon Premium viherjauhetta, sekä guerande suolaa. Aamiaisen jälkeen olikin vuorossa jumpat Voimalaitoksella Aleksin kanssa ja sen jälkeen päädyimmekin ostamaan syksyn treenejä varten uusia treenivaatteita. Ensi viikkoon on siis todellakin latauduttu! Minifitness_viikonloppubrunssi_Turku_kuori

Ps. Onko kondis hakusessa ja kesäkiloja kertynyt vyötärölle? Huomenna starttaa mun 8 viikon valmennus, jonka avulla saavutat timmin kropan ja energisen mielen! Lähde mukaan ja tartu härkää sarvista 😉 Voit lukea lisää valmennuksesta täältä

Loistavaa uutta viikkoa <3 -E